Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdjecie eks....

Polecane posty

Gość gość

Czesc Wam Ostatnio przez przypadek znalazlem w szufladzie swojej kobiety zdjecie na ktorym jest ona i on. Taki romantyczny widok ze az w oczy kluje.... Nie omieszkam napomknac ze pisza do siebie na facebook, pamietaja a swoich urodzinach etc. Mowila mi ze zostali przyjaciolmi. To on ja porzucil. Jestem z nia 3 i pol roku. Czuje ze on atraktuje mnie tylko jako dodatek do swego zycia. Klocilismy sie bardzo czesto przez ostatnie miesiace. Oostatnio mi powiedziala ze jezeli walentyki spedzimy na klotniach to powinnismy sie rozstac. Bardzo mnie to zabolalo ze ot tak potrafi to wszystko skreslic. A mowila o milosci etc. Te zdjecie eks swiadczy wyraznie ze nie jestem w jej sercu na pierwszym miejscu. i to najbardziej boli.... Co o tym myslicie?

Gość cartoon_network
spotykaja sie w kawiarence wania i john, dwoch starych przyjaciol john opowiada: sluchaj swietnie mi sie zyje mamy dom, trzy samochody, jednym jedze ja, drugim zona a trzecim razem jak jedziemy do przyjaciol. a co u ciebie swietnie mowi wania. tez mamy dom i samochody ile? dwa, jeden dla mnie a drugi dla zony a doprzyjaciol czym jezdzicie? do przyjaciol? czolgiem :classic_cool:

Gość gość
:D:D:D

Gość TenGość
Moja była na wielu wyjazdach ze swoim eks. Trzyma zdjęcia w komputerze, często ogląda i wspomina... ale nie ma z nim kontaktu. Może za jakiś czas, przestanie? Jesteśmy razem rok, ona z nim była 3 lata a rozstali się też 3 lata temu. Nie rozumiem, nie kocha go, rozstali się, a mimo to ciężko jej zapomnieć?