Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość30

czy mam się niepokoić

Polecane posty

Gość gość30

Witam męża poznałam 2 lata temu był wtedy pół roku po rozwodzie, ma corke 13 letnia, kocha ja nad życie, dba, niestety z żoną nie wyszło, byli w zwiazku 17 lat, ona rok od niego starsza 41 lat, duża baba, przy kości on przystojny, chciał dobrze w małżeństwie, ale ona sie przeciwstawiala, rządziła wybredzala, ciągle na fochu, krzykliwa, mieszkali 5 lat w osobnych pokojach, przed rozwodem teraz mąż tam jeździ do córki albo po córkę, i ma z byłą kontakt, ona żałuję teraz rozwodu, ale mąż kocha mnie, tylko ja nie chce zeby z nia mial kontakt

Gość gość30
Czy dobrze ze maja kontakt, ja jestem w ciąży

Gość gość
przeciez wiedzialas , ze byl zonaty , ze ma corke, ze bedzie mial kontakt z byla zona . Normalne.Dlaczego mieliby unikac kontaktow ? Laczy ich corka i zawsze bedzie laczyla , bo rozne rzeczy beda sie po drodze wydarzac . Ty musisz po prostu zaufac mezowi , ze skoro zalozyl rodzine po raz drugi , to zrobil z konkretnego powodu .O ile bedzie sie dobrze ukladac miedzy wami , to mozesz spac spokojnie .Zreszta nie mozesz ciagle nakrecac sie takimi myslami , bo zycie stanie sie horrorem . Zadac , by nie nie mial kontaktu z ex jest niewykonalne - po prostu . Uwierz w siebie i badz pewna siebie . Na decyzje drugiej osoby nie masz wplywu i trzeba sie z tym pogodzic . Urodzi sie dziecko i bedziesz miala mniej czasu na takie dylematy . Pozdrawiam . Elena.

Gość gość
Byłam w takiej sytuacji Nigdy nie byłam zazdrosna o pierwszą żonę teraz już męża Kontakt mieli i mają jednak wierzę mu i ufam że tamto się skończyło w końcu poznał mnie, nie zatruwalam życia nam podejrzeniami To może zniszczyć człowieka A miłość jest zbyt piękna by paprac ja brudami nieufności Szanuj się, masz maleństwo owoc waszej miłości Bądź wsparciem ostoją kobietą do której chcę wracać i czuć jej ciepło nie żale za przeszłość

Gość gość
piszesz o Rafałowi?

Gość gość30
Dziękuję za radę kochane mądre kobietki, i tego będę sie trzymała, pozdrawiam

Gość gość
Ty ostatnio mialas sie trzymac naszych rad, czyli przed slubem. A teraz facet pomiata toba, twoim synem i jeszcze jestes z nim w ciazy.