Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega chce mi wynająć pokój

Polecane posty

Gość gość
Odpada, bo boję się ludzi i nie byłabym w stanie znieść aż tak bezpośredniego kontaktu. Nie wiem nawet, czy ktoś by mnie przyjął do takiej pracy, bo na rozmowach zachowuję się jak głupia. Ale pracuję nad tym, leczę się psychiatrycznie + psychologicznie. Nie, nie jestem leniwa. Jakbym była, to nie zamarzałabym na ulotkach okutana przez parę h dziennie, byleby mieć jakąkolwiek kasę. A to, czy mu oddam kasę - ja się boję, że nie dam rady z najprostszymi rzeczami, a co dopiero zarobieniu większej ilości kasy i oddaniu komuś.. dlatego nie mogę się na to zgodzić. A propozycja przez chwilę była kusząca, owszem, bo naprawdę po entej kłótni źle się czułam psychicznie.

Gość gość
Szukam pracy bardziej w charakterze opiekunki, korektorki tekstów (poprawiałam już inżynierskie, magisterskie prace), inwentaryzacja (ale to dorywcza jest), ew. na produkcji, sprzątanie

Gość gość
też bym tak chciała :D

Gość gość
;p

Gość WOJEKDOBRARADA21
na produkcji to jest zarpierall jaK diabli to już lepiej rób mu lodzika jak mówiłem ci wczoraj;)

Gość gość
dziwne że obcy człowiek proponuje takie cos

Gość gość
na pewno chce cie posiąść

Gość gość
Kolega? Masz faceta i kolega chce ci wynajac?? Jak juz chcesz to spisz z nim umowe ze przykladowo on wynajmuje pokoj, okreslona suma na umowie, to co zarobisz przeznaczysz na jedzenie itp. przebiedujesz troche, w miedzyczasie odkladaj i zaznacz na umowie, ze oddasz mu do powiedzmy 3 czy 5 lat

Gość gość
uu

Gość gość
ona to tylko szparką swoją płaci:)