Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćfaefa

mam mały biust facet nawet go nie dotyka

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 135
bo otyła kobieta z wielkimi piersiami wygląda jak jakiś milf A panna powinna byc wiotka , zgrabna , a nie byc jak wielki słoń

Gość gość
twój facet to jakis pustak serio, ja mam nie tylko małe ale juz nie takie jędrne jak kiedyś i móh facet je uwielbia pieścić i czuję sie przy nim piekn, prawi mi kompelmenty, kocha mnie taka jaka jestem. To że mu się podobam czuje przy każdym jego dotyku i nie wyobrażma sobie żebym miała się nie czuć atrakcyhna i pociagająca dla swojego faceta. Jak w takim związki żyć, toż to jakaś wegetacja co to za seks, zero namietności jakiś mechaniczny bez pasji i dzikiej rozkoszy

Gość gośćfaefa
otóż to, w naszym seksie nie ma pasji ani namiętności i bardzo mi tego brakuje. Czasami mam ochotę na skok w bok żeby poczuć że facet mnie pragnie taką jaką jestem. Mój facet kiedyś w seksie był jeszcze gorszy niż teraz, był nastawiony na samo branie, nic z siebie nie dawał, teraz chociaż zrobił sie trochę aktywniejszy. Mam wrażenie że gdybym miała większe piersi zupełnie inaczej by mnie patrzył i pragnął o wiele bardziej niż teraz.

Gość gość
no właśnie to jest to jak facet na ciebie patrzy z pożądaniem, to od razu siujesz i jestes otwarta i możesz wtedy dac mu bardzo duzo rozkoszy, oboje się nakręcacie wzajemnie, on chce ciebie piescić twoje ciało a ty czujesz się piękna i odwdzięczasz się mu i to jest to, to jest włąsnie udane życie seksualne. A kiedy facet alobo tylko bierze wsadzi żeby się zadowolić a partnerke ledwo dotknie czy przytuli to sorry co to ma być a potem się dziwi, ćzemu ona nie chce seksu, kto by chciał być sztuczną pochwą?

jak widzisz wszystko zależy na jakiego faceta trafisz .. Jakbyś spotkała kogoś o moich preferencjach , to temat jaki zalożyłaś na pewno nigdy by nie powstał i twoje kompleksy byłby przeszłością

i twoje kompleksy byłyby przeszłością

Gość gość
poowiedz mu, że piersi trzeba masować żeby urosły, skoro on ich nie dotyka to niech nie wymaga operacji troche pracy w to włozy, wymasuje codziennie porządnie żeby ukrwić skórę, i proponuję wypić piwko dziennie, nawet te mało alkoholowe tylko brzuszki rób, ale piersi ci urosną zobaczysz:)

Gość gośćfaefa
piersi już mi nie urosną, próbowałam wszystkiego i nic, nawet tabletki antykoncepcyjne nie pomogły, teraz w dodatku schudłam 5 kilogramów i są jeszcze mniejsze :o Mój facet czasami mówi że wymasuje mi piersi i sugeruje że poprzednim tez masował, jakby mnie to musiało obchodzić :o No i taki masaż zdarzył się może ze 3 razy w ciągu trzech lat.

jakbyś trafiła na takiego faceta o moich poglądach , to miałabyś masaż piersi 3 razy w tygodniu . Tylko że ja jestem prawikiem , wiec nie mam doświadczenia .. Miałbym obawy czy nie ugniatam za mocno , musiałabyś mi dać wskazówki- nie chciałbym niczego uszkodzić. Może twój facet też boi się ze coś uszkodzi i dlatego nie miętoli ?

Gość gość
Na pewno przesadzasz i niepotrzebnie wpadasz w kąpleksy,ja jeszcze nie widziałem żeby któraś z kobiet w saunie miała za małe piersi lub żeby było z nimi coś nie tak.

Gość gość
Na pewno przesadzasz i niepotrzebnie wpadasz w kompleksy,ja jeszcze nie widziałem żeby któraś z kobiet w saunie miała za małe piersi lub żeby było z nimi coś nie tak.

Gość gość
Prawik powiedz tacie żeby dał ci na dziwkę parę groszy. Chociaż sobie chłopie pomiętol, nie musisz od razu tracić prawictwa.

Gość gość
zresztą nie istnieją faceci którzy nie woleliby większego biustu u swojej kobiety x ja nie wolałbym, lubię małe biusty

Prawik powiedz tacie żeby dał ci na dziwkę parę groszy. Chociaż sobie chłopie pomiętol, nie musisz od razu tracić prawictwa. szkoda mi kasy .. za 150 zł mam 50 piw .. Jakby była darmowa to może bym poszedł na masaż pleców. A tak ? Co z tego będę miał ? Po pierwsze moze miec zarazić jakims HPV, bo każdy jej otwór to siedlisko chorób... czyli przyjemnosc dla mnie żadna

Prawik powiedz tacie żeby dał ci na dziwkę parę groszy. Chociaż sobie chłopie pomiętol, nie musisz od razu tracić prawictwa. szkoda mi kasy .. za 150 zł mam 50 piw .. Jakby była darmowa to może bym poszedł na masaż pleców. A tak ? Co z tego będę miał ? Po pierwsze moze miec zarazić jakims HPV, bo każdy jej otwór to siedlisko chorób... czyli przyjemnosc dla mnie żadna

Gość gość
No jeszcze tego nie grali, żeby poprzez macanie cycków HPV złapać. Załóż rękawiczki dla pewności. A cenę negocjuj, mietolenie więcej jak 50 nie powinno kosztować.

nie ukrywam , że sie brzydze prostytutkami ... Ale nie ze względu na zawód jaki wykonują , tylko choroby jakie mogą mieć po setkach klientów oczywiscie mógłbym pójsc na striptiz , ale szkoda mi wydawać 150 zł tylko dlatego by zobaczyć gołą babe przez kilkadziesiąt minut .. przeciez w internecie mam za darmo i mogę oglądać godzinami nagie ciała. Jasne masz racje mozna sobie pomacac piersi , nie trzeba uprawiać seksu .. Może kiedyś sie zdecyduje

czytałem w ogłoszeniu w internecie o jednej , która oferuje masaż tao za 150 zł za godzine masuje nagim ciałem na macie ze szczególnym uwzględnieniem jąder.. Niby od takiego masażu sie HPV nie dostaje , bo do ust niczego nie wsadza i seks wykluczony , ale czy warto wydawać 150 zł ?

Gość gość
jak się ma swoje zarobione to można wydawać na co się chce

Gość Adamos
Dziewczyny, pytajcie już na początku związku, zanim się za mocno zaangażujecie - jakie biusty Wasz facet lubi. Fakt, że często mogą kłamać, szczególnie gdy partnerka ma mały, ale to do niczego nie prowadzi, wcześniej czy później prawda wyjdzie na jaw. Namówcie go do oglądania zdjęć różnych kobiet i zwróćcie uwagę, jaki typ go kręci - to nietrudno dostrzec. Dziewczyny z małym biustem nie muszą się zbytnio przejmować, bo są faceci, których takie kręcą i jest duża grupa, którym biust jest prawie obojętny a skupiają się na innych częściach ciała. Grunt to na początku wyczuć co jest grane aby potem nie przeżywać rozczarowań.

Gość gość
Może autorka tematu jeszcze tu zagląda? Jak się sprawy potoczyły ?

Gość gość
Poprawiło się coś w Waszym związku ?

Gość gość
Kobiety, nie zamartwiajcie się, jeśli kogoś się kocha to razem z tym małym biustem. Fakt, że o tym mniejszym się często zapomina, ale to nie oznacza, że nam się nie podoba. Duży po prostu wręcz wymusza pieszczoty.

Gość gość
Fuj jak on gustuję w takich jak Ewa Farna to pieprzony feeders :O

Gość gość
To straszne, ze przez jakies cycki nie mozna spbie nikogo znaleźć:o ja mam 24 lata i jestem sama, bo w zyciu bym sie nie rozebrala przed nikim, nawet przed mama czy kolezanka :o wygladam jak chlopiec z podstawowki:( To zdjecie co wkleil prawictwo to wcale nie sa male piersi, dziekowalabym Bogu gdybym takie miala, wy chyba malych nie widzieliscie:(

Gość gość
A najlepsze jest to, ze mi to nie przeszkadza. Nawet chyba nie chcialabym miec duzych w ogole mi sie to nie podoba, ale co z tego jak faceci w zyciu na taka nie spojrza bo jest to sla nich aseksualne zawsze bede sama :(

Gość gość
Jak dla mnie zero kobiecości przez brak biustu.

Gość gość
Dziewczyny skończcie z tymi kompleksami. Są faceci, którzy lubią małe piersi i takich szukajcie to po pierwsze a po drugie operacje w dobrej klinice to koszt około 15 tys, więc nie jest to aż tak zaporowa suma aby sobie zatruwać życie. Nie ma problemów nie do rozwiązania.