Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mariola114

Żałuję tatuażu który zrobiłam 2 dni temu!

Polecane posty

Gość gość
Złośliwościami się nie przejmuj, gdyby komuś faktycznie się nie podobało napisałby konstruktywną krytykę, a nie dopieprzał ;) Masz bardzo ładny, oryginalny tatuaż więc się nie przejmuj.

Gość gośćcharlie
Nie przejmuj sie autorko tymi którzy krytykują,tacy znajdą sie wszędzie,ja Cie podziwiam sam mysle o tatuażu od dawna ale nie mam odwagi,a Twój jest sliczny

Gość gość
A co tu chwalić? To jest tragiczne, pijany menel na woodstocku wykazałby się większym artyzmem🖐️

Gość gość
orginalny napewno ale czy ladny to nie jestem pewien....

nie każdemu musi się podobać, jakby ktoś był na poziomie rzeczywiście potrafiłby ładniej napisać dlaczego nie odpowiada. To jest internet, każdy anonimowy więc nie dziwią mnie te złośliwości. No cóż, będę musiała żyć z kupą w babcine kwiatki na ręce :)

Gość gość
Super

Gość gość
chyba wiem dlaczego żałujesz tatuaż jest dość duży jak na pierwszy raz nic dziwnego że tak wielka zmiana wywołała u ciebie szok jest ładnie wykonany

Gość gość
ale jak napisac konstruktywna krytyke. toz kon jaki jest kazdy widzi, co tu konstruktywnego pisac??? moim zdaniem to byl blad i tyle...

Gość gość
I już Ci się podejście zaczęło zmieniać :P Jak ktoś ma jakieś "ale" do tatuaży to każdy będzie wyglądać jak "kupa".

Gość gość
przepraszam ale wyraziłam tylko swoją opinie. Tatu ma sie podobać Tobie ale zapytałaś sama więc szczerze odpowiedziałam i nie po to aby Cie obrazić.Serio na l;isa to nie wygląda

Gość gość
mi tez na lisa nie wyglada, moze jeszcze gdyby nie bylo tyle czerni tylko sam obrys ale kurde... wam sie to naprawde podoba??? :o

Gość gość
mnie też się niestety nie podoba :( jakbyś nie powiedziała, że miał być tam lis to raczej bym się go nie dopatrzyła. I moim zdaniem ten wzorek jakiś nie taki... te róże są za duże i w za dużym rozrzedzeniu. Za duzo koloru czarnego przez co tatuaż wydaje się być ciężki, przytlaczający i "płaski". Na twoim miejscu starałabym się coś z nim zrobić aby był "lżejszy" w odbiorze i bardziej wielowymiarowy.

Gość gość
Usuń to .Kobiecie nie pasują tatuaże .Jest okropny jak każdy tatuaż .Lepsza blizna niż to

Gość gość
ja mialem kolezanke tez mase tatoo na ciele i pokazuje mi najnowszy. dla mnie to na jajecznice wygladalo a mial byc kosmos.... niestety ale nie wszystko dobrze wyglada i trzeba sie z tym pogodzic.

Gość gość
Jak widzisz autorko - wszystko to kwestia gustu. Jednym podobają się bardziej "trójwymiarowe" wzory, innym takie "płaskie". Tatuaż ogólnie jest dobrze wykonany i ładny, najwyżej nie dla każdego :P

Gość gość bezwzględny
To napiszę ładniej ;) Z trudem doszukałem się kształtu lisa, ale udało się. To nie wpada w oko, przynajmniej mnie, że to jest lis. Nie pojmuję w ogóle idei, takich tatuaży. Według mnie (nie chodzi mi tylko o ten), to kicz straszliwy. Kolorowy obrazek, dobry dla dziecka, bo kwiatki (róże?) wpisane w zwierzątko. Dorośli ludzie i takie coś sobie tatuują? Dziwi mnie to i jest moim zdaniem przejawem braku dobrego smaku, gustu. Ale jest to dość powszechne i jest to już inny, odrębny temat. Też uważam, że to jest za duże. Jednak nie dziwi mnie, że to się może podobać, bo na ile się mogę zorientować, jest zrobione dobrze. Jest jakoś tam, efektowne. Może być, taka opinia? :D

Gość gość
Do tego gościa co każe usunąć - nie ty jesteś od tego, żeby mówić co kobietom pasuje :)

Gość gość
Co to wogole jest ?? dziewczyna pyta o opinie ale najlepiej chce tylko te dobre. a tu nie ma tak. Bo jednemu cos sie podoba a drugiemu nie. jak sie chce tylko pozytywnych opinii to trzeba zaznaczyc. tylko pocieszajace komentarze. Chciala opinii to ma- mnie tez sie nie podoba. i mam prawo do swojego zdania

Gość gość
gość bezwzględny - teraz przynajmniej napisałeś grzecznie i wyjaśniłeś swoje podejście. :)

Gość gośćqert
ja tez nie chciałam obrazic ,nie mam nic przeciwko ale naprawdę dopiero jak się przypatrzyłam to zobaczyłam tego lisa ,ta kita za duża i nie ma żadnych cieni tylko taka czarna plama jak wąż z otwartą paszczą ,ja tak to widzę . Przerobiłabym to trochę . a to że nie w moim typie bo nie lubię motywu kwiatów to już inny szczegół.......

Oczywiście, napisałam że proszę o KONSTRUKTYWNĄ krytykę, a nie o pierdoły z cyklu dziewczyna sobie nie powinna tego zrobić. Rzeczywiście są różni ludzie i mogłam się spodziewać że nie każdemu będzie się podobało. Ale ludzie, mam to na ręce! Tak czy inaczej, doceniam te komentarze krytykujące ten tatuaż w sposób dokładnie opisujący rzeczywiste spostrzeżenia.

Gość wyrocznia mody
Zgadzam sie z 20:03.

Gość gość
a wystarczyło pójść do psychiatry dobre leki i pomogło by nie okaleczałabyś się na całe życie, to jest w wielu wypadkach depresja a kończy się właśnie takimi tatuażami

Gość gość
mało, że wmawiasz komuś chorobę psychiczną to sugerujesz, że prochy są lepsze? :D

Gość gość
fajny tatuaż,mi się podoba

Gość gość
e tam bezwgledny. Ja po prostu nie lubie owijania w bawelne. tak wogole jak juz to bezwzgledna :) Dodam tez ze gdyby ten tatuaz byl ciut mniejszy to tez by inaczej wygladal.

Gość gość
szkoda ze ten "lis" nie ma oczu i nosa, jakby bardziej przypominal lisa to by bylo lepiej, ale tragicznie nie jest, choc ja wolalabym mniejszy

Gość gość
ten lis to stoi tyłem całkiem czy z profilu?