Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jest w stopach?

Polecane posty

Gość gość

jak myślicie, dlaczego tylu facetów obecnie kręcą stopy dziewczyn? Czy w tym jest coś z masochizmu, chęci podporządkowania się dziewczynie, odczucia jej dominacji? Czy to jest związane z rosnącą rolą kobiet w społeczeństwie, z tym, że przejmują często władzę nad facetami? Jak uważacie?

Gość gość
może powiem o sobie. Mam 23 lata i ogólnie nie kręcą mnie jakoś szczególnie stopy dziewczyn. Jednak mam fantazję o tym, żeby pieścić stopy szefowej w pracy ( jest atrakcyjną 30latką). Więc może ma to coś wspólnego z władzą?

Gość gość
Szczerze tez się czasem nad tym zastanawiam mój chłopak dosłownie wielbi moje stopy nie podniecają go to nie ma nic wspólnego z sexem poprostu lubi je całować przytulać głaskać zakładać mi skarpetki a nawet malować paznokcie argumentuje to tym ze są takie słodkie i malutkie rozmiar 35 wiem ze jak na 20 latek to malo :p

Gość gość
ja właśnie ogólnie nie przepadam jakoś za stopami, a mam silną fantazję o wielbieniu stóp szefowej. Wyobrażam sobie np, że wkłada mi głęboko swoją stopę do ust i każe ssać. To ma silny związek z dominacją i chyba jest w tym podtekst władzy.

Gość gość
Mój facet tez uwielbia moje stopy, tez mam male rozm. 36. Natomiast on ma rozm. 44 może to powoduje ze lubią takie małe stopy bo sami maja bardzo duże. Dodam ze ma 30 lat i z wiekiem mu to nie przechodzi ;)

Gość gość
a dlaczego ma mu z wiekiem przechodzić? A sama ile masz lat?

Gość gość
nie sądzicie- jak rozmawiacie o tym z koleżankami- że to jest coraz częstsze?

Gość gość
a jak to jest jeszcze u Was z butamii? Czy np. Wasi faceci lubią pieścić Wam szpilki, ssać obcasy?

Gość gość
uspokój się Piedestał! :O

Gość gość
sorry, ale nie każdy temat, który jest o stopach to domena tego gościa.

Gość gość
dobre:) Nie słyszałem, żeby ktoś przepowiadał przyszłość ze stóp. To by dopiero było. Ale...:)

Gość gość
ale się uśmiałam. Stopy jako element przejmowania władzy przez kobiety w społeczeństwie. Dobry temat na magisterkę:)

Gość Uglybear
Ja uwielbiam kobiece stopy ze względu na ich delikatność i smukłą budowę( ciężko opisać to w słowach), takie przeciwieństwo męskich. Mimo że jestem typem który lubi dominować nad kobietami to kobiece stópki potrafią mnie rozłożyć na łopatki( ?).

Gość gość
Każdy z nas posiada tę ulubioną lub ulubione części ciała :) Tyle ilu nas jest i nie dziwię się nikomu, że stopy mogą podniecać :) Też to mam, ale nie tylko.

Gość Uglybear
gość dziś - powiem Ci że w męskim gronie to standard. Wszyscy kumple przyznają się do tego , każdy jednak ma mniejszy lub większy stopień zainteresowania.