Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wózek czarny, dla dziewczynki

Polecane posty

Gość gość

zastanawiam się nad wózkiem, mam wybrane dwa.. co myślicie o czarno-szarnym wózku dla dziewczynki ? rodzę w czerwcu, i wiem że na początku ta gondola sprawia wrażenie bardzo ciepłej ale dotykałam materiał i wcale nie jest taki gruby... tylko kolor z husky nie ma żadnego typowo dziewczęcego :(

Gość gość
A kto powiedzial, ze musi by typowo dziewczecy? Ja mialam czerwono-szary (emmaljunga), teraz mam czarno-czerwony z przewaga czarnego (phil and teds). Takie mi sie podobaja i mam gdzies co ktos mysli i wszelakie stereotypy. Jak ci sie podoba czarny to go sobie kup:)) Mozna ozywic roznymi dodatkami - kocyk, spiworek, kolorowe zabawki jesli chcesz:) Kolorowa torba z akcesoriami malucha - ja mam z pink lining i polecam www.pinklining.com Mozna sobie w taki sposob zmieniac kolory w zaleznosci od wlasnego stroju/upodoban/nastroju:))) Osobiscie nie lubie rozowego a mam trzy dziewczynki:) Chodza we wszystkich kolorach teczy a nie nudziarsko na rozowo tylko:)))

Gość gość
Ja kupiłam wózek czarno biały- białe były kropki na nim i środek wózka. Ani mi przez myśl nie przeszło ze za ciepły bo materiał oddychający a nie cerata. Sprawdził sie w 100% ten wózek z zachowaniem czystości-mój brat dla synka kupił jasny turkusowy i prac trzeba było go co chwile.

Gość gość
mi chodziło konkretnie o ten z linka - baby design husky, on w zestawie jest z mufką na zimę, ze śpiworkiem. Rodzę w czerwcu i na początku ta gondola może wyglądać na ciepłą, ale po 3 msc - we wrześniu już bardziej adekwatnie do pogody, a pewnie jak dziecko będzie miało ok 6 msc to będzie styczeń to i tak wyskoczy już z gondoli i wtedy miałabym spacerówkę ze śpiworkiem i z mufką cały komplet pasujący do siebie, i nie musiałabym potem już kombinować... sama nie wiem :(