Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość nowa97

dom rozpusty

Polecane posty

Gość gość
[z buta] Pięknie się przywitam,wstawiając szampana do lodówki.De mnie zaprosił.;-)Nie chciałam,ale widać go zanudziłyście. Wpadnę jutro 👄

@EVE Dojarka to sie wypchaj zreszta Ja juz sporzadnialem:). Ale skoro dajesz ku Chwale Ojczyzny a moj kumpel jest komandosem i ma 40 urodziny to czy w ramach patriotycznego obowiazku oferujesz uslugi BDSM to podobno specjalizacja Wadi ale uznalismy ze tego spotkania moglby nie przezyc i 40 urodziny zamienilyby sie w ostanie. Wiec pytam czy mozemy na ciebie liczyc i jaki oferujesz scenariusz kumpel jest zupelnie zielony w tych klimatach wiec cos delikatnego na poczatek.

Gość gość
Niestety wilku, nie nadaję się na dominę :classic_cool: Zresztą wiesz, jak to introwertyczka: do mnie się dłuuugo dochodzi, zapewne Twój kumpel nie ma tyle czasu ;)Powiem tylko dobranoc mojej siostrze ze zgromadzenia: 🌻 :classic_cool:

heheheeee ale wilk nie wie co to jest:D introwertyk to osoba ktora ceni sobie wlasny swiat, ma dystans do swiata, raczej ceniaca sobie spokoj , dokladnie dobiera przyjaciol i dobrze czuje sie w ich towazystwie. Ty gamoniu jestes ambiwertkiem. posiadasz zlepek najbardziej w******jacych ludzkich cech. :D hejka nowa sloneczko pozdrawjaju ja tiebjia:P

und pozostalych uczestnikow topa:D ale wtopa wszystkich razem i kazdego z osobna:D

@Bledny Czy Ty sie zakochales we mnie ze latasz za mna po wszystkich tematach naprawde mnie nudzisz:)??? Cala prawda o Tobie jest taka jestes zwyklym chamskim tchorzliwym trollem ktory nie lubi kobiet nie potrafi ich kochac uzywasz ich jak gumowych lalek erotycznych. Wszystko o Tobie mowi to co sam opowiedziales ze najbardziej zmyslowym doswiadczeniem w Twoim zyciu byl seks w brudnej windzie do ktorej co chwila ktos probowal wsiasc. Gdzie zaprosiles kobiete ktora nie potrafila ci odmowic bo pewnie cie kochala i liczyla na wzajemnosc. Po wszytkim odwiozles ja do domu i miales w du/pie jak sie czuje. Ze wykorzystales to ze liczyla ze w ten sposob zdobedzie twoja milosc realizujac twoje fantazje na poziomie nastolatka. Kazdy moze to przeczytac na starym temacie Pewnej. Ta brudna winda to wszystko co masz do zaoferowania kobiecie nic wiecej jestes sztuczny infantylny i plastikowy caly TY. Czujesz sie przy mnie nie pewnie:) Ty taki super inteligentny mistrz flirtu a kobiety wola Gorala bo wiedza ze Goral potrafi sprawic ze beda czuly sie jak centrum wszechswiata kazdego dnia kochane pozadane szanowane rozpieszczane na kazdym kroku. A w tobie wyczuwaja ta smierdzaca brudna winde jedyne co masz im do zaoferowania. Dlatego zawsze przegrywasz ze mna walke o uwage kobiet. Tylko najsmiesniejsze jest to ze ja wcale z toba nie walcze nie uwodze twoich kobiet nie interesuja mnie ale ty sie mnie boisz i stad to lazenie za mna nerwowe reakcje przy Tabasco i niepewnosc jak jestem w towarzystwie kobiety ktora chcesz uwiesc. Idz chlopie na terapie i naucz sie w zyciu szanowac Milosc bo na razie zachowujesz sie jak ostatni infantylny du/pek. Nudzisz mnie nie bede z Toba wiecej gadal bo jestes infantylny gowniarzem z brudna winda zamiast serca. Szczerze wspolczuje tej twojej przyjaciolce ktorej Milosc do siebie wykorzystales zeby zrealizowac fanatazje na poziomie nastolatka Szkoda mi czasu w zyciu na ciebie. Idz swoja droga a Wilka omijaj z daleka.

Gość gość
No proszę.Kto taki temat adekwatny założył.:-D Z góry wiedziała bestyja,że klienci będą pytać. Burdel sobie na nowe gniazdko obrałyście,nazywając się burdelmamą i prostytutkami?:-D Szatańsko.:-D Tylko w reklamę zainwestujcie,bo po ponad dwustu stronach w jednen wieczór chooooj tu korytarzami tylko hula.:-D:-D:-D

Gość gość
Tak mi żal,że nie mam funkcji edytowania:-p Miało być postach nie stronach,ale szybko mój błąd wyprostujecie.Paplając tylko przy barze,ale też oszczędzając na gumkach.No oprócz gwiazdy. 🖐️

Gość gość
Eee, wilk tu jest. Spadam, nie będę czytała mitomana i człowieczka bez honoru. Bee

to jest ostatni wpis w tym temacie. Tylko dlatego noowa ze cie lubię małpo. Wilczku popatrz na mój awatar. przeciez jestem tylko dzieckiem przebranym za rycerzyka. biegam sobie z mieczykiem i stukam w te klawisze. Do tej pory ciągnie mnie do cyca i wciaz wciskam sie miedzy nogi tam mi jest najlepiej:P no nic tylko ... o cholela pani wola na lekcje. dzis bedziemy pszejabiać alfabet. poznałem juz cyferki od 6 do 9 , a dzis bede znal slowka na s :D

Gość gość
No już.;-) prostytutki tak wcześnie zazwyczaj nie wstają.

Gość gość
Na s ? To spedalaj bledny między te nogi do nauczycielki.

Gość gość
bledny pozdrawiam.S to poznasz również słowo serdecznie.;-)

Gość gość
Nowa szampana?Za powodzenie w interesie oczywiście.

Szampana z rana? Interes? Nieee,tylko naj robi interesy na kotletach :-P A twój interes?

Gość gość
No wiesz,burdel też raczej nie o tej porze.Sprzątasz tu również?

Gość gość
Którą tu po można perwersyjniej pociągnąć?I nie mów,że mnie nie stać.Spójrz tu :classic_cool:

Gość gość
Hahaha co?Kolejna mocna w gębie niebieska z ero?Nie myślałam,że to norma w tym gronie.Żadnej konkretnej?:-D

Gość gość
Nowa cho to cię obudzę :-*

Gość gość
gosc nowa97 dziś Szampana z rana? Interes? Nieee,tylko naj robi interesy na kotletach A twój interes? Yyyy a burdel to nie interes?Czy wy tu....gratis?

Gość wadera69
Nie prostytutki tylko ekspertki od stosunków międzyludzkich 😴 Satysfakcjonujących efektów życzę wszystkim:) 🖐️

Gość gość
Uprzejmie proszę o wybaczenie.Tytuł mnie zmylił i kreacje.;-) Zazwyczaj w domu rozpusty nie gość ma być uprzejmy i przyjemny,a panienki nie wybrzydzają.Zwłaszcza w takim mało atrakcyjnym.