Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzis na tescie byl jakis cien cienia czy to ciaza?

Polecane posty

Gość gość

rano zrobilam test jakis cien pojawil sie po ok 3 min bardzo leciutki potem zniknal i jak test byl suchy tez niby cos tam mozna bylo dojrzec czy jest szanasa na ciaze, termin @ mam na jutro

Gość gość
Miałam identycznie. Niestety ciąży brak....

Gość gość
u mnie tez byl cien cienia,ale jak test polezal dluzej to kreska stawala sie mocniejsza (2dni przed @). Powtorzylam test rano, testerem innej marki, cien byk jeszcze slabszy,wiec poszlam na krew dla swietego spokoju,potem powtorzylam po 48h i ciaza byla :)

Gość gość
wlasnie dzis znowu powtorzylam test i znowu jakis cien tylko nie moge jednoznacznie okreslic, pod swiatlo cos niby jest jednak w innym miejscu tez jakis taki rozlany sama nie wiem, poza tym ten cien pojawia sie potem znika i potem jak test przyschnie znowu niby pod swiatlo cos tam widac, sama nie wiem co o tym myslec, na bete nie ide bo mieszkam w UK, tu jest inaczej, niby dzis termin @ ogolnie to czuje sie chyba ciazowo

Gość gość
Idz zrobić beta hcg z krwi! ja tak miałam i ciąża była! dosłownie prawie niewidoczny cień cienia a teraz muj cień lezy wózku i łobuzuje :-) musiałm brac duphaston do 18 tyg ciąży!

Gość gość
no wlasnie nie mam jak zrobic bety bo mieszkam w UK, i dlatego zalezy mi zeby wiedziec bo tez jak okaze sie ze jest ciaza bede musiala zaczac brac progesteron, inaczej sie nie uda, bo niestety mam pewne problemy, niby robie czule testy jednak wciaz nie wiem co myslec po poludniu ide po inny test do sklepu moze te testy takie do d**y, kupolam caly komplet na eBayu

Gość gość
nic na zdjeciu nie bedzie widac bo ja prawie co dostrzegam jakis leciutki moze cien a zdjecia sa niewyrazne i miej widoczne wszystko gdzies za 3 godz bede w miescie to kupie inny test wtedy zobacze co wyjdzie

Gość gość
ja mialam bardzo blada druga kreske ale ona nie znikala ani tez nie robila sie ciemniejsza po prostu byla bardzo blada ledwo dostrzegalna ale byla i tak byla to ciaza