Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mariola114

Żałuję tatuażu który zrobiłam 2 dni temu!

Polecane posty

Gość gość
To wygląda jak sukienka

Gość gość
nie ma to jak trolle które piszą tylko po to, żeby obrazić. Na bank to wasza "obiektywna" opinia.

Gość gość
autorko, a może po prostu wytatuuj całe ramię, odwrócisz uwagę od tego jednego

Zaczynam powoli się godzić ze swoją "kupą" i też myślę czy aby nie zrobić sobie jakiegoś delikatnego rękawka :) Co myślicie?

Gość gość
ci co lubią tatuaże (np. ja) powiedzą - RÓB! ci co nie lubią każą ci się popukać w czółko. Więc musisz sama wybrać :)

Gość gość
Faktycznie tatuaż za duży. I o ile podoba mi się pomysł to zmieniła bym kilka rzeczy. Zrobiłam ten pyszczek lisa, nie wiem czy dobrze patrze, ale taki bardziej psi. Nie zadarty tak do góry bo w pierwszej chwili wydaje się że to jakieś nie foremne lisie ucho. Podoba mi się pomysł wstawienia kwiatków w obrys lisa, ale zrobiłabym je mniejsze i więcej. Tak żeby tego czarnego mniej było. No i przede wszystkim zmieniłabym miejsce. Na tego liska pasowało by mi miejsce nad pośladkiem. x Ale jeżeli myślisz nad rękawkiem to lis się fajnie w to wkomponuje i wtedy dla mnie miejsce jest jak najbardziej ok. Mam nadzieje, że pomogłam.

Gość gość
W moim odczuciu takie tatoo to jest oszpecenie własnego ciała i jestem przekonana, ze większości facetów tez się nie spodoba ale grunt żeby Tobie się podobało prawda? Ale z tego co widzę, to Ci się nie podoba.. Ogólnie ja polecam to usunąć jesli tylko się tak da. Nie jestem fanką tatuaży ale niektóre są faktycznie śliczne, ten z pewnością się do nich nie zalicza, po prostu jest za duzy.

Gość gość
tylko czekałam na komentarz o facetach....po co to w ogóle jest wnoszone do dyskusji?

Gość gość
zastanawia mnie czy ludzi piszący o rozmiarze tak naprawdę nie mają z tym problemu tylko dlatego, że to duży tatuaż...

Gość gość
A no po to napisałam o facetach, że być może kiedyś się zakochasz a dla twojego wybranka ten tatuaż będzie odpychający i w sumie nie jego wina..

Gość gość
a jak zakochać się w kimś kto od razu ma cię za odpychającą? Nie zakochujesz się w sekundzie, a życie nie ogranicza się do znalezienia faceta.

Gość gość
Nikt nie mowił, ze się ogranicza. Jednak miłość to raczej dość istotny element życia.. Ale widzę, ze co by się nie napisało to jest to podwazane a mi po prostu się nie podoba taki tatuaż i cóż poradzić. Pytasz o zdanie to odpowiadam.

Gość gość
Troche za ciemny nie potrzebny ten czarny mogl byc sam obrys i bardziej delikatne kolory .tez mam 2 tatuaze ale mi nigdy nie robil tego czego nie chce

Gość gość
Zawsze można poznać i pokochać kogoś komu tatuaże nie przeszkadzają albo komu się podobają, to wcale nie jest takie trudne. Zdanie mogłaś wyrazić bez tej szpili "facet cię nie będzie chciał". Jeden nie będzie jej chciał za tatuaż inny za kolor włosów. Co z tego?

Gość gość
Tak samo z pracą i ogólnie w życiu roznie bywa. Ja bym się tak nie odwazyła oszpecic ale twoje życie, twoja sprawa tylko po co pytać o opinie jak się nie akceptuje innego jak własne zdania w temacie.

Gość gość
to wewnętrzna strona ramienia...o ile nie tańczy na rurze albo nie jest ratowniczką na basenie nikt nie będzie tego widział. "Oszpecenie" to obraźliwe słowo, więc trochę kultury.

Gość gość
Wytłumaczę ci na przykładzie: Opinia: "Nie podoba mi się ten tatuaż bo jest za duży". Do******lanie bez przyczyny: "Facetom się to nie podoba, a co jak się zakochasz i będzie go to odpychało" I pytanie: zakochałaś się kiedyś w facecie który z góry powiedział ci, że cię kijem nie dotknie? Bo to brzmi trochę jak idiotyzm i masochizm w jednym.

Gość gość
nie bardzo

Gość gość
Jakbyś zrobiła sobie cały rękaw (przynajmniej do łokcia) w takim rysunkowym stylu to będzie ładnie pasować :)

Gość gość
i jak tam autorko, lepiej trochę?

Gość gość
Up

Gość gość
I co usuwasz go?

Gość gość
up

Gość mariola114
Hej! No ogólnie jest mi znacznie lepiej, powoli przywykam no i tatuaż przy gojeniu staje się taki matowy co mi bardzo odpowiada bo wygląda naturalniej :) Naprawdę zaczyna mi się podobać. No i pewnie ten szok już mija więc dlatego.

Gość gość
Tak myślałam, że tak będzie :) Zaraz po wytatuowaniu tatuaże są trochę większe, ciemniejsze, wszystko jest spuchnięte. Jak tatuowałam sobie ramię to przez pierwsze dwa dni tatuaż był zwyczajnie rozciągnięty.

Gość gość
hej, przeczytalam caly temat, wstawisz jeszcze raz zdjecie tatuazu ? bardzo nie ciekawi jak wyglada lisek :) proszę

Gość gość
wstaw jeszcze raz zdjecie tez bym z checia zobaczyla

Gość gość
no wlasnie szkoda ze juz nie mozna zobaczyc. czekamy 🖐️

Gość gość
tylko nie zapomnij !