Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nadmierne pocenie się

Polecane posty

Gość gość

Ma ktoś z tym problem? Jak sobie radzicie? Czy normalne antyperspiranty coś dają??

Gość gość
Uzywam Antidral i jedyne w czym pomaga to to ze pot nie smierdzi. Mam plamy jak zwykle pod pachami ale nic nie czuc. Najgorzej jednak poce sie na plecach, masakra jakas. Czesto musze chodzic 3 km do pracy i po tym marszu mam koszulke na plecach tak zgnojoną i mokrą ze az brzydze sie tego zlapac. Dlatego nosze w plecaku koszulke na zmiane. Te wszystkie antyperspiranty gowno daja, taka prawda. Bralem jeszcze perspiblock czy cos takirgo, tez gowno dalo.

Gość gość
I moge sie myc 5 razy dziennie i gowno to da. Po 30 minutach i tak juz mam plamy od potu. Ja chyba cos czuje ze to na tle nerwowym tak sie poce.

Gość gość
bierz potas

Gość gość
Etiaxil mi tylko to pomaga kiedyś niebieski dzisiaj tylko czerwony

Gość gość
czesc chcialam Wam powiedziec jak bylo u mnie, zawsze miałam problem z nadmiernym poceniem zwłaszcza dłoni i stóp Juz miałam sie decydowac na zabieg ale jeszcze poczekałam i kupilam z allegro domowej roboty urzadzenie do jonoforezy i chociaż za bardzo nie wierze w takie wynalazki to mimo wszystko zdecydowalam sie na zakup bo koszt w sumie (niewielki 99zł czy jakos tak). O dziwo pocenie znikło całkowicie juz po 7 dniach, a wrecz teraz szukam jakiegos kremu nawilzajacego. Tak wiec polecam moze komus tez pomoze

Gość gość
Możesz spróbować blokerów, jeśli to nie pomoże to z tego co się orientuję to są różnego rodzaju zabiegi na tego typu problemy, ostatnio czytałam o Mira Dry, to jakaś nowość

Gość gość
zmień dietę