Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega chce mi wynająć pokój

Polecane posty

Gość gość
No faktycznie, jakby to było takie prościutkie, to nie byłoby tego tematu. Mam ostre problemy ze sobą i nie pójdę do pracy np. na kelnerkę czy do sklepu. Nie dam rady po prostu. Ale szukam innej stałej i tak. JEdnak to nie jest takie proste, mieszkam w dużym mieście i koszty utrzymania są wysokie, a zarobki nie zawsze współmierne. Już nie mówię o tym, że bałabym się stracić pracę i musieć wrócić do rodziny, ale o to chyba każdy młody dorosły się boi. Poza tym przestań pierdolić o seksie, ludzie no. Sam obrabiaj pały, jak we wszystkim się tego doszukujesz :P

Gość gość
gość dziś tak oczywiście ale tylko jak na raze tylko lodzka mu robiłam, seksu raczej nie będzie oczekiwał... sama piszesz ze obrabiasz mu freda i teraz sie czepiasz, co za hipokryzja...

Gość gość
po za tym w dużym mieście jest dużo roboty, jak cie zwolnią z jednej to pójdziesz do drugiej albo na ghorobowe jak ja teraz;)

Gość gość
"Ja pierdolę" - tyle powiem. Ale podejrzewam, że to ty pisałeś ten tekst.

Gość gość
ty nie masz czym p/i/e/r/d/o/l/i/c MISIU;)

Gość gość
Najpierw mnie muszą przyjąć do stałej, a tego ani widu ani słychu. Nigdy jeszcze w takiej nie byłam... tylko dorywcze. Raz byłam blisko, ustaliliśmy wszystko, a później mnie olali.

Gość gość
Mógłby się wypowiedzieć w tym wątku ktoś jeszcze? Bo przyznam, że gadanie tylko z facetem gadającym w kółko o fiutach mnie nie nastraja pozytywnie... :P

Gość gość
zanudzę sie na tym chorobowym, też muszę poszukać sobie pracy jakiejś;/

Gość gość
no to pisałaś ze mu ciągniesz czy nie? bo jak nie to zupełnie zmienia postać rzeczy;D

Gość gość
Kto jest inteligentny i umie czytać temat, ten się dowie.

Gość gość
Jak byś miała jakiś dobryzawód np fryzjer,zeżnik, mechcik samochodowy do by nie było problemu;D

Gość gość
Przestań prowokować. Idę spać, dobranoc.

Gość gość
ja tam wyczytałem że robisz kolesiowi lodzika, widać nie umiem dobrze czytać;/

Gość gość
dobranoc, życzę żeby przyśniły ci się duże lody z ciepłą polewą:)

Gość gość
k***a ludzie odp********e sie od dziewczyny. kafeteryjni podjudzacze autorko, nie zgadzaj sie. Nie powinno sie byc zaleznym od nikogo, obojetnie czy to jest facet, czy rodzice, czy ktokolwiek inny. Ja ci radze zostac w domu i wyprowadzic sie jak bedziesz miala mozliwosc.

Gość gość
bo ja sadzisz, jak dlugo bedzie trwalo to placenie przez kolege?? pol roku, rok, dwa ? co dalej bedzie?

Gość gość
pisałem, że obrobi pare razy to może da jej za darmo mieszkać:)

Gość gość
no to ty pisales nie ona

Gość gość
up

Gość gość
jak to przecież wcześniej pisała że na loda sie zgodzi ale na seks to już nie

Gość gość
napisala w pierwszym poscie ze nic miedzy nimi nie bylo i nie bedzie czytac juz ludzie nie umiecie. co a tepak wiesniacki

Gość gość
Up

Specjalnie tak piszą po to są po prostu takie trolle forumowe..Mam takie pytanie do Ciebie to taki twój kolega, że ma dziewczynę czy jej jeszcze nie ma ? Właśnie by liczył na to, że miedzy wami coś zaiskrzy i coś w tym stylu..Bo jeśli masz z nim być sama w pokoju gdzie 2 łóżka to wtedy już różnie bywa przecież... Jak się sprawa kredytów teraz przedstawia u nas w Polsce ..różnie bywa, kilka informacji kluczów znalazłam tu http://dobrebopolskie.blog.iwoman.pl/ o bankach i innych chwilówkach.

Gość gość
Nauczcie się czytać... on siedzi za granicą, jest tutaj raz na kilka miesięcy, czasem częściej i chce mi wynająć POKÓJ... Nie ma laski (za to ja mam chłopaka), ale to bez znaczenia. Naprawdę liczyłam na normalne odpowiedzi, a wy p*********e tylko o seksie. To jest po prostu nudne.

Gość gość
nie licz tutaj na zrozumienie

Mozesz wynając u niego pokój. Nie wszystko w zyciu kręci się wokół seksu, jak próbują ci wmówic niewyzyci trolle. Dogadajcie się na sumę, chocby symboliczną, spisz z nim umowę. Upieraj się przy tejumowie, własnie dlatego, bys nie czuła się zobowiązana do zachowań niegodnych. Jak juz zamieszkasz, dbaj o jego własność bardziej, niż o swoją. Sprzątaj tak, by zawsze było schludnie i swieżo, tak, jak gdyby własciciel miał się pojawić za pół godz. w mieszkaniu. Pozdrawiam.

Gość gość
Urszak, NIE U NIEGO. On chce mi wynająć pokój u KOGOŚ tam, kogo znajdę, i opłacać go za mnie... On jest taka dobra dusza.. nawet jego siostra wprowadziła się do kawalerki po nim, jak wyjechał, i on za nią spłaca kredyt, który na jej kupno zaciągnął

Gość gość
nie zgadzaj sie

Gość gość
A to jakiej pracy szukasz? Dlaczego w sklepie/restauracji odpada? Od czegos trzeba zaczac

Gość gość
Mysle ze jestes leniwa, jakbys bardzo chciala sie wyrwac to bys sie wyrwala, znalazla prace w wielkim miescie. Jakbys miala honor to bys obiecala mu ze oddasz kase a nie sie zastanawiasz czy bedziesz musiala oddac czy nie. Podoba Ci sie taka propozycja zycia z free ale troche ci głupio wiec pytasz na forum z nadzieja ze ludzie powiedza "korzystaj!" I w taki to sposob chcesz sie wybyc poczucia winy itp