Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przytylam od silowni. jak to mozliwe??????

Polecane posty

Gość gość

chodze juz trzy tyg! mam wieksze uda i wiekszy tylek. fakt ze sa ubite takie jedrniejsze, ale kurde wkurza mnie to! chcialam zrzucic 4 kg ktore przytylam nazime a na razie przytylam jeszcze dwa. mozna zrzucic na silce?????

Gość gość
A wykonujesz treningi cardio?

Trening cardio a poza tym mięśnie puchną, ale potem jest ok ;) a na wagę nie patrz lepiej mieć zgrabną sylwetkę i więcej ważyć niż być chudą i mniej ważyć a mieć sflaczałą skórę ;)

Bo zmieniłaś część tkanki tłuszczowej na mięśniową, która waży więcej. Wizualnie prócz "ubicia" i bardziej zarysowanych mięśni to nie powinno być różnicy, więc czym się przejmujesz.

Gość gość
bo ciasno mi w spodnicach i w spodniach.. a planowalam zrzucic. Chodze 3, 4 razy w tyg po poltorej godziny do dwoch. zawsze zaczynam od biezni 30min potem cwiczenia na sprzetach i na koniec jakis sprzet. pod okiem trenera wiec wydaje sie ok. fajny facet widac ze zna sie na rzeczy ale zwatpilam dzis :/

Gość gość
Ja mam odwrotny problem. Mam szybki metabolizm,od dwoch lat biegam i nie moge przytyc,ledwo trzymam dotychczasowa wage i nie chudne.