Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak mi slow....

Polecane posty

Gość gość

od rozstania minelo 5 miesiecy ,pare dni temu odezwal sie zaproponowal spotaknie ,mialo byc dzis. jeszcze rano potwierdzla czy sie dzis spotykamy .az w koncu napisal ze nie da rady sie ze mna spotkac ze myslal ze to bedzie prostsze nie rozumiem tego to ,on mnie zostawia po 2 latach ,on odzywa sie po 5 miesiacahc .on pisze ze teskni on proponuje spotaknie i odwoluje

Gość gość
macie ślub?

Gość gość
nie

Gość gość
"on pisze ze teskni " x czas najwyższy zacząć odróżniac słowa od czynów, słowa niewiele znaczą, po drugie napisał pare słow, rzucił cos o spotkaniu a Ty sobie już nie wiadomo co wyobrażałaś?

Gość gość
trafiła mu się mniej problemowa. czego tu nie rozumiesz?wizja spotkania z tobą, to wyrzuty za stare czasy. a tak, ma spokój i dobrze się bawi. spotkał jakąś bliżej mieszkającą albo "wpadli na siebie przypadkiem" i biedny żuczek nie wiedział, jak z tego wybrnąć.;) ale, jak odwołał, to przecież nie robił ci nadziei.

Gość gość
nic sobie nie wyobrazam tylko nie umiem wytlumaczyc dlaczego odezwal sie skoro cos zakonczyl.po co to wszytsko

Mi też brak słów. Moja rada dla Ciebie, ciesz się życiem. Na pewno jesteś jeszcze bardzo młoda. Jeszcze wielu mężczyzn stanie na Twojej drodze..

Gość gość
Nie łam się, jak mu z tą nie wyjdzie, to znowu zadzwoni i powie, że "tęskni", "kocha" i "chce się spotkać" :D

Nie analizuj, bo niepotrzebnie się zdołujesz...Napisz coś o sobie. Zobaczy, że zaraz poznasz kogoś "lepszego". Także nie umiem zrozumieć mężczyzn, którzy nie potrafią dotrzymać słowa.

Gość gość
"tylko nie umiem wytlumaczyc dlaczego odezwal sie skoro cos zakonczyl.po co to wszytsko " x bo mu sie nudziło, bo chwilowo nie miał innej na oku itp. i od razu mówię: może się tak odezwać jeszcze nie raz, radzę od razu go pogonić :)

Gość gość
on nie ma nikogo t o wiem

Po prostu "chciał sobie poprawić humor" i znalazł inne rozwiązanie. Szanuj siebie i swoje uczucia.

Gość gość
poprawic humor a niby czym tym ze po pary dniach zgodzilam sie na spotaknie.bezsensu

Gość gość
jezu, to nie dla ciebie miałoby miec ewentualny sens tylko dla niego, przestań to analizować