Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość autorka tematu

Hej babki po 30., w jaki sposób się odchudzacie? temat na luzie

Polecane posty

Gość gość autorka tematu

Ja mam 35 lat, jedno dziecko. 6-letnie. pracuję ale na pół etatu, 24 godziny tygodniowo. Mieszkamy poza Polską. Obecnie tzn od 2 stycznia :P ;) ćwiczę żeby schudnąć trochę. W domu skakanka i Mel B kilka razy w tygodniu, poza tym 1-2 razy w tygodniu biegam, na razie tylko po 20, max 30 minut z chodzeniem i zadyszką ;) na razie schudłam nieco, tzn poszlo kilka cm w obwodach. ważę 62 kg przy wzroście 167 cm. aż tak źle chyba nie jest. mam spore uda (57cm :O) Kocham pieczywo, kocham ziemniaki, czekoladę .... :O ale ograniczyłam to. A Wy? wpisujcie się, zapraszam :) razem raźniej!!

hej ja nie mam jeszcze 30, a mam dokładnie twój wzrost i 10 kg więcej, chyba jesteś na dobrej drodze kontynuuj swoje postanowienia, więcej ruchu mniej jedzenia

Gość gość
Chyba nie macie problemow i stresow ja odkad urodzilam schudlam przy 3 miesiecznym karmieniu 10 kg i teraz przy dziecku 14 miesiecznym mam tyle pracy ze jem ile wlezie sle odrazu spalam

Gość agawnet
ja korzystam z bloga "qchenne-inspiracje" i schudlam 20kg bez wyrzeczen. powaznie pisze. Malgosia jest super!