Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zajęcia fitness

Polecane posty

Gość gość

gdzie można znaleźć jakiś spis jest w moim mieście są jakieś konkretne zajęcia?

Gość gość
na bank w necie

Gość gość
może na frespo.pl poszukaj

Gość jolakot
Total Muscle Training. Najefektywniejszy trening fitness dla wszystkich, bez względu na poziom zaawansowania. Polega na wykonywaniu prostych kombinacji ćwiczeń, które angażują wszystkie partie mięśniowe oraz poprawiają wydolność organizmu. Ćwiczenia wykonywane są na trzech poziomach intensywności oraz trzech poziomach zaawansowania. Spalasz ponad 600 kcal na jednym treningu! Polecam byłam i wiem.

Gość helawitaa
A TMT znam sprawę no można na tym uchetać się na maxa . Jak tak lubię , jestem wtedy zadowolona - dobry trening .Ja jeszcze dodatkowo wspomagam sie tabletkami zielonej kawy max. Mam wtedy energie do działania i więcej spalam.Zielonakawamax.pl

Gość sawanna22
Hejka TMT , znam ćwiczenia bardzo dobra sprawa bankowo można zrzucić wiele. A Ty jeszcze dodajesz tą zieloną kawę, napisz coś więcej w temacie.

Gość sawanna225
Hejka TMT , znam ćwiczenia bardzo dobra sprawa bankowo można zrzucić wiele. A Ty jeszcze dodajesz tą zieloną kawę, napisz coś więcej w temacie.

Gość sawanna225
Oj sorrki , wystapił jakiś błąd w tych moich odp.

Gość jolkakot
Jak dla mnie to superowe zajęcia lubię ćwiczyć w grupie zawsze to jakas motywacja z innymi. Mam sporo do zrzucenia , ostatnio koleżanki poleciły mi zieloną kawe max i waga leci w dół - energie mam i jestem zadowolona.

Gość gość
bardzo ciekawe zajecia, chodze na to ostatnio w Saturn Fitness w Warszawie w tym klubie na Bielanach, dla osób ze stolicy. Wiem, że klub jest też na Targówku i zakres zajęć wygląda podobnie. Można się nieźle zmęczyć na bodycombat, sporo osób to polecało, są rozbudowane i można czegoś się nawet nauczyć