Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

facet który ma 29 lat i nie pracuje tylko studiuje co o tym myslicie

Polecane posty

Gość adaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sytuacja wygląda tak, że jest inżynierem lotnictwa, poznałam go jak byłam na studiach kręciliśmy ze sobą wtedy ale nie byliśmy parą. zaraz po studiach wyjechał do Niemiec na praktyki, po tych praktykach dostał pracę w jakiejś firmie produkującej silniki do samolotów i kontakt się urwał. Zaczęliśmy pisać w zeszłym roku na fb, potem kontakt przerodził się w skype codziennie... i po 5 latach wrócil z tych Niemiec do Polski, myślałam że się już zejdziemy ale zrobił sobie trip po świecie... poleciał na 3 miesiące do Kanady do jakiegoś kumpla, potem pojechał z koleżankami do Jerozolimy na wycieczkę!!! Potem jeszcze na wycieczkę do Włoch i autem z kumplami zrobili sobie jeszcze miesięczny trip po Europie... ogarnął się teraz, kupił mieszkanie po czym stwierdził, że idzie na magistra na lotnictwo na dzienne studia trochę mnie to zszokowało szczególnie że kilka miesięcy leserował a teraz będzie studiował... pytam czy nie idzie do pracy a on, ze nieee nie bardzo będzie dużo zajęć i praca magisterka może na pół etatu ale nie wie, raczej nie ogólnie pracę ma już załatawioną w Polsce polecili go z tej Niemieckij firmy ale jak będzie magistrem to będzie tam od razu kierownikiem a nie chce pracować jako zwykły pracownik więc będzie sobie studiował... powiedzcie czy to jest normalne, co o tym myślicie? Troch mnie to przeraziło...

Gość gość
no nie jest tak źle gorzej jakby rodzicego utrzymywali i by sobie studiował

Gość gość
no też myślę, że nie jest źle szczególnie że ma kasę i sporo praCOWAŁ

Gość gość
nie wiem w sumie

Gość gość
nic takiego moze sobie odpoczac po tylu latach :)