Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozstępy po ciąży

Polecane posty

Gość gość

jak sie szybko pozbyć rozstępów po ciązy? da się w ogóle przyspieszyć jakoś ten proces? nie mam dużych rozstępów ale wyglądają nieciekawie....

Gość gość
robić peelingi, masować, wystarczą proste kosmetyki np. peeling z soli kuchennej lub cukru, skórę można nawilżać zwykłym balsamem lub oliwką np. z rossmana Babydream lub Hipp, te są w miarę tanie a mają dobry skład (dużo olejków naturalnych: migdałowy, jojba, masło shea itp.) kup sobie wit C 1000 mg rozpuszczalną i pij codziennie jedz dużo żelatyny, galartów i galaretek, wit C i kolagen dobrze wpływają na jędrność skóry

Gość gość
wybierz się do jakiegoś salonu spa, wybiorą ci najlepszą metodę na pozbycie się tego ustrojstwa...

Gość melinda 52784
Wiesz, sama zmagałam się z tym problemem wiele lat, aż w końcu postanowiłam coś w tej kwestii zrobić i to radykalnie i natychmiastowo. Pamiętam jak szukałam różnych gabinetów, w których "ulepszają" ludzi. Wiadomo najpierw byłam nastawiona pesymistycznie, że nie znajdę odpowiedniego, ale myliłam się. Jak się szuka to na pewno się trafi. Ja byłam tu www.drmarosz.pl i nie żałuję :)

Gość gość
ja miałam po ciąży naprawdę straszne rozstępy… na szczęście siostra, która miała już ten problem za sobą wysłała mnie do www.vital-medica.pl. Lekarze stamtąd wykonali mi wspaniałą korekcję rozstępów i teraz cieszę się pięknym ciałem. Naprawdę, nie martw się tylko po prostu się tam zapisz. Jak na taką jakość usług mają przystępne ceny. Lekarze stamtąd są kompetentni, mają niezwykłe umiejętności w poprawianiu urody, ciała..naprawdę można im zaufać, bez obaw oddać się w ich ręce. Jak tak zrobiłam i zdecydowanie nie żałuję.

Bardzo dużo kobiet wspominało, ze ten BioOil jest skuteczny - osobiście nie używałam jeszcze. Chociaż po schudnięciu i ćwiczeniach i dodatkowo jasnej karnacji rozważam walkę z rozstępami - zawsze mi mówią, że to jest jak usuwanie blizn - powoli powoli bo efektów od razu nie będzie. Po drugie to jednak są rozerwane włókna kolagenowe więc tak szybko człowiek sobie z tym nie poradzi. Koleżanka polecała mi Gabinet Estetyki - Beauty w Łodzi - tam umówienie się na konsultację i usunięcie rozstępów laserowo - http://www.beauty.com.pl/pl/redukcja-rozstepow

Gość marcikika
jak dobrze ze ja po dwoch ciazach nie mam nawet milimietra rozstepu:)

Gość gość
Ja znam świetny krem na rozstepy który u mnie osobiście się sprawdził, jest z firmy efektima pharmacare. U mnie działał rewelacyjnie- pozostawiał moją skóre nie tylko gładką, a pachnącą i oczywiście BEZ rozstępów!

Gość gość
ja miałam redukcję rozstępów po ciąży prowadzoną w przychodni medycyny estetycznej http://www.high-med.pl/ - dość skutecznie, a przy okazji skór nabrała witalności, myślę,że to dobra opcja.