Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość nowa97

dom rozpusty

Polecane posty

To po co ja ja tym młotkiem? :-D Wilk jeśli się ogarniesz to siedź ile wlezie i pij co masz pod ręką.

A to ja nic nie wiem kto cię wiązał.... Ja tylko staram się zawsze przejąć inicjatywę... Lubie taka walkę ;-)

De jak wszystkie, to nie rozumiem dlaczego do tej pory się nie związałeś sam ;) :D x Hej Tabasko, witamy w naszych skromnych progach 🌻 Uważaj, bo często nas odwiedza psycholka/spamerka i możesz nie zaznać przyjemności z rozmowy na dłużej:) ale póki co dzisiaj chyba ma wychodne :D, więc mam nadzieję, że się dobrze bawisz 🌻 🌻 🌻

@Magda Sliwowicy jest ile trzeba:) Nie psuj opini Goralom ze nie pijesz:)

Gosciu to uważaj, bo tu coś podchodzi pod sado i możesz ze łzami w oczach i zmaltretowanym C/H/U/J/E/M wracać :D

Gość gość
przydałoby się Wam więcej facetów, ale jakoś brak ich dziś :(

Muszka Bo mi tu coś pod sado podchodzi i się trochę boję; zwłaszcza jak Nowa lata z młotkiem:D "97"w jej nicku, to liczba tych co nie przeżyli "pieszczt"? :D

Gość gość
Romanowi pewnie świnie pouciekały :D a Naj lata z wczorajszą laska co go olała pewnie :D a dziewoje jebią się na mailu :D

Ciz Liczba nie zmienia się, bo fama poszła o tym, co Nowa wyprawia ze swoimi pieszczochami,a w zasadzie,gdzie ich wyprawia, to nie ma więcej chętnych.:D :D :D Muszka nie chcę być wyprawiony na drugi świat :D

Gość wadera69
Teraz nie ma j****ia na mailu. Jest dom rozpusty, jest burdel mama. Wszystko na miejscu. Mamy nawet męskiego osobnika dla pań w potrzebie:)

Gość gość
jakos nie widać Muszka żeby Najowi ciebie brakowało :D