Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy was też brzydzą ludzie w autobusach, pociągach, marketach ?

Polecane posty

Gość gość

Ciagle ktoś kaszle, prycha, dycha jakby gruźlice mial :O Wg badan PZH co dziesiaty Polak W OGOLE nie myje zębow, co piąty myje sie raz w tygodniu, co trzeci facet i co osma kobieta nie myje rąk po wyjsciu z toalety lub robi to ''czasami''... jak sobie pomysle ile ludzie mają zarazy na rekach to mam mdlosci i te wszystkie osoby dotykają poręczy w wózkach sklepowych, autobusach, siadaja smierdzącymi doopami w pociagu, to obrzydliwe :(

Gość gość
Nie można wszystkich Polaków wrzucać do jednego worka, ale coś w tym jest że Polacy to brudasy. Kąpią się raz na tydzień albo i rzadziej. W autobusach, kolejkach itd. rzeczywiście czuć od niektórych tak , ze nie da się wytrzymać. I nie tylko od facetów ale i od kobiet. Tapeta na twarzy, szpilki a potem wali, że masakra. Rozumiem, że niektóre osoby pocą się nadmiernie, ale można odróżnić świeży pot od takiego tygodniowego. Do tego jeszcze tłuste włosy, brudne ręce i paznokcie. Okropność.

Gość gość
Ja sie myje a inni ludzie mnie nie interesuja :O

Gość gość
Ja tez się myję i teoretycznie też nie interesuje mnie czy ktoś to robi czy nie bo to jego sprawa. Ale nie jest przyjemnie stać w ścisku obok takich co się nie myją i po prostu śmierdzi od nich w całym tramwaju czy autobusie.

Gość gość
to zatykaj nos i mow ze smierdzi ,moze nastepnym razem umyja sie :D