Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Crazy83

SzybkiGrosz

Polecane posty

Gość Crazy83

Witam,czy jest tu ktos kto korzystal ze strony szybkigrosz.pl ?? bo jak narazie czytam same pozytywne wypowiedzi na roznych forach i tak sie zastanawiam czy to nie jest jakis spam od tej samej osoby ?? czy to mozliwe zeby wszystkie oceny byly pozytywne?? nikogo kto skorzystal zlozyl wniosek i otrzymal odmowe??

Gość gość
Rozmowa telefoniczna 15 minut czyli koszt ok 120 zl, podajesz swoje dane i czekasz hmmmm...jak dlugo??warto czekac czy dac sobie spokoj?? czy jest tu osoba ktora sie nie doczekala na inwestora??

Gość gość
Kolejny spamer "lewej" firmy :(. x Zaciekawił mnie tekst powyżej. Chcesz bezczelnie powiedzieć, że kasujecie 120zł za 15 minut rozmowy telefonicznej ? ? ? Jesteście drodzy jak k_rwa z wyższych sfer.

Gość gość
Tak,ja ponad tydzień temu złożyłam wniosek i do dziś nikt się nie odezwał.....

Gość gość
Innymi słowy ci prawdopodobnie złodzieje każą sobie zapłacić za rozmowę z nimi, ni gwarantując w zamian niczego. Dobry przekręt. Kasują więcej niż sekstelefon :D i nawet nie można oskarżyć ich o nielegalną opłatę manipulacyjną :D.

Gość gość
Sporo kasy poszło na rozmowę, liczyłam że coś z tego będzie tym bardziej że szybkigrosz ma pozytywne opinie. Jak widać myliłam się. No cóż człowiek uczy się na błędach. .........

Gość gość
A nie zauważyłaś, że te WSZYSTKIE opinie pisze TEN SAM SPAMER i na dodatek bardzo często wstawia je w zestawach postów pisanych ci minutę lub dwie ?

Gość gość
No cóż inne fora też były ok. Rozmowa telefoniczna bardzo dokładna....Szkoda tylko że ludzie,którzy są w potrzebie są wprowadzani w błąd.

Gość gość
jak ktoś chcę pożyczyć za darmo musi się do rodzinki udać wiadomo ze kazda firma musi zarobić nie ma się czemu dziwić tak samo ten szybkigrosz