Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fankaobrzezanychpeniskow24

Do panów

Polecane posty

Gość gość
Czy ty nie masz wiekszych problemow w zyciu?

Gość gość
Gdzie ci mężczyźni prawdziwi tacy? No gdzie?

Gość gość
Mam pomysl- zadaj 100 facetom pytanie "poddaj sie obrzezaniu a pojde z toba do lozka" i podaj nam potem wyniki tej "ankiety".

Gość CALAPRAWDAONAPLETKACHPANOWIE
Boże ale wy wydziwiacie... Mam dwóch synów i obu kazałam obrzezać. Napletek NIE JEST potrzebny mężczyźnie i lepiej mu usunąć całkowicie te niepotrzebne zakończenia nerwowe. Facet to ma być facet. Nie chciałabym żeby kiedyś któraś moja synowa odeszła od męża z powodu, że jest beznadziejny w łóżku i leje spermą po 2 minutach. Zresztą sam wygląd penisa z napletkiem to już pomyłka.

Gość gość
Jeśli to rzeczywiście prawda,a synowie nie byli pełnoletni to powinni ci założyć sprawę w sądzie to byś miała idiotko nauczkę!

Sprawę o co? Wysłałam ich do prywatnej kliniki i lekarze nie mówili że to sprzeczne z prawem. Zresztą do ukończenia 18 lat to ja o nich decyduje.

Gość gość
Jesli nie bylo wskazan medycznych to takie zachowanie podlega pod paragraf durna babo i nie ma znaczenia,ze o nich decydujesz.

Wszyscy bezwarunkowo powinni być obrzezywani, to jest moje zdanie. Twierdzenie, że to niby okaleczanie ciała jest iście śmieszne. :D To tylko wycięcie kawałka skóry, który utrudnia życie. Aborygeni są w stanie poświęcić się dla kobiety: "(...) Również Aborygeni odprawiają brutalny obrzęd inicjacji. Gdy nadchodzi odpowiedni czas, starszyzna plemienia zabiera chłopca w miejsce odosobnienia. Tam kładzie się go na ziemi. Jeden z mężczyzn siada na jego klatce piersiowej, a drugi ciągnąc i wykręcając skórę napletka próbuje go oderwać. Gdy wreszcie się to udaje chłopak kuca w pobliżu niewielkiego ogniska i tam musi połknąć bez żucia ten sam kawałek własnego ciała. Tak oto zjada w sobie chłopca, by mógł narodzić się mężczyzna. Niestety na tym jeszcze nie koniec. Jak tylko rana nieco się zagoi, czeka go kolejny etap – nacinanie penisa wzdłuż cewki moczowej, czasami aż do moszny. Po tym zabiegu aborygen będzie musiał oddawać mocz kucając, ale wreszcie wkroczy w świat dorosłych. (...)" Wy boicie się usunąć kawałek skórki.

Gość gość
Jeśli moja Pani mnie poprosi i będę miał wolnego tauzena, to czemu nie? Na razie mój naplet jej nie przeszkadza, szczytuje intensywnie i często :)

Tak się składa, że to były legalne zabiegi. Poza tym synowie mają duże powodzenie u dziewczyn i jakoś mi nie pyskują na ten temat, a już na pewno zdążyli zauważyć że są obrzezani.

Gość gość
Co mnie obchodza Aborygeni? Moze pozwol sobie wyciac lechtaczke bo w Afryce tak robia? Jestes w stanie sie na to zdecydowac? Bardzo jestem ciekaw! Do durnej matki-nie uwazasz ze synowie maja prawo sami decydowac o wygladzie swojego ciala? Chcialabys zeby ktos ci wbrew twojej woli wycial macice?

Gość gość
Utnij sobie kawalek ucha,mam na mysli skore, przeciez to nie narzad. Albo pozbadz sie paznokci u stop,na co ci one? Jestes gotowa na taki krok?

Gość gość
Wybacz, nie podpytam. Podobnie jak nie podpytam czy chce żebym walnął sobie tatuaż, ogolił łydki, wszczepił implant na czole, czy utlenił włosy łonowe. Jest super, więc po co? Ps. masz niezłe poczucie misji - wszystkie naplety pod nóż, dobre :)