Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ameliaaaa14

Proszę o odpowiedź, ważne !

Polecane posty

Gość ameliaaaa14

Mam 20 skończone lat, biorę już od ponad 2 lat tabletki antykoncepcyjne regularnie, chciałam się dowiedzieć czy przy antykoncepcji hormonalnej są dni płodne ? Kochałam się z chłopakiem 31.01.2015 / 01.02.2015, nigdy nie kończy w środku, okres powinnam dostać 13.02.2015 ale mam dziwny ból jajników i zgagę , czy mogę być w ciąży ? Proszę o odpowiedź, przede wszystkim czy przy tabletkach są dni płodne ?

Gość gość
tak , na pewno jesteś ciężarna :(

Gość gość
Tabletki blokuja owulacje i nie madni plodnych. Caly czas jest rownowaga hormonalna. Chyba,ze cos wplynelo na to,ze mogly nie zadzialac. Choroba,antybiotyki, nieregularne branie i inne czynniki. Male jest prawdopodobienstwo ciazy przy regularnymbraniu tabletek,ale zdarza sie.

Gość gość
Po co miałabyś brać hormony, skoro i tak miałabyś mieć dni płodne??? Bierzesz tabletki 2 lata i nie wiesz jak one działają? Nie, nie ma dni płodnych. Jednak pamiętaj, że tabletki nie chronią w 100% przed ciążą i trzeba je brać regularnie.

Gość gość
jezeli okres asz dotac 13 to za tydzien, za wczesnie na jakiekolwiek objawy, jak bierzesz hormony to szansa prawie zerowa ze trafi sie ciaza, poczytaj ulotke z twoich tabletek jak dzialaja to bedziesz miec odpowiedz dot owulacji czy ona jest czy jej nie, nie ma ciazy to moja odpowiedz

Gość gość
dziwczyno ile ty masz lat? Ciaża może być bo nic nie daje 100% pewności a skuteczność tabletek spada jak się ich nie łyka regularnie, pominie sie jakas albo jesteś chora i bierzesz antybiotyki i można tak dalej wymieniać.

Gość ameliaaaa14
DLATEGO PYTAM PRZEDE WSZYSTKIM O DNI PŁODNE, PONIEWAŻ ZDANIA SĄ PODZIELONA I SĄ RÓŻNE INFORMACJE NA TEN TEMAT

Gość gość
To Ci odpisalysmy - tabletki dzialaja prawidlowo - nie ma dni plodnych, nie dzialaja- sa dni plodne.

Gość gość
Tabletki blokuja owulacja,a wiec plodne dni nie wystepuja. Caly czas jest staly poziom hormonow, jedna faza cyklu.