Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co z nimi jest nie tak?

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie zrozumieć mojego faceta..ogólnie mógłby się 'przytulać' 'wtulać' we mnie godzinami.. godzinami mógłby też spać, nawet gdy u niego jestem..potrafi nie odzywać się do 12 twierdząc że śpi, więc i ja nie odzywam się do tej godziny..non stop pyta czy jeszcze go kocham, ale gdy się pokłócimy krzyczy że ma mnie dosyć, bo wciąż się 'czepiam' i w sumie chce się rozstać..bo chyba już mu nie zależy..więc się na mnie obraża i nie odzywa się po kilka dni,po czym gdy łaskawie się jednak do mnie odezwie.. stwierdza że boli go to że wciąż się kłócimy i go obrażam w kłótni..że zaczyna mieć depresję..po czym stwierdza że to ja nie 'kocham' jego.. później gdy się widzimy potafi nieść mnie na rekach..o co chodzi? bo ja się pogubiłam..

Gość gość
jesteś głupia i tak też jesteś traktowana, pozwalasz sobie żeby sobie z tobą pogrywał i zabawiał się jak zabawką to masz

Gość gość
Jak mozna być tak głupim i dalej być z takim kolesiem.

Gość gość
za głupią się nie uważam..i bawienie sie mną jak to ująłeś również bym zauważyła..bardziej chodziło mi o to czy facet może tak niepewnie czuć się w związku, że zachowuje się jak rozkapryszony dzieciak..

Gość gość
niepewnie czuc w zwiaku? :D zarty sobie robisz?? pogrywa z Tobą i tyle, szacunku do Ciebie też nie ma (a przepraszam, udaje ze ma jak mu się zachce), zresztą Ty będąc z nim tez go do siebie nie masz, możesz to godzinami wmawiać sobie i innym że tak nie jest, oszukuj się dalej, masz to na co się godzisz

Gość gość
Trzeba zrozumieć i wysłuchać też druga osobę,czy pytałaś się go kiedykolwiek o to ? Podejrzewam że nie. A dla czego hmm . Zadaj sobie kilka pytań . Czy kiedyś taki był ? Co doprowadziło Go do tego iż tak się zachowuje ?Co się stało w jego życiu ? Kto za tym stoi ?Co on musiał przeżyć ?

Gość gość
nie chodzi też o to że daję sobie wejść na głowę..mam wrażenie że jest takim ciepłym kluchem..gdy się pokłócimy piszę do niego, ale nie płaczę i nie histeryzuję, że się zmienię bo to czy tamto, pytam czy porozmawiamy spokojnie..a on wciąż borazony....stawiam sprawę jasno, mówię skoro chcesz to odejdź, realizuj się ..bo nie mam siły sie z nim użerać i

Gość gość
rozmawiałam z nim, mówi że 'ja go nie kocham' stwierdziłam, że jest dziecinny i niedojrzały..dodałam że nie trzymam go na uwięzi..jeśli mu źle może odejść, bo nie będę żyć z kimś kto się ciągle tak zachowuje..jakaś huśtawka nastrojów..to później znowu słyszę że mi nie zależy..że go bolą słowa jakimi do niego mówiłam itp itd..

Gość gość
No i tak zrobiła moja dziewczyna . Było jej źle ze mną i odeszła ponoć byłem zły i nie tylko Ja dokonała wyboru .Teraz mi pisze że tamten jest gorszy od mnie . Jaki morał?

Gość gość
hm taki że wciąż z nim jest? a nie jest z toba?

Gość gość
już nie wiem co z nim zrobić?

Gość gość
jak nie wiesz to mecz sie z nim dalej ;)

Gość gość
wydaje sie byc niestabilny emocjonalnie. Niedowartosciowany i nie pewny Ciebie. Co wiesz o jego przeszlosci dziecinstwie i relacjach z rodzicami?

Gość gość
Ma początki grzybicy, która już opanowała układ pokarmowy, a może w pewnym momencie spowodować, że nie będzie w stanie ruszyć się z bólu. Stąd też m.in. ta potrzeba dłuższego wypoczynku. I on albo Wy oboje pochodzicie z toksycznych rodzin, skoro Wasze kłótnie tak przebiegają. Musicie zobaczyć, jak wyglądały relacje Waszych rodziców i traktowanie Was przez nich i jeśli już będziecie wiedzilei, co jest nie tak, nauczyć się nie powielać ich złych schematów.

Gość gość
A jeżeli on ma grzybicę, to Ty też. Jeśli też pochodzisz z toksycznej rodziny, to mogłaś ją mieć pierwsza i go zarazić albo możecie mieć ją niezależnie od siebie. Można jej dostać też z powodu brania pewnych leków, głównie antybiotyków i hormonów i z powodu złego odżywiania się. Ale stres też jest jednym z czynników.

Gość gość
chyba jednak macie rację co do tego, ze się bawi..wczoraj się posprzeczaliśmy..gdy byłam u niego powiedział że musi iść z matką na cmentarz więc ja mam iść do domu.. po czy gdy zapytałam czy mogę iść z nim odpowiedział że nie.. bo znowu był na mnie zły, bo przecież się czepiam..a w kłótni powiedział mi że mu nie zależy i czy w końcu to zrozumiem..a do matki, która była w domu, dopowiedział że nie będzie się ze mną całe życie męczył..i tak siedzę i myślę co ja w tym kretynie widziałam..na szczęście i mi nie zależy na nim..