Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

troche_winna

Ale się wpakowałam..

Polecane posty

założe sie, że wychodzi ci to lepiej niż prawdziwa sztuka bo póki co to, jak czytam, chwalisz sie niechcianymi randkami zamiast efektami pracy:)

a co z tym gościem, którym zauroczyłaś sie z wzajemnością w styczniu? czyzby zobaczył cie bez makijazu?;)

ja w ogole jestem grzecznym chlopcem, nie wiem kto ci o mnie takich rzeczy naopowiadal. pozwalam kobietom naprawde na wiele. moga postawic mi drinka, moga sprzatnac w pokoju, umyc samochod. staram sie traktowac was z nalezytym szacunkiem, w zasadzie jak prawdziwe ksiezniczki.... :P:) hehe :P

Nadal jest w moim życiu :) Wiem, że mógłby byc to idealny związek, ale to nie dla mnie. Ja jestem cała z wad :):P

widzisz nie powinnismy isc do zadnego kina. wyobrazasz sobie jak by to wygladalo gdybysmy tak szli i to za mna ogladaliby sie wszyscy faceci? :P pewnie byloby ci przykro, nie chce tego... :D hehehe :P

Na facetow przymknęłabym oko, gorzej z kobietkami.. no chyba, ze to za mna by się ogladaly :P

zaloze sie ze jestes fryzjerka, dobre uczesanie to tez forma sztuki! :P masz takie ladne wlosy, pewnie podobalabys sie pewnie polowie moich kumpli :D :P

Nie jestem fryzjerką. Włosy jak włosy.. ostatnio chciałam sciąć :P Kurcze, az polowie.. szok :) :D

kiedys w klubie siedze sobie z dziewczyna ktora miala wlasnie takie mega blond wlosy i tak bawie nimi jak to faceci - krece tak palcem loczek ze nawijam, nawijam, nawijam.... i hehe i w pewnym momencie jakby sie zahaczyly z takim piercionkiem ktory mialem na palcu.....

tak delikatnie proboje sie uwolnic i w pewnym momencie przychodzi kelnerka, ona obraca szybko glowe i trach.... :D hehe czesc jej pieknych wlosow sie odkleilo :D teraz wam nie wierze, zawsze pytam czy prawdziwe a potem jeszcze mocno pociagne... :D kurde musze sie zbierac....

Hahaha no nie.. Moje moglbys spokojnie ciągnąć Nic by mi się nie odkleiło :D Ale nie za mocno :)