Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

problem z kuzynka

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jezdzimy razem do pracy, pracujemy w takiej lokalnej wytworni slodyczy, ja "zalatwilam" jej te prace, po wielu namowach ciotki, siostry mojej mamy, do pracy mamy 8 km. w jedna strone, ona jezdzi ze mna moim samochodem, pracujemy tam juz 3 miesiace i ona ani razu nie dorzucila sie na paliwo, chociaz na poczatku mowila, ze bedziemy dzielic sie po rowno, spytalam ja wczoraj, kiedy dorzuci sie do paliwa, to powiedziala, ze ma wieksze teraz wydatki, a teraz z godzine temu, ciotka zadzwonila do mamy z wielkimi pretensjami, jak ja mam prawo chciec pieniadze na paliwo, skoro i tak musze jechac, co innego gdybym jechala z nia specjalnie i ze ona moze jechac rowerem, no i powstala wielka draka, dzisiaj mamy na nocna zmiane i tak sobie pomyslalam, ze jej nie wezme(ona mieszka km ode mnie i zabieram ja po drodze).tylko jak jej nie wezme, to wyobrazam sobie, jaka jutro bedzie afera

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ile masz lat, 偶e s艂uchasz ciotki? Chyba jeste艣 doros艂a. Powiedz, 偶e nie masz miejsca w aucie bo znalaz艂a艣 osoby, kt贸re si臋 dorzuc膮, chyba 偶e chcesz karmi膰 paso偶yta. Nie dawaj si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Daj si臋 wykorzystywa膰 dalej. A zobaczysz co zrobi膮 z tob膮 dalej. Tw贸j samoch贸d, ty decydujesz kogo podwozisz. Nawet poroznosi艂am bym po ludziach, 偶e chcia艂a dup臋 za darmo wozi膰. Ciekawe czy inni te偶 by j膮 za darmo wozili.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam 24 lata, nie boje sie ciotki, tylko ona zrobi z tego wielka afere, do mojej mamy to sie juz chyba nie odezwie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moj brat jezdzi z moim mezem do pracy mieszkamy razem i pow mu ze moze jezdzic placi tyle co za busa czyli 6 zl w obie strony ion tez tak mowil ze przeciez i tak jedzie a ja mowie zeby szedl na busa zaplacil 3 zl i szedl 2 km na piechote to stwierdzil ze lepiej ie dokladac to jest twoj samochod ty placisz za naprawe na opony ubezpieczenie niech obie znajdzie kogos kto bedzie ja za free wozil

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A olej ja. Si臋 przejmujesz. Masz racj臋 i tyle. Oni znale藕li jelenia i wykorzystuj膮 ci臋 ile mog膮. Ciotka si臋 poboczy a potem jej przejdzie. :) Nie przejmuj si臋 i tyle. Je藕dzij sama. W ko艅cu to twoje ci臋偶ko zarobione pieni膮dze. Tw贸j samoch贸d i ty decydujesz kto z tob膮 je藕dzi. Ps. fajna ciotka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zreszta twoja matka powinna ci臋 poprze膰. jed藕 dzi艣 sama. Bo inaczej b臋d膮 je藕dzi膰 po tobie jak po 艂ysej kobyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chca cie wykorzystac nie daj sie nie rozumie twojej ciotki...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciotka jest okropna, przeciwienstwo mojej mamy, zawsze potrafila wykorzystywac, nawet teraz powiedziala, ze zuzuwam tyle tego paliwa co kot naplakal, a chce za to niewiadomo ile, ja powiedzialam na poczatku, ze na paliwo po polowie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ta lala ma nie pokoleji w lebie zalatwilasjej prace msszja wozic jeszcze???a wgl jakas glupia z taka pierdola do mamusi sie poskarzyla. Daj jej znac ze lepiej bedzie gdy poszuka sobie kogos kto ja bedzie bral do pracy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to skoro ciotce si臋 widzi za du偶o ze bierzesz za paliwo to niech kuzynka je藕dzi busem..jak ma taniej...to ze ty i tak masz po drodze nie znaczy ze masz ja wozi膰 za darmo...tobie kasa z nieba na paliwo nie zlatuje a na jej miejsce moglabys bra膰 kogo艣 kto ci b臋dzie p艂aci膰 za drog臋 wi臋c powinna si臋.dok艂ada膰 i tyle bo teraz to korzysta.z okazji poprostu i ma transport za free to nie fair

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
skoro zu偶ywasz tyle co kot nap艂aka艂, to niech ona te co kot nap艂aka艂 ci odda bezczelna baba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Byl czas ze moj maz jezdzil z kumplem do pracy bo mial po drodze kumpel nie chcial kasy i maz zawsze mu jakiegos 4 paka kupywal a puzniej mowi ze moga sie zmieniac raz on jedzie a raz maz moj m wiecej zarabia bo tamten sie uczy ale on uparl sie ze nie a ze mieszka kilka km od nas to maz mowi ze przeciez po ciebie przyjade nie jestesmy ludzmi ktorzy lubia wykorzystywac i teraz jemu sie zepsulo auto moj maz codziennie po niego jezdzil wiec to takie dogadane a jesli twoja kuzynka ma inne wydatki to co ty ich nie masz??? Ty na paliwo masz ale dla siebie nie badz glupia nie daj sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi艣 si臋 nie zatrzymuj po ni膮, niech sobie radzi sama. Wygl膮da na to, 偶e nie do艣膰 偶e za艂atwi艂a艣 prac臋, wozisz trzy miesi膮ce to jeste艣 ci膮gle z艂a ;-( s膮 niestety tacy ludzie, co by艣 nie zrobi艂a to b臋dziesz najgorsza. Nie ma sensu si臋 prosi膰 o pieni膮dze na paliwo,bo okazuje si臋, 偶e chcesz na niej zarobi膰. Lepiej z daleka z takimi lud藕mi. Niech sobie cho膰by piechot膮 p臋dzi te 8 km. Na pewno m膮drzej by艂oby si臋 dogada膰 i p艂aci膰 po po艂owie, taniej mia艂aby艣 i mo偶e w miar臋 normalne relacje z kuzynk膮, ale chyba nie da rady. Dzi艣 jed藕 sama i albo przemy艣li, przeprosi i zacznie zachowywa膰 si臋 normalnie, albo niech p艂aci za inny transport, bo drugiego jelenia raczej nie znajdzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dokladnie, ja zdaje sobie sprawe, ze ona mnie wykorzystuje, ale od dzisiaj koniec, niech sobie radzi sama z dojazdem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to taki typ ludzi co ty im prac臋 za艂atwisz a ona podstawi 艣wini臋 i jeszcze ci臋 wygryzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jak twoja mama zareagowa艂a? Ale chamstwo, nie odpuszczaj niech kuzynka rowerem z********a do pracy jak taka m膮dra.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I jak tam autorko?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niech larwa marznie na przystankach... nie bra艂abym jej... franca jednA...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A moze popros o inne zmiany w pracy? Zeby si臋 nie pokrywa艂y Wam... problem z glowy bedzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja mam inne zdanie. Podrzucam czasem do domu kolezank臋 z pracy, i jako艣 nie czuj臋 si臋 wykorzystywana. 呕yczliwo艣膰 NIC mnie nie kosztuje przecie偶. Nie przysz艂oby mi do g艂owy oczekiwa膰 kasy, skoro i tak jad臋 w to samo miejsce, nie nadk艂adam drogi. Z kolei jako podwo偶ona czu艂abym si臋 zobowi膮zana do jakiego艣 rewan偶u, niekoniecznie do dorzucania si臋 do paliwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja mam inne zdanie. Podrzucam czasem do domu kolezank臋 z pracy, i jako艣 nie czuj臋 si臋 wykorzystywana. 呕yczliwo艣膰 NIC mnie nie kosztuje przecie偶. xxx podrzucasz CZASEM!!! a nie wozisz codziennie w obie strony wi臋c nie pitol!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wczoraj godz. przed praca napisalam jej sms, ze wiecej jej nie bede zabierac, skoro nic mi nie doklada do paliwa, napisalam wczesniej, zeby mogla zdazyc na ostatniego busa, ona odpisala, ze bedzie czekac jak zawsze(usmiech), tak mnie tym wkurzyla, ze myslalam, ze wyjde z siebie. No i nie wzielam jej, cala droge do pracy dzwonila, nie odbieralam, w pracy jej nie bylo, ciotka zadzwonila do pracy ipowiedziala , ze jej nie bedzie, bo ja jej nie podwiozlam, ciotka przeszla juz sama siebie, na przerwie dzwonila mama, ze ciotka do niej dzwonila, wsciekla jak nie wiem co

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jest roznica.. czasem a codziennie w 2 strony... kuzynka jest chamska i trzeba jej to uzmys艂owi膰... troche potrz膮sn膮膰... kroc***ewnie nie zarabiaj膮 to dlaczego tylko autorka ma p艂aci膰 nie tylko za paliwo... samochod to droga skarbonka bez dna .. a jej kilku zl szkoda oddac za paliwo... a pewnie te 5-7 zl kosztuje na p贸艂 te paliwo... x 25 czy ile przejazdow...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I dobrze zrobi艂a艣. Brawo!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szkoda mi tylko mamy, ona nie lubi sie klocic, za to ciotka uwielbia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To偶 mia艂a przecie偶 rowerkiem dyma膰 podobno? Brawo, autorko!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No i bardzo dobrze zrobilas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mama na pewno Ci臋 rozumi... a ciotka niech spada...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Olej te baby i nie odzywaj si臋, nie daj si臋 wciagn膮膰 w k艂贸tnie.Nie masz obowi膮zku nikogo wozi膰, dodatkowo jes艂i kto艣 uwa偶a, ze to si臋 jemu nale偶y jak psu buda.To by艂膮 twoja dobra wola, ale si臋 sko艅czy艂a.

Udost臋pnij ten post