Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ADOPCJA DOBRY WYBÓR?

Polecane posty

Gość gość

Mam 35 lat najpierw nie chcieliśmy dziecka bo praca dorobić się czegoś żeby stworzyć maleństwu dobre warunki żeby mu niczego nie brakowało. Powiedzieliśmy sobie że nie będziemy się śpieszyć i mieć dziecka bo tak wypada bo nasi znajomi mają bo rodzice oczekują, postanowiliśmy że za kilka lat będziemy mieli dzieciątko kiedy będzie nas na nie stać kupimy mieszkanie spłacimy kredyt będziemy mieli dobrze płatną pracę. Pobraliśmy się w wieku 20 lat mówili nam za młodzi poczekajcie bo za rok wezmiecie rozwód a my jesteśmy 15 lat małżeństwem zakochanym w sobie jak pierwszego dnia. 2 lata temu postanowiliśmy że już czas że mogę pozwolić sobie na wychowywanie dziecka nie myśląc o pracy i zarobkach niestety nasze staranie trwa 2 lata i nic, zrobiliśmy badania wszystko jest ok nie wiadomo czemu tak jest zastanawiamy się nad adopcją wiemy że będziemy je kochać jak ja bym urodziła rodzina odradza piszcie co myślicie dziękuję

Gość gość
Przecież jest inwitro.

Gość gość
najpierw idz do ginekologa po tabletki hormonalne(nie znam nazwy) one pomagaja w jajeczkowaniu czy cos? moja znajoma z pracy,starali sie o dziecko ponad 10 lat,i nic.postanowili adoptowac,nie to bylo lekko. ktos inny adoptowal 2 dzieci (brata i siostre) koszmar dzieci maily 3 i 5 lat chlopiec byl ok. z dziewczynka byly niesamowite problemy,nie dali rady i dziewczynke oddali do zastepczej rodziny. Nie wszystkie adoptowane dzieci maja problemy psychiczne. niektore dzieci nawet moga miec pretensje do rodzicow ze ich adoptowali.