Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zrobić męża winnego rozpadowi małżeństwa

Polecane posty

Gość gość

Może ktoś mi podpowie ,bo mam dość jego mowienia że robi wszystko dla dzieci,by miały to czego on nie miał .Mnie ciągle krytykuje ze liczy mi się tylko praca a w domu wszysko robię na odwal i że brudno a ja drabiam prace ,zamiast gadać mogłby posprzątać a nie awanturować się i dzieciom i mi kaze zając się sportem a nie kompem czy tv ,ze my legaty .

Gość gość
posłuchaj kogokowiek, bo sama jestes dość głupia

Gość gość
głupie nie mają studiów i dobrej pracy psychologa ,ale nie mam pomysłu może ktoś ma

Gość gość
gdzie mogę go zaskarżyć o molestowanie dzieci i o przemoc w rodzinie? pomóżcie mi proszę!

Gość gość
haha padne, no wlasnie ta odpowiedzia udowodnilas nam i sobie ze jestes glupia, w tych czasach studia moze miec najwiekszy debil - tez mi osiagniecie ktore mozna porownywac do inteligencji,hahah ubaw na caly wieczor:D dzieki

Gość gość
kon jaki jest kazdy widzi mieszka z toba? niech zakasa rekawy albo becaluje na sprzataczke nie rozumiem powodu dla ktorego praca w domu to dla niektorych synonim odpoczynku

Gość gość
Kurde,No nie mogę i my do takich tłumoków chodzimy po porady. To co z ciebie za psycholog, skoro zwykłych ludków z kafeterii pytasz o radę ?

Gość gość
jakie studia, przecież ewidentnie coś bełkocze bez ładu i składu. Psycholog...myślałby kto