Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ON mnie wyzywa bo nie posprzątałam na przyjazd teściów

Polecane posty

Gość gość
W kuchni jak nie widzieli dostałam jak to powiedział "liścia" niby nie boli ale płakać mi się chce. Mówi ze to był błąd i ze wypił trochę bo tak by mnie nie uderzył mimo iż zasluzylam tym bałaganem. Cos we mnie pękło :*(

Gość gość
Za bałagan w domu dostałaś a za chwilę to będzie jakikolwiek pretekst żeby mógł łapę wyciągnąć zbieraj się ty dziewczyno i to szybko papiery do sądu i módl się żeby to wszystko było jak najszybciej za toba poważnie j****yamski bokser

Gość gość
Przeprosiłaś go ?

Gość gość
Uważam ze miał rację. Tak naprawdę to twoja wina - przyjeżdżają jego rodzice wiec powinnaś się wykazać porządkiem w domu jakimś obiadem i powinnaś upiec ciasto. A ty co? Trochę w weekend posprzątalas i myślisz ze wystarczy? A uderzenie lekkie i jak sama mówisz bezbolesne to w sam raz na otrzezwienie!

Gość gość
nie szkodzi,ze nie bolalo.Nie mial prawa.MA rece i tez moze posprzatac.Co ty sluzaca jestes? Nie wiem z jakiej jestescie patologii ale mi to sie w glowie nie miesci. u mnie facet od razu dostal by taka piache ze by nie wstal,a nastepnie zadzwonilabym na policje i kazala zabrac na wytrzezwialke. A co,niech ma palant jeden.Spakowalabym rzeczy i postawila przed drzwiami.I jeszcze teśsciom bym wspomniala jak syna wychowali na damskiego boksera.

Gość gość
jestes frajerka bo sie dajesz traktowac jak smiec. Pracujesz,jestes niezalezna wiec pogon gada.Po co ci tyran w domu?

Kim jestes z 22.12? Jakims bucem, kolegą męzusia? Lubisz bic slabszych, znęcac się nad kobietami? Autorko, idź spać, a rano pomyśl, co dalej. Niedobrze...

Gość gość
Urszak a kim ty jesteś żeby bronić tamtemu wypowiadać swoje zdanie? Każdy ma prawo do swoich przemyśleń. A w czym jesteś lepszy? Twoje zdaje jest lepsze bo jest "twojsze niz mojsze" Każdy ma swój sposób na życie i nie możesz bronić innym żyć po swojemu. Ps sam jesteś buc****ijak

Gość gość
To przezto ze tera niebiora mlodych facetow do wojska,niesa nauczeni pozadku. Kiedys cza bylo po 300 chlopach talerze umuc to razem 600 + 300 kubkow po kawie . Na kompani piachem podloge wyszorowac ,wypastowac i na blysk wypolerowac:-) teraz faceci to takie pisty. Pod ryj im papu cza podstawic ,gacie wyprac ,po osprzatac bo to k***a paniczyki z 2 lewymi łapkami. Nic nieporadzisz,wzielas piste za meza to ***aj i niemarodz. :-)

Gość gość
dokladnie --- nie dostaja juz takiego wycisku jaki mieli w wojsku

Gość gość
Uderzył raz,uderzy i drugi-równia pochyła...

Gość gość
zrob obdukcje

Gość gość
Tak zrób obdukcje po tzw lisciu pewnie pokaze złamanie stu kości :-) po prostu naucz się sprzątać i gotować i nie odwalaj wszystkiego na ostatnia chwile. Mam nadzieje ze przeprosilas męża za zachowanie!

Gość gość
9:17 jestes zalosny w tym temacie i to ja ci wp*****le niedlugo. do zobaczenia na klatce. sasiedzi.

Gość gość
Z tym uderzeniem to pewnie ktoś sie podszył. A co twój mąć robił w weekend w czasie gdy ty sprzątałaś ? Jak on ma czas na przyjmowanie rodziców w czasie gdy ty pracujesz to miał z****** obowiązek sprzątać na ich przyjście

Gość gość
Co najwyżej możesz galkę sąsiadowi zrobić :-) ewentualnie możecie się sąsiedzi w pociąg pobawic, ps ty będziesz pierwszym wagonem

Gość gość
nie bulgocz wiesniaku z zalosna czapeczka. juz ja ci pokaze pociag. a w zrobieniu galy to TY jestes ekspertem pedale. w woju tez obciagales! morda w kubel. :D

Gość Urszak
Gosciu z 7.42. Jestem oburzona, ze mozna dostać w twarz za nieumyte naczynia. Co to za nowa moda, ze zonę traktuje się jak popychadlo, bez szacunku? Mąż, który z definicji małżeństwa powinien dbac o zonę, opiekować się niá, zamiast tego wyzywa i bije? To, ze z liscia, to znaczy, ze ok? Byłaby sprawa, jakby załozyl kastet??? Zona pracuje zawodowo, w weekend posprzatała mieszkanie, to jaśnie pan nie móglby zmyć paru talerzy? W znanym powiedzeniu, ze "nie chodzi o gruszki, tylko po coś tam wszedł"(do cudzego sadu), małzeństwo autorki to terror psychiczny, zastraszanie i bicie. Dla ciebie gosciu, to jest norma? Tak powinien mąż traktowac zonę??? Bo dla mnie to ostatni dzwonek, by odejść. Dlaczego??? By ratować, to co najcenniejsze dla kazdego- swoje zycie. Nie jestem "lepsza", a szczególnie od autorki, bo mi się zdarza zostawić w zlewie na noc trochę talerzy, zdarza mi się czegoś nie zrobić, nie załatwic, ale.... wiem, ze mogę zawsze! liczyc na pomoc swojego męza, ze czuję się z nim bezpiecznie, bo razem pracujemy, i razem ustalamy, kto, co, robi, sprzątnie, kupi, załatwi. Bo szanujemy się wzajemnie, bo w małzenstwie powinno być lżej, łatwiej zyc, a nie trudniej, w strachu o własne zdrowie i zycie. Trzeba być nsprawdę krótkowzrocznym, by nie wiedzieć, ze przemoc rozzuchwala, i ze będą następne takie "liście", potem żebra, potem, brzuch, ręce, nogi.... Nawet nie próbujcie tu na forum wmawiać innym, ze bicie i przemoc w małżeństwie to norma!

Gość gość
Nie posprzątać chałupy nawet jak gości macie? A tak na codzień to generalnie w syfie funkcjonujecie?Gary brudne w zlewie,fuj.

Gość Urszak
Jesli to do mnie, gosciu z 10.57,to nie wątp w moją inteligencję:), i w to, ze poza (czasem) dwoma talerzami dwoma szklankami w zlewie, po kolacji, bałaganu u mnie nie uświadczysz:) A "gary" to i mąż autorki moze pozmywac, na tę czynność nie potrzeba doktoratu.

Gość gość
o rety, to ja cudownego męża mam :D sprząta, gotuje, prasuje, ja tylko zmywam i piorę i wcale nie przejmujemy sie tym czy jest bałagan czy nie jak przychodzą goście ;)

Gość gość
Jasne,bałaganu nie uświadczysz. To co cały weekend sprzątałaś? Jak można tak dom zapuścić i jeszcze brudne naczynia w zlewie do wieczora trzymać.Zmywarkę kup jak nie wyrabiasz.

Gość gość
A co to k***a facet garów umyć nie moze? Jakiś j****y paniczek? Moj maz sprząta,gotuje,pierze, nawet podlewa kwiaty jak ja zapomne i to mu męskości nie ujmuje,a maz autorki to zwykly frajerek.kopnelabym go w d**e

Gość gość
A ty leżysz i pachniesz? Męża masz i gosposię w jednym?

Gość gość
Nie ma męża tylko męska tzipe i tyle. On pracuje dom ogarnia a ona leży i się relaksuje :-) dramat. pewnie jeszcze go zdradza bo i tak z niego ppi.pa :-)

Gość gość
Wczoraj wieczorem przyniósł kwiaty i przeprosił. Było niby fajnie i milo jak kiedyś ale we mnie siedzi żal. Na moim miejscu kobietki byście wybaczyly taki jednorazowy wyczyn? Mam prace ale nie wyobrażam sobie żyć samej, bez niego :-( tak źle i tak niedobrze ;-( znowu płacze :*(

Gość gość
odkladaj na boku pieniądze, nigdy sie do tego nie przyznawaj, placzesz, bo stracilas zaufanie do męza. okaze sie, co dalej...

Gość gość
znajdź sobie innego,takiego co posprząta