Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sadzicie o faceci ktory tak mieszka

Polecane posty

Gość gość
no w sumie wszystkiego razem możecie się dorobić i urządzić. Razem łatwiej.

Gość gość
To burrdello Przema:-)

Gość gość
Na zdjeciach poza twoja stopa, lozkiem i jakas szafa z lustrem nic nie widac. Ale pociesze ciebie, ze tak jak ty mieszka wiekszosc spoleczenstwa;-) Albo i jeszcze gorzej (bo trudno powiedziec jak jest u ciebie). 3 lata temu rodzice kupowali mieszkanie w jednym z wiekszych miast i bylismy wszyscy w szoku jak chodzilismy po domach i widzielismy jak inni mieszkaja! Niektorzy maja jeszcze meble z lat 80 typu mebloscianki i kanapy. Wierz mi nie kazdy ma w domu jak Lubiczowie z klanu. Ale faktem tez jest, ze jak ktos chce to w dzisiejszej dobie moze sobie naprawde urzadzic mieszkanie gustownie, modnie i za nie duze pieniadze. Moze brakuje ci damskiej reki;-) Powodzenia!

Gość gość
dziekuje za wypowiedzi, to sa zdjecia ktore zrobil moj facet swoim telefonem,a ja mu te fotki podkradlam,nie zaprosil mnie jeszcze do siebie ,teraz juz wiem dlaczego wstydzi sie :-( Jak z nim o tym porozmawiac

Gość gość
to nie szafa z lustrem to lodowka stoi w jego pokoju ;:-) JAK TAK LUDZIE MOGA ZYC szkoda mi go,on byl raz u mnie w domu,ale nie chce go u siebie przetrzymywac by sie nie przyzwyczail,spotykamy sie na miescie i razem na urlopy jezdzimy, ja mam nowy dom wszystko nowe,zarabiam 3razy tyle co on, ale nie usmiecha mi sie zwiazac sie z biednym facetem

Gość gość
jakis fleja z niego:/ nie dba na pewno o dom:/

Gość gość
po mieszkaniu to wyglada na patologie i nedze ostatnia,ale umie sie ubrac nawet :-)) FOTKA super ;:-)))Nie za twardo siennik by ci sie przydal .-)

Gość gość
miałem jakieś meble z prlu ale porąbałęm siekiera i wszystko na opał bo zimno teraz ,wole tak mieszkać niż z moja patologiczną rodzina :)

Gość gość
i masz racje co u siebie to u siebie :-P

Gość gość
a ja mieszkam u miłej starszej pani, 70+, dobrze mi u niej jak w domu u siebie, nic mi nie przeszkadza, ani to ze trzyma miski w mikrofali i muszę je 3 razy dziennie wyjmować i wkładać ani graty w brodziku, które wyciągam też co dzień, ani zakaz prania i odkurzania po 16stej ani też włosów po 22 suszyć nie muszę, bo już w ogóle przestałem się myć. kawaler, 30 lat, pozdro

Gość gość
OJJJ ale na stancji jest przekichane, a robisz cos w tym kierunku by zmienic byt na lepszy? Bo wiecznie u tej babci nie bedziesz mieszkal,

Gość gość
ja przynajmniej nie płacę za moja norę z podwieszanym łóżkiem,ale jestem zaradny co?:)

Gość gość
ta babcia to moja trzecia babcia, mnie ma dzieci, tzn tylko syna już dorosłego którego jej mąż świetej pamięci na boku zmajstrował, ale to się nie liczy. za to ja liczę na to, że ona na skutek naszej bliskiej więzi przepisze mi wkrótce to mieszkanko, w końcu wiecznie żyć nie będzie, a chętnych na spadek nie widać

Gość gość
wiecznie nie :D regularnie dosypuję jej trucizny do kawy zbożowej i urabiam ją w kwestii dziedziczenia, jestem na dobrej drodze, mieszkanie jest zaniedbane, ale w bardzo dobrym punkcie i dobrze utrzymanym budynku

Gość gość
to nadskakuj babci dobrze:-)) BO WARTO ale nie daj sie nabrac na testament, bo nim to nawet doopska sie nie podetrze:-P po smierci babci :-))

Gość gość
a u w domu jak ojciec jak wypił to zawsze tłukł wszystkie talerze i rzucał przedmiotami albo demolował ścianą i sąsiedzi widzieli nas jak chodzimy po domu(potem naprawiał) ,w zimie tez i było zimno dlatego jestem przyzwyczajony do zimna,matka tez pije zresztą,nie raz z braku talerzy jedliśmy na gazecie,może zrobię temat o tym na razie jestem szczęśliwy ze mam ta patologię za sobą,

Gość gość
milo slyszec ze juz patologiczne klimaty masz poza soba :-) widac ze beda z ciebie ludzie,czyli mozna sie odkulnac od rodziny i dobrze :-) GRATULUJE CI

Gość gość
te drugie to chyba mieszkanko muunaa :D

Gość gość
a noo epoka kamienia lupanego :-P

Gość gość
moze ktos sie wypowie?

Gość gość
po mieszkaniu to wyglada na patologie i nedze ostatnia,ale umie sie ubrac nawet usmiech.gif FOTKA super ;usmiech.gif Nie za twardo siennik by ci sie przydal .-)

Wygląda to jakby wszelkie zaoszczędzone grosze przeznaczał na piwo. Współczuję ludziom, którzy z losowych przyczyn nie mają pieniędzy (być może on też nie ma), ale naprawdę można małym kosztem sprawić, że będzie lepiej. Ponadto porządek to podstawa!

Gość gość
zebys wiedzial, jakie gosciu ma wymagania ,nie stralam stolu to zwrocil mi uwage ze centralne miejsce kuchni i ma byc tam czysto :-P Moje ubrania byly na lozku to sie doczepil ze sa porozwalane, a dopiero u niego to jest sajgon !

Gość gość
po mieszkaniu to wyglada na patologie i nedze ostatnia,ale umie sie ubrac nawet usmiech.gif FOTKA super ;usmiech.gif Nie za twardo siennik by ci sie przydal .-)

Gość gość
Nie dość że nieudacznik życiowy, to jeszcze fleja bez gustu. to chciałaś usłyszeć?

Gość gośćprzezorny
Ja dopiero w wieku 41 lat wprowadziłem się do własnego mieszkania i założyłem rodzinę. Niechciałem obciążać się kredytem i dopiąłem swego