Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce schudnąć

Polecane posty

Gość gość

Nie mam siły, samozaparcia, determinacji. Urodziłam 2 dzieci, mam 30 lat, jedno jeszcze karmię piersią. Ważę 80kg, 174 cm. Jem różnie. Widocznie niezdrowo i kalorycznie. Uwielbiam słodycze, codziennie jem coś słodkiego. Muszę coś zrobić ze sobą, bo nie wytrzymam!!!!

Gość gość
Zapraszam do tematu grupa wsparcia powstała wczoraj także dopiero zaczynam tak jak i ty ;)

Gość gość
Dziś zjadłam -jajecznica z dwóch jaj, pół pomidora, kromka chleba z masłem -1 naleśnik z dżemem -kawałek sernika -kotlet mielony, ziemniaki, warzywa gotowane -3mandarynki -pół czekolady -4 kanapki z dwóch bułek z masłem, pasztetem i pomidorem -rogalik słodki O mój Boże ile tego....

Gość gość
testowałam różne tabletki przez przeszło kilka miesięcy. Niektóre nie działały w ogóle, inne bez zadowalającego efektu. Widozcnie kwestia indywidualna. Najskuteczniej na mnie zadziałały tabletki Slimcea. Po tygodniu zmieniłam sobie już dietę. Głód się zmniejszył mimo że jadłam dużo mniej. Efekty zaczeły się po 2-3 tygodniach. Łacznie kuracja dała mi 11kg mniej.

Gość gość
A co z aktywnością fizyczną, ćwiczysz? biegasz? jakiś fitness?

Gość gość
Sama dieta nie wystarczy, trzeba zmienić swoje nawyki żywieniowe raz na zawsze i do końca życia i oczywiście ruch.

Gość gość
Hej. Ja się ruszam i jem zdrowo ale brzuszka nie mogłam zgubic dlatego po konsultacji zdecydowałam się na zabieg Kriolipolizy w Krakowie i jest duużo lepiej. Obwód brzuch się zmniejszyl a skóra się wchłonęła. No ale wiadomo sam zabieg bez lekkiej diety wiele nie da.

Gość magdapolka
ja polecam ćwiczenia silownia lub fitness, basen , bieganie jak tam chcesz, a do tego dodaj sobie zielona kawe max - to działa waga idzie w dół.

WALENTYNKI: URODA: MODA: ŻYCIE GWIAZD: ZDROWIE: DIETA : FITNESS: PRZEPISY: PORADY WIESZ JAK: FORUM MEDYCZNE: PLACÓWKI: WE DWOJE POLECAMY ODCHUDZAJĄCEZDROWOTNEBŁYSKAWICZNEDIETY GWIAZDZDROWE ODŻYWIANIEJAK PRZYTYĆBMIINDEKS GLIKEMICZNYTABELA KALORII POLKI.PLDIETAODCHUDZAJĄCE ARTYKUŁ Tweet Pin It Co jest dobre na odchudzanie? Oto lista 10 najlepszych porad ODCHUDZANIE PORADY DIETETYKA PORADY ODCHUDZAJĄCE Chcesz schudnąć? Zanim zaczniesz wprowadzać dietę w życie wypróbuj sztuczki, które same sprawdziłyśmy... One naprawdę działają! Co jest dobre na odchudzanie - 10 zasad fot. Fotolia 1. Dzień zacznij śniadaniem Rano twój organizm potrzebuje energii, by się rozruszać. Wstań wcześniej i zjedz solidny posiłek. Dzięki temu po 2–3 godzinach nie rzucisz się na tuczące przekąski. 2. Nie popijaj jedzenia Wodę, soki i herbatę pij między posiłkami. Na pół godziny przed jedzeniem wypij szklankę wody mineralnej – wypełnisz żołądek i szybciej poczujesz się syta. 3. Odchudzaj kanapki Chleb smaruj cienko miękkim masłem lub margaryną, a nie masłem trzymanym w lodówce. Łatwiej je rozsmarować i mniej się go zużywa. Tak możesz zaoszczędzić nawet 5 g masła, czyli ok. 45 kcal. 4. Jedz po kolei Posiłki zaczynaj od jedzenia warzyw: sałaty, selera naciowego, brokułów, rzodkiewki, kalafiora, które szybko wypełnią żołądek. Dania najbardziej kaloryczne (mięso, makaron) zostaw sobie na koniec. Będziesz już prawie syta i na pewno zjesz ich mniej.

Gość gość
Wypada mi jedynie potwierdzić to co piszecie - tabletki Foreverslim działają, jako jedyne z których korzystałam, a moje przygody z odchudzaniem ciągną się dosłownie od lat. Wiecznie miałam kłopot z tym, jak utrzymać wagę. Przy Foreverslim straciłam 13 kg. Nie miałam żadnej rygorystycznej diety, nie ćwiczyłam jakoś wybitnie dużo. Ciężko mi powiedzieć, ale uzyskałam efekt oczekiwany, bez jojo i dalej go utrzymuję.

Gość amnezja sa
Ciekawe jak idzie to odchudzanie, odkąd wzięłam się za siebie waga nadal spada a mi nie brakuje sił. Ważne żeby się nie głodzić ale jeść niskokaloryczne produkty, jak najmniej przetworzone. Można się wspomagać suplementami takimi jak Acetomale, też muszą być naturalne, woda i zielona herbata bez ograniczeń.

Gość gość
Moja koleżanka miała problem z nadwagą i stosowała chyba wszystkie diety ale niestety zawsze kończyła je przedwcześnie. Ostatnio mówiła mi że włączyła suplement diety który nazywa się figurena i bardzo jej pomaga w zachowaniu wszystkich nawyków żywieniowych, zauważyła też że ma lepszy metabolizm. Może to co napisałam komuś pomoże...

Gość gość
pomoge schudnąć,efekty po 1 zabiegu!! Jedyna w Polsce skuteczna metoda w redukcji tkanki tluszczowej i zmniejszaniu obwodów. Dużo zadowolonych z efektow klijentek!! kontakt 692-893-219 PS. Sama schudłam 50 kg :D bez diety i meczących ćwiczeń ;)

Gość gość
Ja również zgadzam się z tym żę bardzo skuteczne są amerykańskie tabletki Foreverslim.Dzięki tym tabletką dieta jest znacznie łatwiejsza a spadek wagi znacznie szybszy.

Gość gość
Na zmniejszenie łaknienia kupiłam suplement figurena. Jest całkowicie naturalny, nie daje skutków ubocznych żadnych i moja koleżanka z pracy przetestowała go już na sobie, stąd wiem, że działa  No i też nie bez znaczenia była cena, bo jest naprawdę przystępna.

Gość gość
Polecam coś takiego to dla osób co nigdy nie ogarną co to jest dieta z deficytem kalorycznym i są zbyt tępi żeby liczyć Kcal www.limvena.pl

Gość gość
jak ja podchodziłam do chudniecia to mineło sporo czasu aż trafiłam na skuteczną diete i skuteczny suplement diety. Testowałam różne, w końcu wybrałam slimcea. Początkowo schudłam 3kg pierwszego miesiąca.. średnioo, ale po 2 i 3 miesiącach efekt był dużo większy. Łącznie 12kg co jest mega rezultatem. Na żadnym innym suplemencie diety nie schudłam tyle.

Gość gość
Jeżeli chodzi o Foreverslim to sądzę że lepiej trafić nie mogłam.Skuteczność tych tabletek wręcz zadziwiająca.Na żadnych tabletkach wcześniej nie chudłam po prawie 1,5 kg tygodniowo.Ostateczny bilans to 14 kg mniej w trzy miesiące.

Gość gość
Koleżanka używa tabeltek figurena slim i bardzo chwali... i faktycznie widac po niej że jest coraz chudsza.

Tabletki chwali..Powiedz jej tylko, że za dużo tych tabletek nie może brać bo się od nich bardzo szybko uzależni..Po prostu lepiej dla niej będzie jeśli właśnie zrobi zupełnie coś innego czyli po prostu jakoś tak zacznie się zdrowo odżywiać. Będzie to dla niej z korzyścią bo tabletki to samo zło.

Gość gość
ja schudłam bez problemu stosując tabletki slimcea oraz ograniczając kalorie za dnia, zwłaszcza mniej jem po 16. Ze Slimcea jest to bardzo łatwe a waga przyjemnie i szybko spada :)

Gość gość
dzisiaj kupiłam tabletki figurena slim, koleżanka dzięki nim schudła 18 g więc jestem pełna nadzieji że mi tez się uda schudnąć chociaż 8