Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość nowa97

dom rozpusty

Polecane posty

Gość gość
De skomlących prawdziwych facetów ;-)

Nie chce mi się zaglebiac w twoje wypociny spamerko. Dla mnie są tyle warte, co twoje spamy.

Burdel interes jak zwał tak zwał :-D. Jesteś jak naj bar bardziej w odpowiednim miejscu;-)

@Boska A jaka Ty bedziesz mial specjalizacje??? 1. Oral z polknieciem meskiego nektaru 2. Anal 3. Po Bozemu 4. Masaz Erotyczny BDSM juz Wadi zajela ale cos nie ma chetnych chyba sie boja ze mogliby nie przezyc spotknia z Demonem Erotycznym ktory w niej siedzi:) Ps. W sumie sie im nie dziwie nie wiem czy sam bym sie odwazyl:)

Przyszłabym po sąsiedzku z kwiatkiem ale... w koszyku mam nieskończoność ósemek ;) Nawet nie czytam co było wcześniej.

W związku z rzekomą władzą jaką posiadam.. to wiesz De, czekają na mój rozkaz :D

Boska, wygląda na to, ze się odnajdziesz w tym przybytku;)

@Tabasko Teraz udowadniaj jaka to Ty jestes wielka przyjaciolka i wielbicielka Wadi:) Zenujace:)

@Boska W d**e!!! Ze tez musialem sporzadniec jak Ty jestes z tym oralem w ofercie:( Ale malzenstwo swieta sprawa wymaga wyrzeczen:)

W związku z tym iiż to mój temat powiem krótko tu są moje prawa które posiadam nie wiem skąd :-P Skończ wilk te denne teksty albo niech twoi przyjaciele których masz idą z Tobą.... Mi wystarcza moje cioteczki Tabasko:-*. Bledny i dalej mogę wymieniać chcecie?;-)

@Nowa No gdzie te wpisy potwierdzajace ze uwodzilem Tabasco:):):)???

:) Troszkę nadrobiłam czytanie ;) Chciałam życzyć dobrej zabawy ;) Zostawiam 👄:)