Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona12345

Mój chłopak jest idealny,gdy ja jestem zołzą...jak się zachowywać?

Polecane posty

Gość zagubiona12345

Kiedy jestem dla niego dobra, on nie stara się, z dnia na dzień mnie nie zauważa, jest chamski, opryskliwy i egoistyczny. Gdy zaczynam go traktować tak samo, trwa to przeważnie jeden dzień, on na następny przynosi mi śniadanie do łóżka, obiad, sprząta, zmywa, nosi na rękach... Reasumując, troszczę się o niego i staram się być "przykładną żoną" to on ma mnie w d***e, jak ja mam go w d***e on lata koło mnie. Problem w tym, że ja jestem już zmęczona i czuje się niepewna i nieufna wobec niego. Chcę, żeby zawsze mnie kochał i boję się mu okazać "za dużo" uczucia, żeby nie dostać po d***e. Co mam zrobić :(

Gość gość
Chyba nie pasujecie do siebie :o

Gość gość
Tak to już jest u facetów. Lubimy gonić króliczka.. Jestem taki sam, może nie chamski ale jak kobieta się interesuje mną za bardzo to aż tak mi na niej nie zależy. Męska natura..

Gość zagubiona12345
ale przecież jak będę cały czas chłodna wobec niego to przestaniemy się kochać, a jak będę lecieć mu w ramiona to on się znudzi. jaki jest złoty środek ? jak się zachować?

Gość gość
nie, "związek" z takim facetem jak Twój zawsze będzie tak wyglądał, na szczęscie ja mam normalnego faceta, gdybym musiała uciekac się do głupich gierek żeby mnie zaczął szanować i doceniać to bym mu podziekowała; zostaniesz z nim, szczęsliwa nie będziesz i potem pretensje miej tylko do siebie

Gość gość
jednym slowem szuka powodu by zwalic na ciebie wine za rozpad zwiazku? czy moze ma mentalnosc panszczyznianego chlopa ktory wylacznie pod butem pana czuje sie na miejscu? zadaj mu te pytania :D

Gość gość
Ja mam takiego męża tyle ze nie jest opryskliwy i wredny tak często wobec mnie jak wobec mojej najbliższej rodziny, nie lubi jak się chwali a zwłaszcza na kogoś z nich, drwi wtedy, nie zauważa, mógłby przy nich siedzieć w tel i się najlepiej wcale nie odzywać, z**** pomaga, na następnej wizycie jest normalny, tylko na następnej wizycie

Gość zagubiona12345
jak mam sprawić, żeby on ciągle się tak starał..błagam...

Gość gość
ogarnij sie w końcu autorko! nic nie możesz zrobic gdyż on tego nie chce, chcesz być dalej z facetem , który jest chamem i się nie szanuje to sobie bądź - jest z tobą, bo sie lubi toba pobawić, powyżywac się na tobie psychicznie, powodzenia, będzie ci potrzebne

Gość gość
Ja jestem-wydaje mi sie-w optymalnej sytuacji bo ja dbam o swoje sprawy a Moj o swoje. Każde z nas ma swoje życie i spotykamy się w tym wszystkim gdzieś po środku tam gdzie obojgu nam się chce być ze sobą i nie ma przepychanek o p*****ly. Zwyczajnie każde z nas robi to co chce i nic na sile.