Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja nie chcę Polaka, bo tacy mają małe penisy i są mało seksualni

Polecane posty

Gość gość

poza tym nieodpowiada mi światopogląd polskich facetów, taki szowinistyczny wschodnioeuropejski ruski ciemnogród, oczywiscie na codzien to ukrywają i grają szarmanckich menów, a to zwykłe buraki są i faszystowskie świnie. 1 na 10 polakow jest normalny, polak to taki murzyn europy, dzika małpa

Gość gość
ale jestes wesola mozna sie z ciebie posmiac. jak tak jest zle z nimi ,szukaj kogos innego nie kazdy Polak ma malego penisa tych co ja mialam mieli duze nigdy nie narzekalam moze jeden tylko byl mniejszy ,raz mu tylko dalam i basta

Gość gość
kogo szukasz?

Gość gość
jeżeli mieszkasz na wchodzie pl tak jak ja, to niestety muszę przyznać ci rację. Dokładnie tacy są. Pomijam fjuty ale światopogląd pasuje.

Gość gość
mam meza wlocha jest kochany

Gość gość
Racja, ludzie a zwlaszcza faceci z Polski B tj podlasie, lubelskie, podkarpacie, radom, kielce, tarnów maja swiatopolad chłopa, prostacy, ograniczeni umyslowo, taka mentalna 'wiocha', to nie regula ale jednak widze ten podzial na Polske A i B.

Gość gość
tak prawda((((kielce, tarnów maja swiatopolad chłopa, prostacy, ograniczeni umyslowo, taka mentalna 'wiocha', to nie regula ale jednak widze ten podzial na Polske A i B. )))):-) -kiedys bylam u kuzynow na wsi i jak to bydlo zobaczylam to juz wiecej nie chcialam tam jechac.Wina jest rodzicow,matki nie przygotowuja dzieci do zycia-wcale sie nie dziwie ze ich nikt nigdy niechce.czasy sie zmienily nikt nie bedzie latal kolo takiej kaleki co nawet wody na herbate nie potrafi ugotowac.Moj brat z Warszawy ,gotuje ,piecze,pierze ,prasuje,sprzata ja to jestem 1000km za moim bratem (len ze mnie i nie potrafje GOTOWAC)

Gość gość
polak jest do du----//py

Gość gość
to samo można pisać o polkach, np. że wszystkie to tępe qrwy. a przynajmniej te co sie tu wypowiadają..

Gość gość
No bo PL to brzeża Europy. Niby Europa, ale ta gorsza. To potrwa jeszcze zanim pozbędziemy się zaściankowosci.

Gość gość
sam jesteś zaścianek. lecz sie synu na nogi, bo na głowę ju ż za późno :(

Gość gość
A wy macie małe cycki i jesteście łatwe!!!

Gość gość mariella podkowska
a ja kocham malego pe ni sa mam takiego jednego na osiedlu.

Gość gość
Ktos tu chwali wlochow hehe polacy szowinisci? Przeciez polacy sa bardzo za rownouprawnienien, by kobiety placily na randkach i utrzymywaly rodzine. Czy to zzowinizm? Raczej wrecz przeciwnie

Gość gość
kto chwali wlochow?wloch to zyje z mama i mieszka u mamy cale zycie,wloch nie ma zamiaru sie poswiecic dla dziewczyny

Gość gość
najlepsi sa murzyni

Gość gość
Znowu frustratka ktorej Polak odmowil i teraz obraza

Gość gość
prowo a wy sie napinacie jak guma w majtkach

Gość prawdaswieta
Malopolskie tez mentalna wiocha. Piwosze prymitywy. Mamusie sluzace ucza ta holote ze chlop to jest bog. A stary chleje. I potem mlodzi tacy sami W mojej miejscowosci same monopolowe. Nawet... calonocne. Jak pogotowie dla meneli :D dno. Patologia. Chamstwo. Piwo codziennie musi byc wazniejsze od chleba. Do tego kobieta sluzka do roboty i obrabiania smierdzacego berla krolowi. Dziekuje to nie dla mnie. Najgorsze jest to ze mlodzi 25+ juz sa na dnie. Nie pisze o 30+ I te dziewczyny naprawde nie maja w czym wbierac wiec jest walka o faceta co normalniejszego. A szkoda bo wymagania obnizaja drastycznie byleby wstydu w miejscowosci nie bylo ze "nikt ich nie chciol". Bo prostaczki nielepsze. Skads ci synowie sie biora :D Presja na sluby b.wczesne i zmuszanie do dzieci. Jedna drugiej do majtek wlazi i presja na bejbika. Potem pisza biedne zdesperowane na kefe ze juz 25,30 i nie ma mezusia. Bo ich tak te baby stlamsily. Byle byl, pil, bil, zdradzal ale q**s musi byc. Zeby zostac sluzaca jego i bachorow. Zycie przegrac.

Gość gość84_prawdziwy
No i fajnie. Jak dla mnie może sobie brać Włochów, Niemców, Hiszpanów, anglików, czy nawet Arabów. Polak brzydki, biedny i mało rozgarnięty (czyt. mało zachodni). Tylko potem czemu tak was boli, jak w innych tematach faceci wychwalają kobiety ze wschodu ? Może temu mało rozgarniętemu Polakowi z wielkim, słowiańskim nosalem, bardziej przypadnie do gustu równie nie ogarnięta dziewuszka zza wschodniej granicy.