Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

addam83

Syndrom Otella

Polecane posty

cześć cierpię na syndrom Otella, który rujnuje mi życie.. objawia się on chorobliwą zazdrością, i podejrzeniami o zdradę. Dosłownie wszędzie widzę kłamstwo mojej partnerki , totalny brak zaufania.. a jednak udało mi się to kontrolować.. choć bardzo ciężko było, to jest nie do opisania, co się rodzi w głowie , jak z małych szczegółów potrafiłem stworzyć całość by kogoś osądzić o zdradę i zmuszać do przyznania mi prawdy , chociaż było inaczej. Pisze tu bo może ktoś ma także ten syndrom.. i mógłbym pomóc z własnego doświadczenia wiem co to znaczy mieć ten syndrom , i co przeżywa osoba która jest z takim człowiekiem . Pewnie niewielu o tej nazwie słyszało... albo nie chciało słyszeć . pamiętajcie ze przyznanie się do choroby jest pierwszym etapem leczenia. zastanawiało mnie kiedyś , co jeśli człowiek z syndromem Otella ma racje co do podejrzeń.. tzn jeśli naprawdę jest zdradzany to i tak zawsze tego nie udowodni bo ma tą przypadłość i to zawsze on będzie winny nie prawdziwych podejrzeń... ale to już głębszy temat. odezwijcie się , jeśli macie dosyć tego co wam się rodzi w głowie... i odsuńcie alkohol (jeśli pijecie często) , bo to on ma duży wpływ na ten syndrom... ps.pisze małą ksiązke o Syndromie Otella.. gdy skoncze , chętnie udostępnie gdyby ktoś chciał przeczytać... pozdrawiam

Gość gość
Współczuję. Masz zakrzywione postrzeganie rzeczywistości. Można powiedzieć że jesteś niepełnosprawny ponieważ nie odbierasz rzeczywistości taką, jaka ona jest:(To bardzo smutne. Pocieszę Cię tylko że inni również mają z tym ogromny problem i się tym zbytnio nie przejmują:) http://qck.pl/5e

Gość gość
bycie pooy*****m teraz nosi nazwe syndromu? :D tak, wiem, mamusia cie upuscila glowka w dol jak byles maly i pierwsza laska walila cie w rogi z kim popadnie, ale to jeszcze nie powod do niszczenia zycia kazdej innej

Gość gość
16:02 Idź lekcje odrabiać!