Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ON mnie wyzywa bo nie posprzątałam na przyjazd teściów

Polecane posty

Gość gość

Proszę o poradę a może o wiadro zimnej wody? Cały weekend sprzątałam w domy,myłam wannę,toalete,podłogi,wymieniałam pościel.W poniedziałek już były naczynia w zlewie,dziś mają przyjechać rodzice męża i tu zaczyna się problem.Wstałam rano,zjadłam,wyprowadziłam psa i pojechałam do pracy.Przed chwilą otrzymuję telefonz wyzwiskami ty frajerze,j..b się itd...mówie o co chodzi?A on,że nie posprzątałam..powiedzcie czy ze mną jest coś nie tak?Czy o co tu chodzi żyć mi się nie chce,wracać do domu też chyba zostanę w pracy do późna tylko zamówię coś do jedzenia...

Gość gość
to jego rodzice? to niech sam sprzata :)

Gość gość
:(

Gość gość
Niech sam zmywa, to jego rodzice. Gdzie ty miałaś oczy jak brałaś sobie takiego chama i agresora?

Gość gość
ale masz męża chama i prostaka; a tak w ogóle to rzeczywiście po cholerę sprzatasz, przecież to jego rodzice.

Gość gość
eeeeee sorrki ale jakis burak z niego...tym chlopom to sie w glowie poprzewracalo czy co?....

Gość gość
sama sprzatałaś? a mąż? wróciłabym i zaczęłabym go pakowac za taki tekst

Gość gość
wiece siedzę,płaczę i zastawiam się gdzie mam iść spać nie chce wrócić do domu bo po co?Mam przyjść i z uśmiechem witać jego rodziców;(

Gość gość
on zwraca sie do ciebie per-frajerze-??

Gość gość
no tak mnie wyzwał bo nie poświeciłam kolejnych godzin razno by posprzątać mieszkanie ale przecież cały weekend sprzątałam.Pracuje codziennie do 18:00 do domu zajezdzam na 19;(też mam dość,,,a tu takie coś gdybym tylko miała gdzie się przenocować...

Gość gość
do rodziców, do koleżanki? Albo wrócić, nie uśmiechać się tylko go opierdolić za to jak się do ciebie odnosi przy jego rodzicach.

Gość gość
daj spokój rodzice będą go bronić...rodziców swoich mam w innym mieście...

Gość gość
wrócić i rozpierdolić wsjo na maksa :D

Gość gość
a niech go bronia, od tego sa najlepiej oddaj go mamusi nikt tak jak ona nie upierze mu gaci :)

Gość gość
no i co, że będą? Zrób awanturę, narób mu wstydu, albo lepiej! Wyślij te smsy do jego rodziców i dopisz, że z racji, że wychowali s*******a to nie pojawisz się na spotkaniu.

Gość gość
Ja na Twoim miejscu wrocilabym do domu i głośno i dosadnie powiedziała mu, ze nie życzę sobie wyswisk pod swoim adresem, a jeżeli sytuacja jeszcze raz sie powtorzy, to spotkamy sie w sądzie

Gość gość
to nie pierwszy raz....ja nie mam gdzie iśc to jest najgorsze;(

Gość gość
to po co prosisz o rady skoro nic z tym nie zrobisz?

Gość gość
bo pragnę by ktoś mi przemówił do rozsądku

Gość gość
mamy ci powiedzieć; idź i posprzątaj ? :)

Gość Zizzu
Dlatego zawsze trzeba miec plan " b " 1.Tzn. Swoją ukryta kase 2.Mało ciuchów i gratów tak ,zeby moc sie spakować w pół godziny i iść nie oglądając sie za siebie.. 3. Inwestować w dobre przyjaźnie , spotykać sie z przyjaciółmi bo nie mozna zwalić sie komuś po 6 miesiącach nie widzenia i nie utrzymywania kontaktów . Pamiętaj ze nie po to rodzice Cie wychowali żebyś była czyimś popychadłem .

Gość gość
Z Tobą jest nie tak tylko to, że zadajesz się z frajerem, który Cię nie szanuje.nie wierzę, że pierwszy raz w życiu się do Ciebie odniósł po chamsku - mam rację? Dziewczyny, NIGDY nie bierzcie sobie faceta, który nie ma dla was szacunku, to takie proste...

Brawo, drogie dziewczyny! Macie absolutną rację! Zizzu, wiesz, jako mloda dziewczyna mialam taki plan awaryjny i zastosowałam go:) Autorko, wróć do domu z usmiechem na ustach. Przywitaj się serdecznie z teściami, przeproś za balagan w zlewie, i za męża, gdyż nie zdązył posprzatać(:)), bądź mila i uprzejma. Wzór cnót. A na najblizsze dni, tygodnie- odkladaj po cichu kasę tak, by mąz nie wiedział. Nawet po 10, 20 zł. Zlekcewazylaś dawniej jego chamskie zachowania, wyparlaś, godziłaś się dla świętego spokoju. Ale temat zalozony przez Ciebie swiadczy o tym, ze przyszedl u Ciebie bunt, i on będzie narastał. Bądź sprytna i mądra, przyczaj się. Nie kłóć, nie daj się sprowokować, tylko przygotowuj się. W razie czego... Niewyobrazalne dla mnie jest mieć męża buraka i chama, który nie szanuje własnej zony. Bo ty się dawno przestałas szanować Autorko. Niestety. Jeden chamski tekst i wypad. Ale przed slubem wybaczalas, a po slubie nic się nie zmieniło. Dojrzej i wydoroslej.

Autorko, najwazniejsze, ze masz pracę. Dasz sobie w razie czego radę.

Gość kochany mąż
Ty frajerze nie siedź na forum tylko wyracaj do domu sprzątać. Trzeba pozmywać, psa wprowadzić i obiad ugotować. No i kup ciasto po drodze. I nie je. ...b się z tym tyle tylko rusz tu d.u..psko :-) i tak mnie kochasz :-*

Gość gość
Dobra jadę do domu. Boje się. Trzymajcie za mnie kciuki żeby było dobrze. Mam nadzieje ze teście się nie pogniewaja za bałagan? Przed ślubem był inny, poznaliśmy się na dyskotece, był taki męski i uwodzicielski.

Gość gość
Uderzył mnie. Teraz przeprasza i mówi że już nigdy nie będzie :-/ płacze i nie wiem co robić, nie mam gdzie nocować :*(

Rany ale masz męża:-( Przy teściach Cię uderzył? Ni płacz ,weź się w garść i nie pozwól sobą pomiatać. Połóż się spać w domu w innym pokoju a jutro pomyśl co dalej.

Gość gość
długo jeszcze będziecie łykać?

Gość dupniety_na_umysle
ty frajerze ? przecież to rodzaj męski :) P R O W O O O O O O O O O O O O O O O