Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matka kolegi syna chciala zebym jej dzieci odwozila jej za free

Polecane posty

Gość gość

matka kolegi syna chciala zebym jej dzieci odwozila jej za free

Gość gość
A może róbcie to na zmianę? Będzie sprawiedliwie i każdy zadowolony.

Gość gość
co za bezczelne babsko!

Gość gość
jak masz po drodze to co za problem? bezyny pojdzie tyle samo

Gość gość
Jezeli klepia biede jest im ciezko warto pomoc jezeli zyja na poziomie podobnym do waszego to dlaczego mialabys to robic? Spotkalem juz takie osoby np "kolegow"z pracy ktorzy cheytnie jezdziliby wiecznie na krzywy ryj nie dajadz nawet symboliczego piwka w podziece... najgorzej ze jak cos im sie powie to takie k..y zmieszajacie z blotem nie wiem skad biorasie takie smiecie :/ kiedy korzystalem z czyjegos transportu jednorazowo mial u mnie piwko gwarantowane dojezdzajac przez dluzszy okres czasu nadzien dobry pytalem sieile sie dorzucic mieszecznie i kazdy czlowiek ktory ma jakis honori zasady trzyma sietakich zwyklych zasad wlasnie a k..y tylko patrza zeby zwietrzyc okazje i pozniej siejeszcze ciesza jakim zyciowymi cwaniaczkami sa ..

Gość gośćgt
ale ja mieszkam kompletnie gdzie indziej niż ona i musiałabym dużo drogi nadrabiać żeby po jej dzieci podejchac. Na dodatek swoich ( te co odwoze m.in dzieci sąsiadki z ktora sie wymieniamy co tydzień) mam 5 i nie mam miejsca ale tamta się uparla zebym jechala :P a ja jej na to, ze co będzie jak mnie policja zlapie. Boze jak ja niecierpie takich bezczelnych ludzi.

Gość gość
1406 benzyny tak ale nie o to chodzi wlasnie ludzie twojego pokroju korzystaja z tego ze ktos jest dobry bo jezeli benzyny idzie tyle samo i ten sam kierunek to woz kogos przez 5 lat za darmo po 10 km dziennie jezdzi? Dorzuca sie proste dla normalnych ludzi i niezrozumiale dla kogos kto preferujezycie na krzywy ryj

Gość gość
Zadne co jak policja ...mam komplet i koniec niech s*******a albo sama wozi wszystkich za darmo skoro w jej mniemaniu to nie problem...

Gość gość
ludzie mojego pokroju? walnij się w łeb. Ja akurat zawsze pomagam i nie wrzeszcze na wszystkie strony daaaaaj daaaj.

Gość gośćgt
nie znam dobrze tej kobiety ale zyje chyba dobrze bowyglada ok i jej dzieci tez. Była długo za granica i uważa "nas " Polakow za wrednych ludzi którzy wszystkiego wszystkim zazdroszczą :D a sama pracuje w jakijs slabo płatnej pracy dzeci się jej po szkole poniewierają calymi dniami bo nie ma ich kto odebrać.

Gość gość
jak na moje oko to ta kobieta chce cie wyy/ebac ja bym sie odciela od takiej baby.

Gość gość
ja tez mialam taka ktora do pracy chciala jezdzic na krzywy ryj. na szczescie pokazalam jej gdzie jej miejsce.

Gość gość
podnoszę :)

Gość gość
może faktycznie taka biedna :(

Gość gość
Ja kiedyś podwoziłam dziecko sąsiadki do szkoły, nasze dzieci były w tym samym wieku ale mój syn był w klasie a, a syn sąsiadki w klasie b. To była biedna rodzina, matka dorabiala gdzie tylko mogła, ojciec raz był raz go nie było, dla mnie to nie był problem, owszem chciała dawać pieniądze ale ja nigdy nie wzięłam, w zamian czasami podrzucilam jej syna gdy nie miałam go z kim zostawic a musiałam pilnie wyjść.

Gość gość
ale przecież autorka napisala, ze ta kobieta nie jest biedna ja bym jej powiedziała, żeby się odp******ila. krotko i na temat. Nie znosze takich nachalnych ludzi.