Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bulka601

Kurczak2, Iren, Eweliza, kasiula, anulacz, perla, guz tarczycy

Polecane posty

hej dziewczyny chyba usunęli nasz temat. Dajcie znać cos w tej sprawie. Moze pociągniemy nasza dyskusje tutaj, jeżeli tak sie stało. Przywiązałam sie do was. Jak któraś to znalazła to niech sie odezwie. Bulka601.

Też właśnie zauważyłam ,że temat znikł? Ciekawe czy inni , którzy tam bywali też tutaj trafią, a może jeszcze temat powróci?

Fajnie ze znalazłaś mój post. Jak masz z kimś kontakt to daj znać innym.

Gość monka_monka
Ehh chyba faktycznie usunęli, tylko pytanie dlaczego - to przecież było wykopalisko wiedzy (i gdzie ja teraz poczytam o małym jodzie w Gliwicach? ;p) A próbowała któraś założyć wątek o nazwie "GUZ TARCZYCY" pozdrawiam

Hej dziewczyny, weszłam dziś, żeby zobaczyć, co u was słychać i zonk: nie ma forum! Tyle rzeczy mogłam tu się dowiedzieć. Masakra jakaś.

Gość monka_monka
Hmm a możeby tak grupę na fc utworzyć? I podać tu link dla zainteresowanych? Ja już jestem w kilku takich grupach i fajnie to funkcjonuje, jednak nie ma grupy/forum tarczycowego. No chyba, że nie każda z nas ma facebook...

Tez fajny pomysł, ja jestem w takiej grupie na FB ale tylko sa tam ludzie z IRL i po raku. Jest to grupa zamknięta ale swietnie działa. Oprócz zwykłej wymiany informacji i doświadczeń wspieramy sie duchowo a niekiedy mozna nawet załatwić wizytę u dobrego endo.

Tu na forum sa jeszcze swą tematy o GUZ TARCZYCY ale jakoś to juz nie to samo.

Gość monka_monka
Bo wiecie jak ktoś nie chciałby się do końca ujawniać to może założyć sobie fikcyjne konto na fc, a tak jak bulka pisze działa to super - dostęp mamy tylko my, nikt z zewnątrz nie widzi naszych postów/rozmów, oczywiście pewnie z czasem bedą dołączać nowe osoby ale to chyba dobrze - tak mi się wydaje, ze jesli kogoś dotyczy ten problem to już na całe życie

hej, przez przypadek dzisiaj was zalazłam. Musimy coś ustalić z naszym forum i znowu jakoś się połączyć bo część dziewczyn pisze na http://f.k afeteria.pl/temat/f9/guz-tarczycy3-p_4460944/205

Zostańmy na tamtym wątku co Eweliza, juz nie będziemy mieszać chyba ze ktos woli tu to niech da znać.

Gość gosc maly
Bulka601 hej mogłabyś podać mi stronę z fb chętnie bym do was dołączyła bo ja tez mieszkam chwilowo w Irlandii chociaż lecze sie w Polsce ale nigdy nic nie wiadomo

Asiunia piszemy na tym wątku co podała Eweliz wyżej a a monka założyła sekretna grupę na FB i tam tez sie powoli zbieramy.

Gość gutek_
ja was znalazlam bez problemu szkoda ze nie ma forum

Gość gość
Bo wiecie jak ktoś nie chciałby się do końca ujawniać to może założyć sobie fikcyjne konto na fc x Niestety facebook nie pozwala już na istnienie fikcyjnych kont, osoby mające takie sukcesywnie zostają zablokowane i poproszone o umieszczenie imienia i nazwiska.

Gość monka_monka
A co za problem wpisać np. Jan Kowalski? Ja mam 2 konta na fc - swoje i właśnie "fikcyjne"... Bardzo sie cieszę, że na fc jest nas coraz więcej :)

Gość gość
Hej, nie mogę Was znaleźć na FB, a koniecznie muszę. Proszę Was o jakiś namiar, link. Pliz, nikt takich stron nie szuka dla zabawy!

Gość gość
Dzięki, już się zgłosiłem. Pozdrawiam A G

Gość gośćGosia
czesc jestem tu nowa,prosze o podpowiedz co mi jest,co mniej wiecej wyszlo z usg,tarczyca dwuplatowa o obnizonej echogenicznosci i gruboziarnistej echostrukturze,w dolnym biegunie lewego plata hyperechogenny guzek 13mm,w placie prawym mozna wyronic liczne hyperechogenne obszary(guzki?)oddzielone hypoechgennymi,,przegrodami.w miazszu tarczycy nie widac cech przeplywu hiperkinetycznego,wezly niepowiekszone,wymiary platow p/24*20*49mmL21*16*45mm, Tsh 0,029,ft3,ft4 w normie,