Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda że Rossman jest dla biedoty ? Taka biedronka dla ludu

Polecane posty

Gość gość

zgadzacie sie z tym ?

Gość gość
A skąd niby biedotę stać na drogie perfumy i kosmetyki z Rossmanna? Tam niektóre perfumy są po kilkaset zł :o

Gość gość
biedra, carrefour, alma- statusowe gierki. po co?

Gość gość
bardziej jak kaufland gdzie są rzeczy drogie i tanie dla biedoty

Gość gość
a gdzie masz perfumy w Rossmanie za kilkaset złoty ? byłas tam kiedyś ? najdroższe sto cos zł a takich firmowych francuskich nie ma tylko jakies serie dla biedoty

Gość gość
'gość dziś a gdzie masz perfumy w Rossmanie za kilkaset złoty' złotych.

Gość gość
'Agnieszka93 dziś Widzę że sami milionerzy na kafeterii smiech.gif ' kolejna ego jazda.

Gość gość
wyczuwam jakaś chęć podziału na kasty społeczne, biedota... to brzmi tak podle - jakas ukrya nienawiść - problemy w dzieciństwie?

Gość gość
to tylko ich ego.

Gość gość
Bruno Banani są tam po 200 zł :o Biedota kupuje perfumy za 20 zł :o

Gość gość
podział jest był i będzie.biedota ,bogaci kalecy zdrowi psy i koty.

Gość gość
taaak, w Sephorze sa drogie perfumy a w Rossmanie same te serie jakiś tam podrzednych

Gość gość
Co dla Ciebie znaczy biedota? Lepiej sznuj ludzi bo nigdy nie jest się pewnym swojej przyszłości. Każdy kupuje tam gdzie go stać. Ja kupuję drogie perfumy bo mnie stać nawet za 6 stów, ale nie gardzę ludźmi którzy kupują za 20 zł.

Gość gość
w Rossmanie nie ma perfum za 6 stów, najdroższe jakie widziałam to 160 choć jakas twierdzi że sa za 200 zł pozatym mnóstwo tanich kosmetyków o watpliwej jakości czyli te perfumy za sto coś maja byc luksusem dla biedoty , jak sobie zaoszczędzi z dwóch wypłat to kupi

Gość gość
Rosmann to jest zwykly sklep dla wszystkich, naprawde można znalezsc tam tansze kosmetyki, jak i droższe. A autorka tego tematu jest prosta i zalosna. Ja niby naleze do klasy sredniej wyzszej, a bardzo często kupuje w sklepach, które wg Was sa dla plebsu. A Wasze zachowanie jest prostackie

Gość gość
'A Wasze zachowanie jest prostackie ' próbują sobie polepszyć obraz siebie najlepiej, jak potrafią. czyli po prostacku :D

Gość gość
a ja nie rozumiem co sie tak strasznie obruszyliście za słowo "biedota" ,przeciez to prawda że społeczeństwo polskie jest biedne, ochroniarz supermarketu zarabia 1200 zł a w Irlandii 9600 zł i za dzień w święta 2 tys zł dodatkowo więc o co chodzi że was tak to strasznie uraziło , przeciez biedota jest , niektóre piszą że same sa bogate i kupuja perfumy z 6 stów ale szanują biedotę, o co wam chodzi ?

Gość gość
Gość z 18.43 , chyba nie zrozumialam Twojej wypowiedzi. Nie probuje podniesc swojej samooceny, tylko napisalam prawde o osobach, ktore zakladaja tego typu tematy

Gość gość
Dla mnie dobre eau de parfume zaczynają się od 50 funtów. Ulubione, to klasyczne no 5 i nic tego nie zmieni. Fajne są jeszcze eau d'issey.

Gość gość
Słowo "biedota"jest dla mnie upokarzające, są ludzie biedni, owszem, ale nie znaczy, że można nimi poniewierać w ten sposób się wyrażając. Kupuję w biedronce bo jest dla "biedoty"... co to znaczy?Ludzie opamiętajcie się, więcej kultury i szacunku dla innych.