Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polverji

Chce dla mnie rzucic meza

Polecane posty

i to sa wlasnie kobiety?!lekki romans i juz chce nastepnego usidlic! z drugiej strony to "szmatka" malzonka zdradza,to i ciebie wczesniej czy pozniej tez zdradzi :((

Gość polverji
Zastanawiamy sie, jak stad "zniknac".

Gość denee
MMartha wpadłaś dla przypału? :D A skąd wiesz, czy mąż owej dziewoji faktycznie gejem nie jest? W życiu różnie bywa, dla Twej informacji. A jako, że sama chyba jesteś kobietą to nie wiem skąd masz w sobie tyle jadu dla innej kobiety nie znając żadnych faktów. Dopiero co mówiłaś xen, że to cafe jest. Kiepski z Ciebie autorytet. polverji ja czekam na jakąś odpowiedź jak chcesz pogadać.

denee dziś Milego dnia :))))maz gejem?!to raczej malzonka qurwiszatko!!!! !

Gość polverji
Co tu opowiadac. Jedyne co pozostaje, to zaokretowac sie gdzies na gape.

Gość denee
MMartha zdradę to zostaw dla każdego sumienia. A ja męża nie mam :D No, masz rację kobiety to jednak widać po Tobie :D

denee dziś masz racje nie warto z toba wchodzic w dyskusje;)));)))) strasznie sie pienisz!:((nervosan proponuje;)))

Gość denee
MMartha mam lepsze środki, nervoson jest dla dzieci :D I się wcale nie pienię, lubię dyskutować jak i Ty ;) Tylko nie pamiętam hasła do nicka, ot i tyle. A chłopu trza pomóc a nie :D

zbyt czesto czyste sumienie jest rezultatem slabej pamieci;)

Gość denee
MMartha moze ja niepokalanie poczeta jestem skoro az tak czyste sumienie mam :D

Gość gość
Co do zdrady to wcale nie musi tak byc ze jak męża zdradza to kochanka tez będzie zdradzać.To zależy od człowieka,od charakteru,od wielu czynników.Może męża nie kocha a w kochanku zakochana jest i jej zależy to będzie wierna.Przecież jest mase małżeństw ze albo facet ma druga Zone ,albo kobieta drugiego męża i są przez dlugie lata szczesliwi.Nie pakujcie wszystkich do jednego worka.Siostra mojej mamy wyszła za rozwodnika(bez dzieci) i zyja po dzis dzien zgodnie i 3 dzieci juz doroslych maja i zadne nigdy (napewno)nie zdradziło. Czasem po prostu ludzie sie nie dobiorą,albo dobrze przed ślubem nie poznali i potem slub a potem wychodzi,ze to nie to.Potem znajduje się milość prawdziwą i jest sie razem przez dlugie lata.Takie życie.

Gość gość
oh to smutne bardzo ale nie przejmuj sie to normalka i wszystko sie ulozy jak sie wie jak podejsc 333 www.youtube.com/watch?v=lEOYQzjmKVs

Gość gość
Jestescie razem,gołąbki?

Gość polverji
Dylemat: Norwegia czy La Gomera ? Na tej ostatniej cieplo ale placa nawet nie polowe tego, co u Eskimosow. No i jakie sa koszty utrzymania ? Ma ktos doswiadczenie ?

Gość gość
Cieszę się ogromnie, że zdecydowaliscie. Bedziecie razem szczesliwi. Nie martw sie, ona cię kocha. Wiem, bo jestem obecnie w takiej samej sytuacji. Zaraz zostanę zjechana na forum. Mam to gdzies. Nikt nie jest w moim "poukladanym" i "spokojnym" zyciu. Ja tez kocham innego, ale u mnie nie bedzie juz szczesliwego konca. Zycze wam duzo wytrwalosci, bo watpic czasem bedziecie. Szczerze wam zazdrosze...