Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość nowa97

dom rozpusty

Polecane posty

Gość Widzę, żeczasu nie marnujesz i wykorzystujesz go maksymalnie na niezbędne w życiu sprawy. Tylko pogratulować mi pozostało:O Myślisz, że ulegam szantażom, że się przejąłem tymi pogróżkami,że będziesz spamować. Otóż nic ,a nic mnie to nie ruszyło, bo spamujesz już od dłuższego czasu.

"I naprawde nie wierze ze to pisze ale druga po Wadi jest tu Muszka rewelacja naprade sie rozkrecila jest swietna jeszcze jest troche za duzo slodkiego pitu pitu do kobiet ale jak rozmawia z mezczyznami pelen szacun" Wilku bez obrazy, ale ja się nie rozkręciłam, bo nie musiałam, to raz. Dawniej to zdarzyło mi się prowadzić erotyczne rozmowy i uwodzić mężczyzn. Obecnie to ja nawet nie uwodzę nikogo. Dużo żartuję i przekomarzam się. Przychodzę tu właśnie po słodkie pitu-pitu z dziewczynami i kilkoma panami, których lubię. Jak mi się zachce flirtować to będę. Czytaj uważnie, może uda Ci się trafić na mój flirt, czy uwodzenie mężczyzny. Zobaczysz jak to wygląda w moim wykonaniu. Każdy ma swoje motywacje, dla bywania w tym miejscu i mogą to być różne motywacje. Zresztą uważam, że ty zwykle widzisz to co chcesz zobaczyć. Argumenty na poparcie twoich tez zawsze się cudownie znajdują. Dlatego zaczęłam traktować Twoje teorie z przymrużeniem oka Nie dawaj proszę nam tu swoich rad, bo ich nie potrzebujemy. Mamy własne rozumy i się nimi kierujemy. Przypominam, że Spartę masz u siebie.

Wilk nie wie kto to jest, tylko próbuje postraszyć:D Spamerka sie nie przejmuje tym,bo według mnie nie pisze z niebieskiego nicka. Chociaż ma tu nicka na pomarańczy, którego cały czas używała. Miała też ulubiony temat, na którym siedziała, ąle już tam nie pisze, tylko z doskoku się idzie przywitać czasami.

Gość gość
A skąd w ogóle taka wiedza że spamer to kobieta? Nie wygląda mi to na kobietę.

Gość gość
Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina...nanana:-D Ale macie wesoło.:-D De 👄 szampana na pienterko :-pzabrali,ale mam drugiego.Wypijmy za błędy....nanana

Jest kobietą, bo widać to po jej wpisach. I nie chodzi o to, że uzywa w swoich wypowiedziach końcówek czasowników przynależnych rodzajowi żeńskiemu, tylko o sposób jej myślenia.

Gosciu Jak miło, czekałaś na mnie, by poflirtować?;) Ale chyba nie będzie flirtu, bo z szantażystkami się nie zadaję.

Gość gość
A to ona przejawia jakieś oznaki myślenia?

@De Wiem na 100% inaczej nie zaczynalbym tej wojny. Probowalem zalatwic to po cichu na maila bo napisala do mnie. Nie chciala jej wybor. Rozpoczynanie Wojny z Goralem to naprawde glupi i samobojczy pomysl na ERO:) Juz przeslalem jej wiadmosc na jej temacie dzisiaj poszerzy swoja wiedze historyczna o Bitwie pod Kluszynem:)

Gość gość
@EVE Przy Twoim opisie zakresu swiadczonych uslug nie bedzie cennika w EURO tylkowielki napis: "Daje za darmo ku Chwale Ojczyzny ale tylko Polskim Patriotom zainteresowani powinni zebrac dokumenty potwierdzajace ich poswiecenie i dokonania dla Polski" A teraz powaznie juz EVE jasno napisalem w swoim wpisie ze jesli chcecie bawic sie glownie we wlasnym gronie jak dotychczas nic nie zmieniajcie bedzie to kolejny taki sam temat jak dotychczas. Ale jak chcecie tu twardych prawdziwych mezczyzn ociekajacych testosteronem potrafiacych ostro zazartowac erotycznie ale z wyczuciem musicie uwzglednic jak jest meska seksualnosc calkowicie rozna od waszej. Doskonale sobie zdaje sprawe ze to tylko ostry zart erotyczny z ta nazwa ale uwazam ze akurat Nowa trafila w 10 i moze byc to cos wiecej niz kolejny z serii waszych temtow. To taka zabawa w wizualizacje mamy dom rozkoszy to pociagnijmy ten zart zeby byl jak najbardziej realistyczny. Zaden z mezczyzn tu wchodzacych nie potraktuje tego co tu piszecie jako potwierdzenie ze uprawiacie w realu najstarszy zawod swiata. Po prostu taka konwencja zartu ze wy odgrywacie role kurtyzan w domu rozkoszy i nie zatrzymujecie sie w pol slowa bo to nudzi mezczyznusmiech.gif Po prostu musicie sie zdecydowac czy to ma byc kolejny temat tylko dla was gdzie fajnie po babsku sobie miedzy soba pitolicie czy chcecie zrobic cos bardziej tworczego ostrego erotycznie chodz bedacego oczywistym dla kazdego mezczyzny zartem erotycznym. Ale jak chcecie cos tworczego nowego to musice uwzglednic jaka jest meska seskualnosc zeby i dla mezczyzn ten temat byl atrakcyjny bo na razie nie jest. Mrugac EVE do mozesz do dziewczy i bawic sie tak tylko w ich gronie chcesz przyciagnac tutaj prawdziwego mezczyzne ociekajacego testosteronem jak Sowa lubiacego ostre zarty erotyczne nie mozesz sie zatrzymywac w pol slowa i mrugac bo to go smiertelnie nudzi. To dlatego przylgnelo do was okreslenie ciotki bo erotyzm na tym temacie jest na razie na poziomie M jak Milosc a niech bedzie na poziomie 9 i pol tygodnia pokazcie wiecej z waszej osobowosci erotycznej odsloncie sie troche bardziej. Wiem ze macie co pokazac wystaraczy ze pokazecie kazda na swoj sposob tego Demona Erotycznego ktory jest w kazdej z was. Wiesz ze wszystko co pisze to z dobrego Goralskiego Serca. Wadi troche pokazuje jak to ona ale sie jeszcze czai potrzebuje waszego wsparcia zeby nie byla w tym sama. I naprawde nie wierze ze to pisze ale druga po Wadi jest tu Muszka rewelacja naprade sie rozkrecila jest swietna jeszcze jest troche za duzo slodkiego pitu pitu do kobiet ale jak rozmawia z mezczyznami pelen szacunusmiech.gif Ale dajcie sobie spokoj ze spijaniem sobie z dziubkow z kobietami skupcie sie na mezczyznach zeby ich jak tu wchodza potraktowac jak prawdziwe kurtyzany traktuja mezczyzn wchodzacych do domu rozkoszy zgadywac ich ukryte fantazje byc ofensywne erotycznie inicjujace seks oczywiscie w formie zartu. Dam ci przyklad wchodzi Zimny Dranusmiech.gif Super facet naprawde wspolnie niszczymy nasze watroby Sliwowica. Wtedy natychmiast koniec pitolenia z kobietami macie byc skupione na nim uwodzic go jak to w domu rozkoszy rywalizujac miedzy soba niech kazda sie chwali co mu zrobi jak zabierze go na pieterko ale nie mrugajcie do niego nie zatrzymujcie sie w pol slowa otworzcie przed nim erotyczny raj jaki go czeka jak wlasnie was wybierze. On wybiera ta najlepsza znikacie dla utrzymania konwencji na chwile w sypialni na pieterku nie ma was na temacie. Wracacie i mozna snuc opwiesc co sie dzialo wstawic zdejcie film. Taki temat to jest wlasnie zart erotyczny ktory lubia twardzi mezczyzmi ociekajacy testosteronem. Chcecie miec tu takich zrobcie co wam mowie nie chcecie bedzie tak jak na waszych dotychczasowych tematach gdzie erotyzm jest na poziomie M jak Milosc. Mezczyni ne ogladaja M jak Milosc lubia Californication to jest nasza seksualnosc taka jak ma Hank czyli swietnie go grajacy David Duchowny polecam obejrzec i przemyslecusmiech.gif Nieodrodny Syn Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem edytowano dziś

Gość gość
Szantaż?Nie rozumiem.

Gość gość
Ale o jakiej ty wojnie mówisz wilku? Masz na myśli tę dziecinadę którą tu uprawiasz dla zwrócenia na siebie uwagi?

Gość gość
@EVE Przy Twoim opisie zakresu swiadczonych uslug nie bedzie cennika w EURO tylkowielki napis: "Daje za darmo ku Chwale Ojczyzny ale tylko Polskim Patriotom zainteresowani powinni zebrac dokumenty potwierdzajace ich poswiecenie i dokonania dla Polski" A teraz powaznie juz EVE jasno napisalem w swoim wpisie ze jesli chcecie bawic sie glownie we wlasnym gronie jak dotychczas nic nie zmieniajcie bedzie to kolejny taki sam temat jak dotychczas. Ale jak chcecie tu twardych prawdziwych mezczyzn ociekajacych testosteronem potrafiacych ostro zazartowac erotycznie ale z wyczuciem musicie uwzglednic jak jest meska seksualnosc calkowicie rozna od waszej. Doskonale sobie zdaje sprawe ze to tylko ostry zart erotyczny z ta nazwa ale uwazam ze akurat Nowa trafila w 10 i moze byc to cos wiecej niz kolejny z serii waszych temtow. To taka zabawa w wizualizacje mamy dom rozkoszy to pociagnijmy ten zart zeby byl jak najbardziej realistyczny. Zaden z mezczyzn tu wchodzacych nie potraktuje tego co tu piszecie jako potwierdzenie ze uprawiacie w realu najstarszy zawod swiata. Po prostu taka konwencja zartu ze wy odgrywacie role kurtyzan w domu rozkoszy i nie zatrzymujecie sie w pol slowa bo to nudzi mezczyznusmiech.gif Po prostu musicie sie zdecydowac czy to ma byc kolejny temat tylko dla was gdzie fajnie po babsku sobie miedzy soba pitolicie czy chcecie zrobic cos bardziej tworczego ostrego erotycznie chodz bedacego oczywistym dla kazdego mezczyzny zartem erotycznym. Ale jak chcecie cos tworczego nowego to musice uwzglednic jaka jest meska seskualnosc zeby i dla mezczyzn ten temat byl atrakcyjny bo na razie nie jest. Mrugac EVE do mozesz do dziewczy i bawic sie tak tylko w ich gronie chcesz przyciagnac tutaj prawdziwego mezczyzne ociekajacego testosteronem jak Sowa lubiacego ostre zarty erotyczne nie mozesz sie zatrzymywac w pol slowa i mrugac bo to go smiertelnie nudzi. To dlatego przylgnelo do was okreslenie ciotki bo erotyzm na tym temacie jest na razie na poziomie M jak Milosc a niech bedzie na poziomie 9 i pol tygodnia pokazcie wiecej z waszej osobowosci erotycznej odsloncie sie troche bardziej. Wiem ze macie co pokazac wystaraczy ze pokazecie kazda na swoj sposob tego Demona Erotycznego ktory jest w kazdej z was. Wiesz ze wszystko co pisze to z dobrego Goralskiego Serca. Wadi troche pokazuje jak to ona ale sie jeszcze czai potrzebuje waszego wsparcia zeby nie byla w tym sama. I naprawde nie wierze ze to pisze ale druga po Wadi jest tu Muszka rewelacja naprade sie rozkrecila jest swietna jeszcze jest troche za duzo slodkiego pitu pitu do kobiet ale jak rozmawia z mezczyznami pelen szacunusmiech.gif Ale dajcie sobie spokoj ze spijaniem sobie z dziubkow z kobietami skupcie sie na mezczyznach zeby ich jak tu wchodza potraktowac jak prawdziwe kurtyzany traktuja mezczyzn wchodzacych do domu rozkoszy zgadywac ich ukryte fantazje byc ofensywne erotycznie inicjujace seks oczywiscie w formie zartu. Dam ci przyklad wchodzi Zimny Dranusmiech.gif Super facet naprawde wspolnie niszczymy nasze watroby Sliwowica. Wtedy natychmiast koniec pitolenia z kobietami macie byc skupione na nim uwodzic go jak to w domu rozkoszy rywalizujac miedzy soba niech kazda sie chwali co mu zrobi jak zabierze go na pieterko ale nie mrugajcie do niego nie zatrzymujcie sie w pol slowa otworzcie przed nim erotyczny raj jaki go czeka jak wlasnie was wybierze. On wybiera ta najlepsza znikacie dla utrzymania konwencji na chwile w sypialni na pieterku nie ma was na temacie. Wracacie i mozna snuc opwiesc co sie dzialo wstawic zdejcie film. Taki temat to jest wlasnie zart erotyczny ktory lubia twardzi mezczyzmi ociekajacy testosteronem. Chcecie miec tu takich zrobcie co wam mowie nie chcecie bedzie tak jak na waszych dotychczasowych tematach gdzie erotyzm jest na poziomie M jak Milosc. Mezczyni ne ogladaja M jak Milosc lubia Californication to jest nasza seksualnosc taka jak ma Hank czyli swietnie go grajacy David Duchowny polecam obejrzec i przemyslecusmiech.gif Nieodrodny Syn Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem edytowano dziś

Gość gość
Rozumiesz De słowo szantaż?

Gość gość
Wilku, wklej linka z tą wiadomością i tematem i Twoją wypowiedzią

Gość gość

Gość Najszybszy w mieście
chciałbym być kiedyś uwodzony :(

Gość gość
wilk1946 dziś @Spamerko Mam odwiedzic twoj temat i zrobic dlugi wyklad na temat historii Polski od 1600 do 1700 roku a poznie wklejac go codziennie wielokrotnie przez kilka miesiecy??? >>>>>> Tak, czekam, nie boje sie ciebie, cieniasie Tylko grozic potrafisz a nikt jeszcze niczego nie poczul Dawaj, mam to w d.. i tak bede robic swoje ;)

Sam pierwszy wręcz groziles by do ciebie napisała a potem usunales wpis z zamku... Co ty pieprzysz....

@Muszka Jak to tak odebralas to przepraszam ale ja nie mowilem ze flirtujesz czy uwodzisz. Nie widze tego takie rzeczy robi sie na priv tak uwazam jest najlepiej. Chodzilo mi tylko oto ze swietnie zartujesz erotycznie i tylko tyle:) Tak jak pisalem chcecie zeby bylo jak dotychczas ok Ja tam lubie wasze pitolenie zawsze poprawia mi humor ale jest szansa na zrobienie czegos nowego tworczego przyciagajcego twardych erotycznych mezczyzn. Nie zalezy wam na tym dla mnie jest ok to wasza decyzja ale byloby naprawde zabawnie i tworczo:) Wiesz Muszka byly takie chwile na waszych tematach jak wtedy z ta sesja zdjeciowa artystycznych aktow erotycznych klimat jak za pierwszej Bacowki moze warto podzielic temat. Na jednym ciagniecie Dom Rozpusty mniej wiecej w takiej formule jak mowilem ale moze macie lepszy pomysl chodzi o sama ideę. A drugi temat do popitolenia miedzy soba jak dotychczas. Nie zamierzam was pouczac robcie co uwazacie za sluszne przedstawilem wam tylko meski punkt widzenia bo wiadomo ze jak Wilk tego nie zrobi to zaden z niebieskiego sie nie odwazy:) Nie zrobilem tego zeby sprawic wam przykrosc czy dowalic wiecie ze zawsze jak jest jazda po was staje za wami murem i nie wazne jak jest aktualnie miedzy nami i tak juz zostanie:) Choc chyba sezon cichych dni i powrotow mamy na zawsze za soba:) EVE mnie rozbroila dokumentnie uswiadomila mi ze jestesmy jak stare malzenstwo co juz tyle razy sie rozstawalo i wracalo do siebie ze to zaczyna byc smieszne i juz widac ze zyc bez siebie nie umiemy:) Nie mialem sily sie jej oprzec zawsze potrafi Wilka tak podejsc ze kompletniej ulegam i cala moja zlosc mija w ciagu kilku minut:) Wiec sie wiecej nie bede wyglupial z tymi cichymi dniami:)