Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci ! Co byście zrobili gdybyście wpadli z dziewczyną?

Polecane posty

Gość gość

Aborcja? Zostalibyście? Co z matką dziecka? Byliście czy odeszli? Alimenty ? Proszę o wypowiedzi w szczególności mężczyzn, ale również kobiety, które miały taką sytuację :) Pozdrawiam :)

Gość gość
rozejrzyj się wokół a zobaczysz co większość robi spiertala i nie płaci alimentów

Gość gość
głupio postawione pytanie - każda sytuacja jest inna, ludzie są inni, uczucia są inne tak więc i zachowania mężczyzn są różne.

Gość gość
nigdy nie bylem w takiej sytuacji ja nie uznaje wpadek :D

Gość gość
jak się wpadło, to należałoby wypaść

kiedys myslalem ze bym sie po prostu ozenil, ale po ostatniej znajomosci doszedlem do wniosku ze jest tez opcja motocyklowego-samoboja... :D

Gość gość
Jedni by taką dziewczynę zostawili Inni starali by się byc i ta dziewczyna. Wszystko zależy od wychowania!!

Gość gość
A ja sie facetom wcale nie dziwie. Laski w dzisiejszych czasach potrafia tylko nadstawic d**y i dac sie zalac, albo same wrabiaja facetow w dzieci. A facet jak jest odpowiedzialny to niestety tyra potem na ksiezniczke bo ona przeciez dziecko wychowuje. Dziewczyny metoda na dziecko chca se zapewnic latwe zycie. ( oczywiscie nie mowie o malzenstwach, narzeczenstwach i dlugich zwiazkach) wiec nie dziwie sie ze facet woli placic na swoje dziecko i miec swiety spokoj niz utrzymywac rowniez jego mamusie. To ze sie zdarzylo dziecko to nie znaczy ze facet ma sie stac wolem roboczym. I pisze to ja-kobieta.

Gość gość
Będąc w normalnym związku zawsze cieszyłbym się :) i razem z matką dziecka wychowywał je :). Po to m.in. wiążę się z kobietą :). Kiedyś zdarzyła mi się jednak przypadkowa historia z pewną panią. Byłem sam, a jej strasznie imponowały moje dochody i mieszkanie. Pewnego razu koleżanka, z którą miałem wyjechać na kilkudniową imprezę, wśród moich dobrych znajomych, zrezygnowała w ostatniej chwili. Pomyślałem, że szkoda opłaconego miejsca i zaproponowałem wyjazd fascynatce moich dochodów :D. Na imprezie nadużyłem alkoholu i zdarzyła się nam sytuacja intymna. Oczywiście zapytałem wcześniej: kiedy miała ostatni okres. Prawdopodobieństwo wpadki było minimalne. Podczas podróży powrotnej, panienka wyznała mi, ze pomyliła się z tym okresem o... dwa tygodnie ! ! ! Nie pamiętam, bym modlił się o coś bardziej, niż o jej następny okres. Przez dwa tygodnie twierdziła, że jej się opóźnia, a ja po raz pierwszy w życiu myślałem, ze gdyby nalegała, to zgodziłbym się na aborcję. Przygotowałem sobie nawet solidny powróz na wypadek, gdyby chciała to dziecko wraz ze mną wychowywać. Na szczęście wszystko skończyło się dobrze :). Od tego czasu uprawiam seks tylko z kobietą, z którą tworzę związek :). Jak widać na moim przykładzie, reakcje na wiadomość o potencjalnej ciąży są wśród mężczyzn bardzo różne :D.

Gość gość
kupiłbym tabletkę PO i niepostrzeżenie wsadził jej do zupy

Gość gość
nie mam takich problemów bo mnie kobiety olewają ale idzie wojna tak nie mam przyszłości w tym kraju studi nie zrobie bez miłości całe życie bez pracy bez sensu

Gość gość
Ja bym sie naj***l i zdemolowal jakas miejscowke wyzyl sie na sanochodzie sasiada czy cos

Gość gość
gość dziś to się naucz nie pchać w pierwsze lepsze pipska :o no ale facet zawsze skorzysta z okazji i wszystkie pretensje spadają na kobiete

Gość gość
Przypadkowa kobietę bym olal, kochana bym nosił na rękach ;)

Gość gość
To nie było pierwsze lepsze pipsko :D, bo znałem tą dziewczynę ponad rok. Tylko dlatego jej zaufałem. Dzięki temu, że znałem ją dobrze, wiedziałem, że nie wytrzymałbym z nią nawet miesiąca wspólnego życia :(.

Gość gość
Jestem zdania że najgorsze świństwo jakie w takiej sytuacji można zrobić to odwrócić się na pięcie i zostawić kobietę samą z problemem. To brak odpowiedzialności za swoje czyny i zwykle tchórzostwo. Do łóżka idzie się we dwoje więc i obie strony powinny ponosić odpowiedzialność. Wiadomo, wszystko zależy od sytuacji ale jeśli była by to wpadka z przypadkową dziewczyną lub bez związku to nie ma sensu tworzyć rodziny bez sensu. Ale alimenty bym płacił rzecz jasna jeśli moje ojcostwo było by potwierdzone.

Gość gość
gość dziś to po co ją właśnie w takim razie bzykałeś? bo jaja swędziały? wyzywasz ją od najgorszych ale do seksu bez zobowiązań była ok? nie ma czegoś takiego jak seks bez zobowiązań - w razie wpadki pojawiają się wlasnie zobowiązania!

Gość gość
>>>to po co ją właśnie w takim razie bzykałeś? bo jaja swędziały?<<< Może to jest jedyny twój powód uprawiania seksu :D. Łóżka stały obok siebie. Przytuliła się do mnie, gdy poszliśmy spać. Wcześniej zdarzały się nam erotyczne przyjemności, więc mój odurzony alkoholem organizm zareagował w sposób naturalny. x >>>wyzywasz ją od najgorszych<<< W którym miejscu ja ją wyzywam ? Naucz się czytać, a dopiero potem komentuj :D. x >>>ale do seksu bez zobowiązań była ok? nie ma czegoś takiego jak seks bez zobowiązań - w razie wpadki pojawiają się wlasnie zobowiązania!<<< Tak. Do seksu bez zobowiązań, na który miała ochotę, była ok :D. Ponieważ nie było szans na zbudowanie normalnego związku, więc znajomość zerwałem (czyli jej nie wykorzystywałem). Wyjazd był sytuacją przypadkową i nie planowałem seksualnych ekscesów. Z powodu pracy musiałem jechać dość późno sam i wolałem mieć przez kilka godzin drogi w śnieżnej zadymce jakieś towarzystwo.

Gość gość
>>>a nie mogłeś użyć prezerwatywy????<<< Nie, bo nie miałem, a najbliższa czynna stacja benzynowa, była jakąś godzinę drogi autem po górach :(. x >>>Tylko po pijaku o okres pytałeś??<<< Zapytałem wcześniej na wszelki wypadek. Jakoś tak samo wyszło z rozmowy, podczas jazdy w góry. x >>>faceci to jednak kosmici<<< Dlatego, że zdarza im się zaufać kobiecie :D ?

jak to co? nic dalej bym z nią był bo do łóżka nie powinno się lecieć z kimś kogo zna się 5 minut

Gość gość
>>>Piszesz, ze ta kobiet anie była dla Ciebie, że nie stworzyłbys z nią zwiazku, po drodze pytasz o okres i nie wpadniesz na to, zeby kupić gumki?<<< Kobiety opowiadają mi o różnych sprawach. Byliśmy na stopie koleżeńskiej i podczas jazdy mówiła bardzo dużo o sobie. Wybacz, ale gumki nie były dla mnie nigdy artykułem pierwszej potrzeby :D :D :D. Zresztą wcale nie planowałem uprawiania z nią seksu.