Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ElizaZ

Super dieta polecam schudłam 8 kg!:)

Polecane posty

Gość Kaziawazia
Ta dieta jest naprawdę świetna ja nie schudlam może 8 kg ale 5 kg w ciągu miesiąca to lekko. Naprawdę dobra dieta.

Gość gość
Jak macie ta diete to napiszcie tutaj jaka ona jest zebysmy nie musiały pobierac. Zobaczymy ile osób tu wpisze

Gość Kosadowoza
Podpowiem że w tej diecie dodatkiem jest papryczka chili :p

Gość gość
Polecam wam wszystki tą dietę!!!!

Gość gość
Skoro ją macie i się sprawdza to napiszcie. Komus zależy zeby jak najwięcej osób sie nabrało i pobralo hihi

Gość gość
z poziomu moderacji widzę, że w tym temacie 90% postów jest nabijanych przez jednego, tego samego debila...

Gość alajaza
Chyba się skuszę co mi tam...

Gość gość
no tak bo to jest tylko naciąganie i koleś myśli ze ludzi na płatne subksrybcje naciągnie, debil jeden, i sam jeszcze wypisuje wpisdu postów zeby niby stworzyć wrażenie że to takie super i łał i że ktoś już to kupił, że poleca, że super a wy łykacie wszystko jak idiotki żałość...

Gość gość
Dieta jak dieta pewnie są lepsze inne.

Gość gość
polecam poczytać o diecie Limvena. Znacznie lepsza skuteczniejsza. Efekty widać już po kilku dniach.

Gość Misiazlukaszem
A ja spróbuje myślę że warto chociaż są też negatywne komentarze.

Gość RyszardzWawy
Dieta jak dieta najlepsze to kobiety nie jeść!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Mi już tam nawet dieta nie pomoże wyglądam jak ciężarówka

Gość Elwiramira
Porażka jak mi to nie pomoże to się chyba zabije!!!!!

Gość Klasamasa
Ale ferment siecieje o ja ja pobrałam bez problemu.

Gość gość
Dieta całkiem spoko po niej chce się mniej jeść tak jakby żołądek się skurczył ale jest to ciężkie do zjedzenia naprawdę trzeba się wysilić aby to wciągnąć ehh

Gość Tiktaka
Moja mama stosuje i widzę że ma bardziej płaski brzuch

Gość gość
Dieta 3D chili - jadłospis dzień 1 i 3 śniadanie: jajecznica z pomidorami i szczypiorkiem, pół łyżeczki bazylii i oregano II śniadanie: szklanka gorącej czekolady ze szczyptą chili obiad: 50 g ryżu, 150 g piersi kurczaka curry podwieczorek: jabłko kolacja: pieczone jabłko z cynamonem i rodzynkami Dieta 3D chili - jadłospis dzień 2 i 4 śniadanie: jogurt naturalny (100g) doprawiony łyżeczką cynamonu, 1 banan II śniadanie: kawa z łyżeczką kardamonu obiad: 200 g indyka, 50 g warzyw na patelnię doprawionych 2 łyżeczkami słodkiej papryki podwieczorek: sok pomidorowy ze szczyptą chili kolacja: kromka chleba żytniego razowego z plasterkiem polędwicy z indyka i musztardą rosyjską, szklanka czerwonej herbaty Dieta 3D chili - jadłospis dzień 5 i 7 śniadanie: jogurt owocowy z musli doprawiony 5 g imbiru II śniadanie: grejpfrut obiad: ryż ugotowany w 3 łyżeczkach curry, zmieszany z zieloną, czerwoną i żółta papryką, pierś z kurczaka (100 g) podwieczorek: surówka z 3 marchewek doprawiona 1 łyżeczką cynamonu, kolacja: sałatka z rukoli, roszponki i pomidorów koktajlowych z dodatkiem chili Dieta 3D chili - jadłospis dzień 6 śniadanie: twarożek light doprawiony 3 łyżeczkami papryki słodkiej, kromka chleba pełnoziarnistego II śniadanie: pomarańcza, obiad: dorsz gotowany na parze z warzywami, doprawiony łyżeczką bazylii, rozmarynu i majeranku podwieczorek: sok wielowarzywny kolacja: sałatka z papryki i jajka, szczypta chili.

Gość gość
Napisz co tak ciężko zjesc bo nie wiemy o czym piszesz

Gość gość
ale reklama na krzywy ryj ! Jak masz sciągniętą ta dietę, to nam napisz a nie sam/a ze sobą piszesz

Gość gość
Świetna dieta a jaka zdrowa!!

Gość Agamaga
Polecam dieta cudo!!!

Gość gość
No w końcu ktoś napisał co pożytecznego po chuj ten ferment siejecie!

Gość Magisagi
Wszystko ok polecam !

Gość gość
O to chodzi ze jak ktoś pobral to powinien tu podac a nie każdy musi wchodzic i pobierac. Slyszalam ze nie raz ktos cos pobieral wpisywal nr telefonu a potem co miesiąc brak kasy. Ja tam wolę nie pobierać. Oczywiście podziekowania dla osoby która napisała jadłospis. Za miesiąc zalozymy temat komu pomogła ;)

Gość gośćsandra
Wiadomo że sama dieta nie wystarczy, musi być jeszcze trochę jakiejkolwiek aktywności fizycznej. Trzeba też pamiętać żeby dieta nie była zbyt radykalna bo okupimy wysiłek efektem jojo. Na dodatkowe motywowanie idealny będzie Acetomale, przyspiesza odchudzanie a nic tak nie motywuje jak spadek wagi widoczny już po tygodniu.

Gość gość
Do wszystkich odchudzających się ,moi drodzy , też byłam gruba i wzięłam się za odchudzanie .Stosowałam różne diety , dużo ćwiczyłam a efekty były słabe.Aż pewien starszy lekarz wytłumaczył mi że w ogromnym stopniu winowajcom jest niedobór witaminy D3 ,.Nie będę tu wypisywała szczegółów ,poczytajcie sami w internecie .Ile razy stoję przed lustrem, to w myślach dziękuje temu lekarzowi.

Gość gość
Do wszystkich odchudzających się ,moi drodzy , też byłam gruba i wzięłam się za odchudzanie .Stosowałam różne diety , dużo ćwiczyłam a efekty były słabe.Aż pewien starszy lekarz wytłumaczył mi że w ogromnym stopniu winowajcom jest niedobór witaminy D3 ,.Nie będę tu wypisywała szczegółów ,poczytajcie sami w internecie .Ile razy stoję przed lustrem, to w myślach dziękuje temu lekarzowi.

Gość gość
Wedlug mnie nie ma jednej cudownej diety. Najwazniejsze to wpoic sobie zdrowe nawyki żywieniowe i ich przestrzegac. Ja staram się nie jeśli słodyczy zamiast tego jem sporo owocow i warzyw, uwielbiam te z http://swiezeowoceiwarzywa.pl/, samo zdrowie! 