Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja żona przesadza!?

Polecane posty

Gość gość

Jestem od niej starszy, ona jest dopiero na 2 roku studiów, ja już mam 37 lat i jestem prawnikiem. Ona studiuje prawo, poznaliśmy się kiedy była na 1 roku i sporadycznie pracowała u nas w kancelarii. Jesteśmy po ślubie, to było szalone i szybkie. Teraz ona jest w ciąży to dopiero 2 miesiąc, ona oszalała na punkcie dziecka, ja też się bardzo cieszę! Moja żona, kazała mi do końca tygodnia zlikwidować moją domową siłownię, bo będzie tam pokój dziecka. Jej rodzice w ramach prezentu dla dziecka chcieli kupić mebelki do pokoju. No ok.. ale okazało się że one już są zamówione i będą juz w poniedziałek w naszym domu. Ogólnie mam już zawalone cały dom, zabawkami i ubrankami dla dziecka. Kocham ją bardzo i dziecko też, to słodkie że tak się cieszy, ale chciałbym jeszcze trochę pożyć w tych ostatnich miesiącach wolności :(

Gość gość
Przesadza jak każda młoda mamuśka - to dopiero początek. To żeś się chłopie wier###ił.

Gość gość
Po co sie tak trzesie z tym pospiechem, zdarzyla by kupic czesciowo w 8 mies/ciazy a reszte po narodzinach dziecka, ubran nie ma co kupowac duzo bo maluszki rosna bardzo szybko, porozmawiaj z nia

Gość gość
no wiem, łatwo nie będzie, mam już prawie 40 lat a dopiero pierwsze dziecko :)

Gość gość
ona ogólnie zawsze dużo kupuje, cały czas kupowała sobie i mi ciuchy, kosmetyki, do domu pełno rzeczy.. Teraz dla nas mniej kupuje, ale za to dziecko jest urządzone na lata, tyle tych ubranek już kupiła.. mamy nawet zapas pampersów bo były w przecenie.. dodam, że w sobotę kazała mi zamontować nową półkę w łazience, myślałem, że ma za mało miejsca na kosmetyki. Okazało się, że na półce jest już pełno kosmetyków dla dziecka :)

Gość gość
No to jej odwaliło totalnie. Nie daj sobie wejść na głowę i zostaw siłownie.

Gość gość
no ale i tak muszę ją zwolnić bo to będzie pokój dziecka, tylko ja uważam, że spokojnie jeszcze może to poczekać kilka miesięcy.. a ona mówi że już chce mieć gotowy pokój dla dziecka..

Gość gość
hmmm, prawnik, 37 lat, praca w kancelarii i pisze na tym forum, no żałosne chłopie, żałosne, sprawdź czy masz wszystko w spodniach. I jeszcze stazystkę zapłodnił.... Dlaczego mam wrażenie , że staryś a głupi?

Gość gość
Zwolnić zwolnij. Ale jak mówisz za kilka miesięcy. Postaw się trochę bo cię zamęczy. A swoją drogą żeby w 2 m-cu kupować kosmetyki, ubranka itp. - sorki facet, ale normalna to ona nie jest. Niedługo trumnę ci kupi bo będzie wyprzedaż.

Gość gość
może dlatego, że najlepsze i najbardziej interesujące z tego co masz do zaoferowania siksie to kasa. Urodzi dziecko to będzie zabezpieczona a ty ...no cóż, takich się nie kocha tylko ich doi z kasy

Gość gość
nie przesadzajcie dziewczyna po prostu jest zakochana i się przejęła narodzinami

Gość gość
twoja żonka jest w drugim m-cu ciąży i już ma full wyprawkę? ja bym z tym czekała do 6 m-ca. bo wcześniej to różnie bywa z ciążą...

Gość gość
ona nie wydaje na to mojej kasy, meble od rodziców, wydaje całe swoje oszczędności i wypłatę na te rzeczy.. moich może kilka stówek na to poszło więc to nie pieniądze

Gość gość
zwrócisz jej, zwrócisz, jak nie teraz to w alimentach na dziecko jak odejdzie do młodszego kochanka

Gość gość
też jej tłumaczyłem, że może się coś stać i wtedy te rzeczy będą jej przypominały i tak dalej, ale ona nie chce o tym słuchać

Gość gość
nie planujemy rozwodu :)

Gość gość
Pewnie się boisz że dziecko będzie najważniejsze a tobie już nie będzie dawała dupki tyle co wcześniej co?

Gość gość
Prawnik i nie wie, że rozwodu się nie planuje. To się po prostu dzieje w pewnym momencie.

Gość gość
wiem, że się nie planuje, po prostu chodziło mi o to, że dobrze się układa :)

Gość gość
w łóżku zawsze nam było dobrze, myślę że akurat to się nie zmieni

Gość gość
no myślę , zę dobrze, w końcu po to brałeś młoda d... żeby koledzy zazdrościli a ptaszek stawał

Gość gość
No akurat o łóżku to zapomnij :p

Gość gość
zmieni się zmieni, ona zajmie sie dzieckiem a nie tobą, a tobie niedługo zaczna sie problemy z potencja

Gość gość
Nie to, że straszymy. Ale to tak samo jak z tekstem "nie żeń się, nie warto". Każdy mądry a po ślubie przyznaje rację.

Gość gość
Jeszcze jesteśmy szczęśliwi :)