Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mariola114

Żałuję tatuażu który zrobiłam 2 dni temu!

Polecane posty

Gość gość bezwzględny
Ja wcześniej nic nie napisałem. To był mój jedyny post!

Gość gość
To podsumowując - tatuaż jest ładny, po prostu styl nie każdemu będzie odpowiadał

Orientuje się ktoś jaka cena jest usunięcia takiego tatuażu? Jestem pewna że nie ponoszę go więcej niż kilka lat. Wiem, brzmi głupio ale naprawdę mi nie odpowiada. Chyba że mi się coś odmieni w co wątpie. Trudno, za błędy trzeba płacić

Gość gość
zależy od miejsca, ale kilka tysięcy cię to pociągnie

Gość gość
Droga zeszpecona autorko mogę tylko powiedzieć " NO COMMENT "

Gość gość
wkręcasz sobie niepotrzebnie

Gość gość
Ciekawe czym naćpany był tatuażysta twierdząc, że to lis?:D Podejrzewam, że kwas albo grzyby, może meskalina:D Bardziej przypomina to robala z filmu "Tremors":D🖐️

Gość gość bezwzględny
Ten temat powinien posłużyć jako pomoc edukacyjna, dla lekkomyślnych amatorów tatuażu. Ja bym się tak nie dręczył. Stało się. Ludzie gorsze głupstwa popełniają. Właściwie to nawet nie jest głupstwo, raczej głupotka ;) Przyzwyczaisz się i pokochasz ;)

Gość gość
Patologią nie jestem...więc pewnie poganką. Potańczyłabym wokół ogniska, ale pogoda kiepska

Gość gość
Kupa w kwiatki, brawo :D

Gość gość
Pierwsze co chciałam napisać to że widze kupe w kwiaty. ktoś mnie jednak wyprzedził :-) No sorry, ale dla mnie to kupa z zawijasem...

Gość gość
ja ogólnie lubie tataże ale ten jest jednak nieudany. zarys lisa widać po dokładnym przyjzeniu się.kwiatki za duze.lepiej by wygladalo jakby byly w trojwymiarze po prostu za plaski ten tatoo i za duzy.popraw, usun lub zaakceptuj-dobrze ze po wewnetrznej str reki to i malo widoczny

Gość gość
Każda mocno wytatuowana osoba ma przynajmniej jeden tatuaż który nie jest w 100% taki jaki miał być...ale nie płaczą nad tym. Kwestia tego jak bardzo się tym przejmujesz.

Gość gość
Kurde fajny jest :) inny niż wszystkie , sama chętnie bym sobie taki zrobiła . Chyba go ściągnę od ciebie , bo w życiu bym na taki ładny wzór nie wpadła :)

Gość Mchy i Porosty
Zostaw już to. Większość będzie sie pytać co to jest, będzie powód do zaczepki na basenie itp. Możesz mu dorobić jakąś ciekawą historię. A tak naprawdę to moda na tatuaże przeminie i zostaną tylko rozmazane plamy .

Gość gość
akurat z tą wielkością się nie zgodzę - tatuaż powinien pasować, a nie być kleksem na środku ramienia.

Gość gość
"Moda" na tatuaże ma się dobrze od lat

Gość gość
2234

Gość Mchy i Porosty
Tak jak była moda na papierosy za komuny - też się miała dobrze przez wiele lat, a potem przeminęła, a palacze zostali z problemem. Śliczne modelki z pierwszych stron gazet nie mają tatuaży.

Gość gość
zależy z jakich gazet... Poza tym to nie do końca jest prawda bo wiele modelek ma tatuaże - nawet Rubik.

Gość gość
Sama moda przyszła do Europy już w 19 wieku, kiedy bardziej oryginalni członkowie brytyjskiej arystokracji robili sobie takie (wtedy) bardzo drogie ozdoby. Potem była era marynarzy, bunt lat 70' i prawdziwy rozwój rynku w latach 90' który trwa do dzisiaj.

Gość Mchy i Porosty
Mialem na myśli modelki z górnej półki

Gość gość
No więc wymieniłam - Rubik to najwyższa półka :) Wiele poważnych aktorek również ma tatuaże. Do tego jest ogromny rynek mody alternatywnej gdzie właściwie KAŻDA modelka ma tatuaże.

Gość gość
Inne przykłady -Cara Delevigne -Freja Beha Erichsen -Kate Moss -Aline Weber - Catherine McNeil Do tego dużo mężczyzn będących modelami ma tatuaże

Gość mam tattoo
ja mam wytatuowaną prawie całą rękę i za uchem mimo ,że jestem kobietą...co do twojego tatuażu...do lisa to ma jedynie podobny ogon,nic poza tym...jeśli będziez chciała go usunąc to z tym czerwonym kolorem będzie ciężki,najtrudniej się go usuwa,najłatwiej czarny...teraz są takie nowoczesne lasery że nie zostawią blizn tylko też ładnie kosztują

Gość gość
Jak czarny zejdzie to kwiaty można zostawić i w coś je wkomponować.

Gość mam tattoo
o,albo i tak...tylko usunąć czarny a kwiaty zostawić i w coś fajnego je wkomponować

Ile sesji potrzebowałabym na usunięcie czarnego koloru? Uważacie, że im szybciej wezmę się za usunięcie tym będzie prościej? Rzeczywiście, może lepszym pomysłem byłoby usunięcie tylko czerni i ewentualne poprawienie róż. Już wolę to niż to co mam teraz...

Gość gość
jak ja miałam usuwany to po 5 sesjach czarny był na tyle "wyblakły", że można go było pokryć kolorem.