Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość nowa97

dom rozpusty

Polecane posty

Gość gość
Gdzie hostessy?

Gość gość
szykują nowe awatary i nowe niebieskie wdzianka :P:D

Gość gość
I nowy burdel.:-p Eh przeszkadza komuś nawet z zewnątrz czytaczko :-( że seksowność i błyskotliwość bandy ucierpiała?Kim jesteś,by się ktoś słuchać miał jakoś akurat ciebie wyjątkowo?

Gość Najszybszy w mieście
ja widziałem niedawno dwie na mięsnym w Tesco, stały z krakowską podsuszaną 😴

Gość gość
A to możliwe.Z suchym kawałkiem mięsa w dłoni atrakcyjność hostessy wzrasta o 100%😴

często atutem bywa także ładna buzi i długie nogi 😴 ale to chyba nie jest reguła 😴

sucha krakowska i bimber to już taka rozpusta że cho cho czego więcej trzeba?

Gość gość
Od tej bandy bardziej seksowny jest Al Bundy- sprzedawca butów :)

dlatego jest jeszcze bimber😴

Gość midsummer eve
Witam, czytam wstecz.

s jak ssać, stękać, szybciej równiez slowa z dodatkami rozSuń , o boSzzzeeeeeee, piepSyć fajna jest ta szkoła:D aha serdecznie też było :D dziekuję a jutro łączymy słowa z cyferkami już nie mogę sie doczekać. "P Sssspadam🖐️

Gość gość
Mam przerwę w realu, którego oczywiście nie mam :O Weszłam się uśmiechnąć, poczytać p*****lety i... ludzie, jesteście po prostu straszni, zaburzeni co cna, kim wy jesteście? Albo nie, nie chcę wiedzieć. Żeby przychodzić na inny temat za jedną z uczestniczek (mile tu widzianą oczywiście) i próbować ją ośmieszać, szykanować, wyganiać? Nie wiem naprawdę, czy macie lustra w domu, na waszym miejscu pozasłaniałabym dla bezpieczeństwa, żebyście kiedyś wasze gęby prawdziwej nie ujrzeli :O Nie można was pokonać ignorem, nie można was pokonać szyderą i ironią (wtedy dostaje się łatkę zarozumialca, bo powinno się przecież przyklasnąć ludowi :O ), nie można was pokonać żartem, ani sympatią... Niczym. Przetrwacie wszystko i wszystkich. Wiecie kto tak ma? Tak, szczury albo karaluchy. Gratuluję. Koniec przemowy :)xSłówko do wilka: wilku, jeden z gości bardzo ładnie Ci tu wyjaśnił, że temat "dom rozpusty" to żartobliwe, frywolne mrugnięcie okiem. Nie oznacza, że uczestniczki trudnią się najstarszym zawodem świata i żart o cenniku przestał być zabawny po pierwszej wklejce. Usiłowałam z dystansem, żartobliwie zaprotestować (że przepraszam, ale ja dementuję, bo daję za darmo albo wcale), ale lekko nie załapałeś. Więc już mówię wprost: daruj sobie cennik usług, bo lekko to irytuje. xHej CiZ :) 🖐️

Najuś myślisz, że odpowiednia ilość bimbru i zmienię zdanie ? Chyba nie..nie dam rady w siebie tyle wlać :D SSSpasuję :)

Gość gość
Eve- a o czym byś napisała, do czego nawiazała jak nie do wpisów pomarańczy? do pchającego Romana z Pcimia? do pulpetów ciekawskiej? do jazdy na Nową, silenę? Podziękuj za temat i za to że możesz wcisnąć tu swój zadarty nochal 💤