Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widzieliście nowego faceta węgrowskiej ?

Polecane posty

Gość gość

j.w

Gość gość
TAK..MEGA PRZYSTOJNY..NIE PASUJE DO NIEJ.

Gość gość
jak dla mnie to mega, ale ustawka. po starych dziadach, dubaju i calym wiadrze pomyj nagle taki wymuskany mlodzian i od razu ciaza? grubymi nicmi szyte.

Gość gość
podobno zostawił żone i trójke dzieci w tym jedno czteromiesięczne

Gość gość
a to rzekome dziecko to ona ma z nim? porzucil rodzine dla skompromitowanego pontona? sa siebie warci (ale i tak uwazam, ze to uklad, nie zaden zwiazek)

Gość gość
coś tu śmierdzi dlatego że on jest biznesmenem prowadzi firme zajmującą sie energią słoneczną "projekt solar technik" i on był sponsorem gminych dożynek w swojej wsi czerniewice ( powiat tomaszowski) gdzie dotychczas mieszkał z rodziną i prowadził firme i węgrowska własnie była gwaizdą wieczoru tych dożynek , a gdy przyszedł czas występu to ona sie schlała i jej wstęp miał miejsce 2 godziny puźniej niż było to zaplanowane a szłyszałam że jego firma ma teraz ogromne problemy finansowe więc nie wiem o co w tym wszystkim chodzi a dodam że był widziany w niedziele o godzinie 9 w kościele na mszy świętej w swojej parafi w czerniewiach z dzieckiem a dzień puźniej jest widziany w warszawskiej galeri z gwiazdą na zakupach

Gość gość
up

Gość gość
TO WY GO ZNACIE??

Gość gość
zajeebisty az ciezko uwierzyc ale jak naprawde to niezle trafila

Gość gość
gość dziś jaka doglebna analiza! detektywem zostan ;) podtrzymuje to prostacy i sa siebie warci. Iwonka dzieciaka rownie dobrze moze miec z jakims przypadkowym gostkiem z dyskoteki, a jego wynajela dla 'mediow.' a on nie ma zle, bo scianki, bankiety, pudelek itp. itd. z zona i trzema bachorami by tego nie mial.

dzięki:-) wygląda mi to na ustawkę i on bardziej na geja niż na jej faceta:-) taka moja opinia:-)

Gość gość
Bo ja wiem:o czy on taki przystojny???

Gość gość
niestety to prawda 'ten facet to biznesman..ma kasy w ciul.. i ma 31 lat dopiero... zakochal sie w niej juz na dniach czerniawskich...jak tam wystepowala..tam sie poznali..:( zostawil dla niej zone i dzieci...kretyn..

Gość gość
wszyscy są po stronie pani Ady.

Gość gość
up

Gość gość
mi tez on sie nie podoba, ale nie o to chodzi (chociaz w porownaniu z bylymi Iwony to jest playboy :D) nie zapominajcie z kim Iwonka dopiero co sie rozwiodla i jaka ma przeszlosc. pobladzila, a teraz pokazuje 'idealna' rodzinke zeby podniesc swoje notowania. ale zbyt ostentacyjnie okazuja sobie uczucia i za szybko to sie zadzialo, wiec ustawka i uklad na bank.

Gość gość
przecież węgrowska "dorabiała" sobie na wyjazdach do Dubaju :D a tu nagle taka rodzinna i idealna? :D

Gość gość
lol

Gość gość
to nie jest facet ,on wygląda jak jakaś c***a !!!!!!!