Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mariola114

Żałuję tatuażu który zrobiłam 2 dni temu!

Polecane posty

Hej, chciałabym usłyszeć opinie konstruktywne. Chodzi mi o to, że zrobiłam tatuaż kilka 2 dni temu. Jest to mój pierwszy tatuaż. Zrobiłam go w dobrym studio, wiedziałam że zajmie się mną ktoś znający się na rzeczy. Zrobiłam w miejscu średnio widocznym; wewnetrzna strona ręki. Lis z kwiatami wewnątrz. Sprawy poszły trochę dalej, tatuażysta polecił mi trochę większy niż chciałam, stwierdził że będzie lepiej wyglądało. (mój tatuażysta powiedział, że pierwsze tattoo na całej ręce żalowal pierwsze trzy miesiące) Wyszedł podobno dobrze, zachwycali się w studio. Ja niestety nie podzielam tego zachwytu. Nie koniecznie widzę lisa w tym co mam na ręcę, uważam że jest za duże i nie pasuje poprostu do mnie. Myślicie, że to mi się odmieni, chwilowy szok? Proszę o rady, biorę na klate krytykę ale tylko tę konstruktywną. Pozdrawiam

Gość gość
Autorko - wszystko zależy od Twojego podejścia. Nastawiona byłaś na coś mniejszego, zaproponowano Ci większe, teraz po prostu to co sobie wyobrażałaś i do czego się "przyzwyczajałaś" nie do końca pokrywa się z tym co masz. Spójrz obiektywnie - masz piękny tatuaż, który prawdopodobnie wygląda lepiej niż to co chciałaś na początku.

Dziwne, sama mam parę tatuaży w różnych miejscach i taka jest prawda, że pierwsze dni to istny zachwyt! Ewentualnie dopiero po paru miesiącach myśli się o tym czy aby na pewno niczego nie poprawić.

Gość gość
do wszystkiego można się przyzwyczaić

Gość gość
Ja tak miałam - tatuażysta "dodał" mi coś czego nie ustalaliśmy i byłam wściekła. Tylko, za moje niezadowolenie bardziej odpowiedzialne było moje nastawienie, niż faktyczny wygląd tatuażu. Więcej do gościa nie wróciłam, ale tatuaż dokończyłam u innej osoby i jest ok :)

Gość gość
szczerze powiedziawszy wątpię żeby ci się coś zmieniło w biblii pisze że nie wolno sobie tatuaży robić tak czy siak musisz z tym żyć

Gość gość
za glupote sie placi, teraz ci sie nie podoba a jak bedziesz stara i pomarszczona to wogole bedzie smiesznie wygladac

Chętnie podzieliłabym się nim z kimś kto oceni go obiektywnie i chłodnym okiem.... ratujcie, chyba oszaleje :(

Gość gość
wstaw zdjęcie :) I uspokój się, przecież masz ładny tatuaż.

Gość gość
jak cie ratowac to nie olowek gumka nie zmażesz . Zostaje seria bolesnych zabiegow ale nie polecam lepszy tatuaz niz wielkieeee blizny :)

Gość gość
to zrób zdjęcie i wklej je tutaj bo tak na gdybando nikt ci nic nie poradzi

Gość gość
moja kuzynka też ostatnio sobie zrobiła ale jej wyszedł okropnie nic jej nie powiedziałam ale to nie była tylko moja opinia lepiej nie robić niż zrobić i żałować to jednak jest ciało i tego nie da się zmienić to nie jest jak ufarbowanie włosów na różowo jak chciałaś tatuaż to trzeba było sobie hennę zrobić

Gość gość
laser nie zostawia blizn, więc jak masz pieprzyć głupoty to wcale się nie odzywaj.

Nie wiem jak tu wstawiać zdjęcie, proszę o maile, wyslę przez pocztę. Nie chce aby widziały to osoby które jakoś nie postarały się aby wystawić opinie o jaką prosiłam

Gość gość
na to forum lepiej maila nie wstawiać

Gość gość
daj zdjecie,ale mysle ze fajny pewnie,lisek fajne zwierzatko

Gość gość
haha zyje sie raz smieszy mnie to''teraz sie podoba a jutro bedziesz stara blabla ''na starosc pamiatka,zreszta starosci moze nie byc bo jutro bach zawał,walniecie łbem o chodnik na lodzie,no sory zyje sie raz,masz tatuaz i fajnie,tez planuje zrobic i nawet moze liska,daj foto bo mnie zaciekawiłas,a ładny jestem pewna

Gość gość
dam Ci maila bo mnie zaciekawilo jak to wyglada monti87@onet.pl tylko wyslij prosze szybko w miare bo spac musze isc niedługo bo na rano do roboty

Gość gość
to co wstawilas nie dziala

Gość gość
wrzuć na "zapodaj"

Gość gość
Nie da się wejść w ten link. Wrzuć na jakieś zapodaj, na pięć minut. http://zapodaj.net/

Gość gość
A,takie cos:)ładny i orginalny,nie musisz żalować:)

Gość gość
moim zdaniem jest śliczny! Wyraźnie widać zarys lisa i całkiem oryginalny wzór :) Chyba po prostu zszokował Cię rozmiar.

Gość gość
jak jesteś wstanie ocenić czy to jest zagojony tatuaż to gratuluję...

Gość gość
sorry ale to wygląda jak jakaś żmija w kwiatki . nie podoba mi się i radziłabym ci iść do tego studia żzeby to przerobili

Gość gość
świetnie wykonany,a widzialam wiele nieudanych tatuaży,ten jest naprawde ładny

Gość gość
sorry, ale ja tam żadnego gada nie widzę, wyraźnie widać lisa.

To zdjęcie było robione wczoraj, czyli ok 24 h po zrobieniu. Zrobiłam zdj korzystając z okazji zmianiając opatrunek. Dziękuje za opinie, mam nadzieję, ze są szczere. Nie sądziłam że otrzymam tu jakąś konkretną rade. Trochę mi lepiej :)

Gość gość
hmm nie chce obrazić autorki ale to wcale nie wygląda na lisa tylko nie wiadomo na co z kwiatami jak na chuście babcinej. Sory za szczerosć.

Gość gość
o k***a :O ja bym czegos takiego nie zrobil. mi to bardziej kupe z kwiatami przypomina niz lisa. przepraszam ale jestem szczery.... :O