Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubek ciepłej kawy

Ech, co za życie ...

Polecane posty

Gość kubek ciepłej kawy

Muszę się przyznać, że od jakiegoś czasu mam wielką pokusę ... Za kolegę, który poszedł na urlop rodzicielski przyszła w zastępstwie Ania. Wysoka, czarnowłosa. O długich nogach. Obłędnie zgrabnym tyłeczku. I cycuszkach ponętnie rozpychających opięte bluzeczki. Po cichu marzę o tym, żeby poprosić ją o możliwość ogrzania zziębniętych dłoni na tych dwóch cudeńkach. Ale wiem, że nic z tego nie będzie :(

Gość gość
wsadź jej rękę pod bluzkę, najwyżej dostaniesz w ryj

Gość gość
Zawiąż ku/ tasa na supełek a łapy trzymaj przy du/ pie, w nocy na kołderce i zapisz się na elektowstrząsy, erotomanie- marzycielu.

Gość kubek ciepłej kawy
Takie życie :(

A nie możesz się cieszyć tym co masz zamiast gonić nierealne marzenia?

To masz dwa wyjścia - albo do niej uderzyć i niech się dzieje co chce albo dać sobie spokój i znaleźć sobie inny obiekt pożądania:)

Gość gość
Jest laska ktora sie podoba to rwiesz! Jak to nic z tego nie bedzie? Zawsze jest, no chyba żeś gremlin:-D

To w ogóle trudna sytuacja pracować z taką kobietą, w jednym pokoju szczególnie, bardzo rozpraszająca. Ale ja nie mam takich podniet u siebie, i właściwie zazdroszczę trochę Pytanie dla pań: celowo się tak ubieracie? Aby tych kolegów z pracy nakręcać? Czy to tylko tak po prostu, bez związku?

Czyli jak to mówią - marzenia ściętej głowy. Oj mężczyźni, mężczyźni:)

Mogę odpowiadać tylko za siebie nie za ogół kobiecej nacji i powiem, że lubię elegancki styl z nutą seksualności. Dobrze czuję się w takim wydaniu a to, że koledzy nakręcają się przy okazji to skutek uboczny:)