Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

anoreksja

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuje pomocy. Ważę 42 kg przy 170 cm wzrostu. Nie umiem jeść, nigdy się nie odchudzałam. Czy to już anoreksja? Jak zmusić się do jedzenia? Co jeść? Pomocy.

Gość ponia26
Porozmawiał z rodziną, ważysz za mało!!!!!

Gość gośćautorka
Gdzie na Śląsku znajdę dobrego specjalistę?

Gość gość
no pomysl chwilę czy to anoreksja czy nie? twoja waga wskazuje na wychudzenie a Ty się pytasz czy masz anoreksje? sama piszesz ze nie umiesz jesc. Do psychologa marsz

Gość gośćautorka
Staram się jeść ale mi nie wychodzi:( boje się.

Gość gość
Jak to nie wychodzi? Jesz słodycze czipsy czy boisz sie przytyc

Gość gość
Jem słodycze, fast food ale po troche nie umiem więcej. Chce przytyć, nigdy się nie odchudzałam

Gość gośćautorka
Możecie polecić dobrego specjalistę ze śląska?

Gość gość
Podnoszę

Gość gość
tak masz anorekscje, nie ma innej nazwy na zaburzenia odrzywiaia ktore opisujesz zreszta twoja waga na to wskazuje , jak sie za to nie weznmiesz to zachorujesz, wypadna ci wlosy i zeby, anorektyczki doprowadzaja swoj org do wyniszczenia a w efekcie do smierci z anorekscja sama sobie kochana nie poradzisz bo to jest zaburzenie psychiczne i potrzeba leczenia specjalistyczne go jak przy innych chorobach psychicznych, jezeli chcesz zyc, byc zdrowa i szczesliwa musisz zglosic sie do psychiatry on cie pokieruje i zastosuje odpowiednie leczenie zarejestruj sie na wizyte w najblizszej przychodni albo w dalszej jezeli chcesz byc bardziej anonimowa, i bierz sie za leczenie, powtarzan sama sobie nie poradzisz z anorekscja a mowie to jako osoba ktora ma doswiadczenie z chorymi psychicznie pacjentam

Gość gość
mialam tez kiedys tego typu problemy potrafilam zjesc 1 Marsa na dzien nie wiem dlaczego to nie byl kotlet lub ryba lub cos innego warosciowego zawsze jakis pojedynczy smiec jak glod juz byl duzy

Gość gość
wpisz w necie psychiatra czy psycholog z Twojego miasta, wybierz takiego z dobrymi opiniami i po prostu idz, najwyzej on Cie pokieruje dalej. Musisz cos z tym zrobic, znam temat w teorii... Musisz zmienic myslenie zeby zaczac jesc

Gość gość
w Gliwicach na osiedlu Trynek była poradnia zaburzeń odżywiania, leczyłam się tam ponad 2 lata z anoreksji z zaburzeniami bulimicznymi i mnie wyleczyli więc mogę polecić, ale to było prawie 10 lat temu, 2006 - 2007 rok, więc nie wiem czy ta poradnia jeszcze istnieje.

Gość gość
Dziękuję. Spróbuję w tych Gliwicach poszukać tej przychodni.

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.

Gość gość
jeśli wasi bliscy lub wy sami zmagacie się z ta chorobą to powinniście również skorzystać z pomocy psychologa który zajmuje się leczeniem zaburzeń odżywiania. Ja chodziłam na terapię do pani psycholog Natalii Guglas-Jankowiak http://www.psychologguglas.pl/ z gabinetu w Poznaniu. Na szczęście mi pomogła pomoc pani psycholog. Zmieniłam światopogląd na temat swojego wygładu, dążeniu do ideału.